Фенклуб Локомотив Пловдив има удоволствието да ви покани на локомотивска киновечер с Илиян Джевелеков и неговия последен филмов шедьовър „Вездесъщият“, получил 5 награди на фестивала на българския филм „Златна роза“. След „Love.net“, зрителите отново могат да се насладят на провокативен, драматичен, но същевременно и забавен сюжет, в който черно-бялата идея и този път е директно вплетена.

Каним ви да споделим безценни мигове с режисьора Илиян Джевелеков, актьорите: Велислав Павлов- награда „Златна Роза“ за най-добра мъжка роля, Свежен Младенов- награда „Аскеер“2017 за най-добра мъжка роля, Ирмена Чичикова, част от екипа в лицето на Александра Фучанска и Ангел Стефанов, както и да подкрепим българското кино.

Прожекцията на филма е на 05.11 от 18:00 в кино-център „Екоплекс“ (бул.”6-ти септември” 128). Билети може да намерите на предварителна продажба във фен-магазина на стадион Локомотив(бройките са изключително ограничени).

3 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    7

    Какво да се очаква от изтерзана душица,като този селтак?Култура,кино,книги……те са Космос,за такива изроди и за това обществото деградира и резултатите са на лице!!!!

  2. 13
    13

    хахааххаахахаххааххаха
    ФИЛМА- ДВАМА ГОЛИ И ЕДИН БЕЗ ГАЩИ И ТРЕТИЯ ГЪЗА МУ ДРАЩИ
    АХХАХААХААХАХАХАХАХАХАХХ
    НЯМА ТАКИВА МАНГАЛИ !!

Коментарите са затворени