Мартин Камбуров вкара поредното си попадение (Трето от началото на сезона), с което вече общия му брой попадения е 192. Камбуров гони постигането на 200 гола до края на сезона, а в шампионата има достатъчно мачове той да направи това.
МК11 се приближи само на два гола разлика до постижението на най-голямата легенда на Ботев (Пд) Динко Дерменджиев – Чико.

 

27 КОМЕНТАРИ

  1. Хубав гол. Пожелавам му да постигне целта си въпреки, че е Предател. Лошото за него е, че няма да има с кой да си я сподели или за кой освен него това да означава нещо. Такава е обаче съдбата на предателите

  2. 10
    10

    Без Гочето Василев всички легенди на циганите са играли или са излезли от Ботев. Саде Доко! Алах акбар!

    • 10
      8

      Ти жълт селянин кажи една ваша легенда , която е излязла от жалкия ви клуб и школата му по-точно??? Няма такава!
      Школата на Локомотив Пловдив е създала няколко десетки, изключително класни футболисти играли в Локомотив, както и в други големи БГ и чуждестранни клубове! За националния отбор също!
      Гочо Василев не е кадър на Локомотивската школа!
      Личи си, че си малък жълт педал, който не знае нищо за пловдивския футбол, както и за собствения си о..бор!!!

        • 12
          3

          И Коцето Костадинов също, така че мангалите да го лапат сополив.

  3. 8
    12

    УВАЖАЕМИ БУТЯВИСТИ ПОЯВИ НИ СЪ КАФЯВУ НА ГАЩИТИ,ПЪК СКОРУ КТБ И ДЪРЖАВЪТЪ ЩИ СИ ПОТЪРСЯТ КИНТИТЪЕ.
    КО ШЪ ПРАИМ ДАЕВЪ И ПРОКОПСИЯ НЯМЪ ВЪ;))

  4. 11
    8

    Уважаеми Ботевисти,
    Искам със задоволство да Ви обърна внимание, че в нашия любим клуб се заражда нещо ново, тръгва се по нов път, кореспондиращ с най-съвременните тенденции, а именно въвежда се нова методика в работата с младите футболисти! Налице са първите признаци- назначаване на нов шев на школата, нов треньор по физическа подготовка, запознаване с една от най-продуктивните школи в Европа, поставяне на нови цели пред школата, а именно подготовка и създаване на качествени футболисти за първия отбор, а не титли във всички възрастови групи! Не зная кой е инициатора, не зная кои са хората възприели идеята, кой ще финансира това дело, но които и да са , заслужават нашите адмирации. Това показва, че в Ботев има умни и мислещи хора, които са пионери във възраждането на футбола в Ботев, респективно в Пловдив и България. Само с въвеждането на най-съвременна методика, с подготовка на млади и кадърни треньори, работещи всеотдайно в областта на детско-юношеския футбол, може да се постигне така необходимия прогрес. Нашите Български деца са способни и заразени от любовта и всеотдайността на своите треньори, ще докажат, че не са мързеливи, а амбициозни и готови да постигнат много във футбола! Не се съмнявам, че ако се върви по този път, в най-скоро време ще имаме достойни заместници на нашите легенди, печелели призови места в Европейски и Световни първенства, както и Златни обувки и Златна топка! Призовавам всички Ботевисти да приветстваме начинанието, да пожелаем цялата сила, воля и последователност на Света на изпълнителите и с Божията воля да постигнат всичко, което са замислили. Това е тържество на Разума над посредствеността, която ни бе завладяла последните години! Дано това даде тласък и в други сфери на живота, да се отлепим от дъното, за постигане на просперитет на Българската нация! За мен е гордост да видя, че това се случва в Ботев и БЛАГОДАРЯ за което! БРАВО и САМО БОТЕВ!

    • 10
      16

      Братле, извинявай, че пак ще ти досадя, но честно ти казвам не знам кой те е излъгал да станеш жълтур, защото въобще не ти отива на интелекта! Ботевист е нарицателно за пошлост, див селянин, умствено недоразвито хуманоидно същество. Ти не си от тази порода…честно!
      Лично аз ще ти купя фланелка на Локомотив, ако дойдеш при нас и прегърнеш черно-бялата идея…и ще ти я именувам дори! Не се вписваш в пейзажа на жълтурите…въобще нямаш място там!

      • 12
        7

        Нямал място при жълтурите?А при бандата гейове има,а?И от 322,ще станете 323,ама не ми се вярва.Да не му е изпила кукувица мозъка?

      • 10
        8

        Най-накрая 1 по-интелигентен коментар от циганите. Само кажи как ви посрещат то стадионите? 🙂

        • 1
          2

          Ако на нас викате цигани, тогава вие не сте ли цигански отбор заради циганорите играли при вас Атанас Пашев – пазарджишки бял циганин и Мариян Огнянов циганин престъпник от Лом с лице на лимур оставил сарсето си в БотевЪ – https://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/mariyan-ognyanov-ostavikh-srtseto-si-v-botev-sega-shche-igraya-sreshchu-tyakh_338852.html
          Или по-правилно по вашата логика е да ви наричаме турски отбор заради редица турчета преминали през отбора ви като – ДормушАли, Серфан, Исмет, Серкан?!

          • 1
            2

            Аве па*як я кажи нещо за Левент Назифоглу и бат ти Зеки Байрам!? Нещо не мога да се сетя кой пловдивски отбор ръководеха и с каква националност са!?

      • 4
        2

        Вълчо Нелегалното такси от Столипиново пък е събирателния образ на Буфера, тъй че…

  5. 17
    6

    Циганите кво се радват, все едно за тях играе и вкарва Камбура 😀

    • 10
      5

      То няма друго на какво да се радват мангалите. Отбора им е смешен, Мача на сегона го загубиха с класика, великана Ботев бие наред, само това им остана. Ах, колко жалко е да си черно-бял!

  6. 15
    13

    Тошко в Германия е вкарал повече , така пише Държавен вестник.

    • 6
      5

      Може и това да го пише,незнам.Но със сигурност пише как Велбъжд кн.стана Локо кн.Пише го.И типично по мангалски краднеш никове.Сигурно днес е била слаба реколтата от казаните,та каквото падне-кяр.

      • 2
        3

        А пише ли КТБ като си приберът дълга къде отивате Сопол2010

  7. 19
    8

    Буферляци, част от тия голове са и срещу вас. Даже един с екипа на Ботев Пловдив!

    • 4
      1

      Вярно е! 2 гола ни е вкарвал! А на вас, колко? Знаеш ли!
      За Локомотив има над 100 гола! Затова черно-белите му се радват и стискат палци!

  8. 20
    6

    Добре , че го научихме на футбол, той си е наше момче -юноша на Ботев.

    • Как стана ваше момче, освен ако Свиленград не е предградие на Куматево

  9. 12
    23

    Браво Марто, още 8 останаха,Чико не ни е интересен.

  10. 29
    13

    На ВЕЛИКИЯ ЧИКО ГОЛОВЕТЕ СА ЗА ЕДИН ОТБОР-ФАКТ. А МК11 (малката курва) ако ще и 1200 да вкара-все тая.

    • 7
      20

      Недей ги споменавай, че ще докарат в Пловдив дерби Горни и Долни воден да ти направят 30 палеца надолу!

Коментарите са затворени