Нападателят на Ботев Пловдив Стивън Петков подгони най-доброто си постижение в родния елит. То е записано с екипа на Монтана – 7 гола в един шампионат – миналия. От началото на настоящия сезон Стивън има 4 попадения с екипа на Ботев Пловдив. Петков има и едно попадение за Купата на България. Всичките си голове столичанина отбелязва, след като се е появил като резерва.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Палийски е изпълнителен директор, назначен от акционерите. Не е президент на клуба, нито е собственик. Изразявайте се правилно. Палийски бе принуден от обстоятелствата, от безпаричието да даде пълна свобода на тренера и взе правилното решение изобщо да не му се меси в работата на тренера. Дай, Боже, който и да е на мястото на Палийски, СЪЩО да не се бърка на тренера!

  2. 12

    Уважаеми Ботевисти,
    Искам със задоволство да Ви обърна внимание, че в нашия любим клуб се заражда нещо ново, тръгва се по нов път, кореспондиращ с най-съвременните тенденции, а именно въвежда се нова методика в работата с младите футболисти! Налице са първите признаци- назначаване на нов шев на школата, нов треньор по физическа подготовка, запознаване с една от най-продуктивните школи в Европа, поставяне на нови цели пред школата, а именно подготовка и създаване на качествени футболисти за първия отбор, а не титли във всички възрастови групи! Не зная кой е инициатора, не зная кои са хората възприели идеята, кой ще финансира това дело, но които и да са , заслужават нашите адмирации. Това показва, че в Ботев има умни и мислещи хора, които са пионери във възраждането на футбола в Ботев, респективно в Пловдив и България. Само с въвеждането на най-съвременна методика, с подготовка на млади и кадърни треньори, работещи всеотдайно в областта на детско-юношеския футбол, може да се постигне така необходимия прогрес. Нашите Български деца са способни и заразени от любовта и всеотдайността на своите треньори, ще докажат, че не са мързеливи, а амбициозни и готови да постигнат много във футбола! Не се съмнявам, че ако се върви по този път, в най-скоро време ще имаме достойни заместници на нашите легенди, печелели призови места в Европейски и Световни първенства, както и Златни обувки и Златна топка! Призовавам всички Ботевисти да приветстваме начинанието, да пожелаем цялата сила, воля и последователност на Света на изпълнителите и с Божията воля да постигнат всичко, което са замислили. Това е тържество на Разума над посредствеността, която ни бе завладяла последните години! Дано това даде тласък и в други сфери на живота, да се отлепим от дъното, за постигане на просперитет на Българската нация! За мен е гордост да видя, че това се случва в Ботев и БЛАГОДАРЯ за което! БРАВО и САМО БОТЕВ!

    • 5
      8

      Пич, пий си хапчетата! Нашия клуб се ръководи от пълни бездарници, които могат само да обещават, но не и да изпълняват обещанията. Добре поне, че в този момент имаме отбор и треньори, които ни радват с игра и резултати, но е жалко, че не могат да преживеят емоцията да играят на стадион “Хр. Ботев”, вместо тренировъчната обстановка на Коматево. 🙁

      • 6
        4

        Защо си така остър и недоверчив? Това го сподели в свое голямо интервю и Ив.Цветанов, знаеш кой е? Нали!! Нека бъдем малко оптимисти! Проблем ако има ще е в яловия Президент, създаващ интригите мнипулациите в клуба!! Палийски е много ниска топка за клуб като Ботев!!!

  3. 14
    1

    Такъв наран сме нямали от много дълго време

Коментарите са затворени