Веселин Марчев! Това е футболистът, който има най-много минути записани за Локо Пд от началото на сезона в Първа лига. Юношата на Локо Пд взе участие във всичките 13 мача на черно-белите в шампионата, като излезе титуляр във всички тях и бе заменен единствено при загубата от Ботев с 3:0. Марчев е изиграл 1135 от 1170 възможни минути от началото на сезон 2017/2018. Крилото има отбелязани 2 гола в шампионата. За Купата на България, от която черно-белите отпаднаха след срещата си със Славия Марчев има само 1 мач, именно срещу белите. В него той бележи и третия си гол от началото на футболната година. Единственият мач, в който Марчев не е играл е този срещу Марица на Лаута в шеснайсетина финалите за Купата.

 

8 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Няма да плюете!Всички го искахме!Объркан е целият тренировъчен процес,хаос, безвластие и в буквалния и в преносния смисъл и какво може да очакваме?!Та Марчев последното”зло”.Явно трябва да се “сече” из корен!

    • ами сечете. То това е най-лесното. После всичко ще е по мед и масло….

  2. 12
    11

    В такъв момент не трябва да виним футболистите, а ръководството. Но че Марчев е некадърен бидон може да се забележи от луната. Всеки “който разбира от бабинтон и баскетбол” както е казал великия Чичо Митко, ще попита що за футболист е това?

    • 3
      2

      Да ръководството е виновно, че се довери на предател като Камбуров…

  3. 12
    8

    ами то това е един от проблемите. 13 мача – 2 гола. Нападател….

      • 2
        2

        Да, той не е никакъв нападател. Халф също не защото ме е организирал една атака. Тогава какъв играе някой знае ли
        ..??!!

Коментарите са затворени