Бразилският халф на Ботев Пловдив Фелипе Бризола е единственият играч на Ботев Пловдив, който е играл във всичките 14 мача от началото на шампионата. На всичкото отгоре кариоката започва всичките 14 срещи като титуляр. Бризола обаче често не завършва мачовете. Атакуващият полузащитник е заменян по време на срещите цели 8 пъти.  Явно обаче смените са от тактическо естество, защото всеки следващ мач на жълто-черните Фелипе отново е титуляр в стартовата единайсеторка на Николай Киров. 3 от смените му са след 80-ата минута. 27-годишният халф е записал 1104 от 1260 възможни минути, но все още в тях не е успял да се разпише. Най-кратък е бил престоят му на терена при гостуването на Витоша Бистрица, когато записва едва 45 минути игра.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    12

    ЕЙЙ МАЛКО РИКЛАМЪ ДА ПРОДАДЕМЪ И БРИЗОЛЪ НА ЛАЙНОГОРЯЦ ВЪ..
    АЙЙ СИРСЕМИЕ ЖЪЛТИЕ!!!

  2. 13
    4

    Уважаеми Ботевисти,
    Искам със задоволство да Ви обърна внимание, че в нашия любим клуб се заражда нещо ново, тръгва се по нов път, кореспондиращ с най-съвременните тенденции, а именно въвежда се нова методика в работата с младите футболисти! Налице са първите признаци- назначаване на нов шев на школата, нов треньор по физическа подготовка, запознаване с една от най-продуктивните школи в Европа, поставяне на нови цели пред школата, а именно подготовка и създаване на качествени футболисти за първия отбор, а не титли във всички възрастови групи! Не зная кой е инициатора, не зная кои са хората възприели идеята, кой ще финансира това дело, но които и да са , заслужават нашите адмирации. Това показва, че в Ботев има умни и мислещи хора, които са пионери във възраждането на футбола в Ботев, респективно в Пловдив и България. Само с въвеждането на най-съвременна методика, с подготовка на млади и кадърни треньори, работещи всеотдайно в областта на детско-юношеския футбол, може да се постигне така необходимия прогрес. Нашите Български деца са способни и заразени от любовта и всеотдайността на своите треньори, ще докажат, че не са мързеливи, а амбициозни и готови да постигнат много във футбола! Не се съмнявам, че ако се върви по този път, в най-скоро време ще имаме достойни заместници на нашите легенди, печелели призови места в Европейски и Световни първенства, както и Златни обувки и Златна топка! Призовавам всички Ботевисти да приветстваме начинанието, да пожелаем цялата сила, воля и последователност на Света на изпълнителите и с Божията воля да постигнат всичко, което са замислили. Това е тържество на Разума над посредствеността, която ни бе завладяла последните години! Дано това даде тласък и в други сфери на живота, да се отлепим от дъното, за постигане на просперитет на Българската нация! За мен е гордост да видя, че това се случва в Ботев и БЛАГОДАРЯ за което! БРАВО и САМО БОТЕВ!

    • 8
      5

      Пич, пий си хапчетата! Нашия клуб се ръководи от пълни бездарници, които могат само да обещават, но не и да изпълняват обещанията. Добре поне, че в този момент имаме отбор и треньори, които ни радват с игра и резултати, но е жалко, че не могат да преживеят емоцията да играят на стадион “Хр. Ботев”, вместо тренировъчната обстановка на Коматево. 🙁

      • 8
        1

        Отбор без не пари не се прави. На нашето финансово положение това което прави мъжкия отбор и юношите и децата ни е повече от отлично.

      • 1
        2

        А бедали пич ти в една кауза за Колежа включ са ? Кой да извади толкова пари и за какво, без държавата официално или не няма да видим стадион в най добрия случай някой консорциум но предвид, че при по слаби резултати едвам пълним базата на дъли ще се навият.

Коментарите са затворени