“След двубоя с Етър в понеделник на Лаута ще има нов ред.” Това заяви пред PlovdivDerby.com Христо Крушарски. Той декларира, че имената, които се спрягат в медийното пространство за нов треньор на черно-белите не отговарят на истината. “Напрежението в момента е огромно, а за мача с Етър трябва да го свалим. Затова в събота ще имам среща с феновете. Осигурил съм бюджет за достойно представяне. 2 години подред бяхме на косъм от Европа. Тази година отново ще се борим за влизане в турнирите. Не съм казал, че ще ставаме Световни шампиони. Който иска да ме смени, да заповяда. Да изкара милионите и да действа. Ще кажа едно- аз харча мои пари. Нищо не съм получил, за да инвестирам в Локомотив. Поръчката за моята продукция съм я спечелил преди 4 години. Спечелил съм я защото моята продукция е качествена. Някой тогава беше ли чувал за мен? Ако съм сложен в Локомотив, дали нямаше само да давам по някой лев, колкото да има за заплати? Аз направих терени, плащам задължения, платих огромни пари на стари футболисти и треньори. Направих го с мисъл за бъдещето. Днес имах изпитания, свързани с бизнеса ми, които минаха благополучно. Благодарение на това ще се осигури бюджета за това, което искам да направим в Тракия. Всички ги знаете тези, които мътят водата. Защо не ги назовавате? Нека заповядат, да кажат, колко искат да дадат за Локомотив. След мача с Етър ще имаме разговори в клуба. Напрежението във футболистите е огромно, а мача, който идва, е много важен. Основната ни задача е да успокоим тях. Лошото е, че вземем няколко мача и всичко е наред, загубим няколко и почнем да искаме промени, и да кадруваме. Ситуацията е критична, трябва да издържим на нея до края, всички”, заяви Крушарски.

Междувременно PlovdivDerby.com научи, че феновете на Локомотив Пловдив ще имат среща по между си, на която ще обсъдят своя единна позиция и по-нататъшни действия. Каквото решат феновете, вероятно ще бъде съобщено и на самия  Христо Крушарски на срещата с него. Част от привържениците искат тотални промени в Локо Пд, като някои от тях дори са радикално настроени и готови да поискат от бизнесмена да напусне Локомотив. Други пък са на мнение, че няколко промени в самия клуб ще са достатъчни, за да тръгне Локомотив в правилна посока. Има и привърженици, които подкрепят Крушарски и ръководството на клуба. Именно тези различия в позициите феновете ще се опитат да изгладят по между си и да стигнат до единна позиция. В интернет пространството се появи информация, че Крушарски е поискал от феновете отговор, дали искат той да остане в клуба. Самият Крушарски отрече това пред PlovdivDerby.com.

39 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Явно за много наши фенове, е по-важно да ни има в А група с цената на това да сме унизявани от чужди и свои, пред възможността да започнем на чисто.
    Много е жалко, когато хората не могат да различат черното от бялото. Интелекта от обикновената простащина. Аз съм обикновен фен, който не членува в групировки и фракции и съм човек на години. Но имам име, имам и мнение и право на избор. А то е такова, че докато лицето патологичен лъжец комсомолски секретар Крушарски, е начело, аз няма да стъпя на стадиона, нито ще заведа внука си. Като ви харесва да ви лъжат, ваше право си е.

  2. 9
    13

    тук сценария много прилича на този с гоненето на Коко. Пак едни 10-тина потници и провокатори говорят за “достойнство, чест, свобода, революции, Че Гевара, Бенковски….”…. пак не казват от къде ще взимат пари, пак неблагодарно забравят какво е направено… и само чакат следващата загуба… Дълго време се питах защо го правят. Ами явно искат да крадат. От какво и кого сте попита някой. Ами от ТВ права, билети, фен артикули, банички и бози… черно тото. От какво печели Ачо Сълзата?! А как ще плащат на футболистите? Никак! Просто ще трупат дългове. Докато ги усетят. Ама дотогава, хоп паричките в джоба и беш да ги няма. А Локото – какво им пука, те никога не са били истински локомотивци!….

  3. 8
    9

    КРУШАРСКИ ДА СИ ЗАМИНАВА СО КРОТЦЕ, СО БЛАГО !

    Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) – Николай Неделчев, заяви пред Sportal.bg, че е отвратен от опашатите лъжи на боса на “смърфовете” Христо Крушарски. Настоящият шеф на Локомотив обвини Неделчев и още няколко човека, че умишлено мътят водата в клуба.

    Ето какво заяви Неделчев по повод нападките от страна на Крушарски:

    “Отвратен съм от опашатите лъжи на Христо Крушарски. Нелепо е да ме обвинява, че още с няколко човека работим срещу Локомотив. Нали ние спасихме клуба. Именно това бе нашата цел – да изградим стабилна основа и след това да бъдем мост между Локото и сериозен инвеститор.

    Аз съм локомотивец и ми е болно като слушам подобни глупости.

    Крушарски казва, че по мое време държавата ни е отпуснала един милион лева за осветление, а ние сме използвали 500 хиляди. Само да припомня, че аз въобще не съм се занимавал с осветлението, тъй като то бе изградено две години преди нашето сдружение да влезе в клуба. Това лесно може да се провери. Очевидно Крушарски не знае какво говори и се оплита в лъжи. Искам дебело да подчертая каква е причината за атаката по хора като нас, които милеят за Локомотив.

    Феновете го притискат с пълно право, тъй като в момента състоянието на нашия клуб хич не е розово. Крушарски се чуди как точно да насочи вниманието в грешна посока. Оправдава собствените си грешки и несъстоятелност. Какво може да очакваме от ръководител, който нарича подчинените си “банда гейове”? Това е потресаващо! Не мога да повярвам. Локомотив не познава подобен махленски език. Нашият клуб не е такъв, тъй като винаги е служил за пример.

    Крушарски се стреми да подражава на Батето. Нали са били приятели. Със сигурност обаче не му се получава. Батето имаше вродено чувство за хумор, а езикът на Крушарски е махленски. Затова ще си позволя да му дам един съвет – нека не търси черна котка в тъмна стая, когато я няма. Надявам се комсомолският интелект да му стигне дотам да разбeре какво искам да му кажа.

    Нашето сдружение предаде властта преди две години. Кажете ми дали оттогава някой от нас се е изказвал по темата “Локомотив”?! Не сме го правили, тъй като искахме да цари пълно спокойствие в нашия любим отбор. Въпреки че виждахме доста нередности. През този период имахме 2-3 среши с Крушарски и единственото нещо, което направихме, е да го питаме с какво може да бъдем полезни. Да ни даде някаква задача, която да изпълним. Това е, нищо друго. Той прецени, че няма нужда от помощ и ние приехме неговата воля.

    Преди две години пред Локомотив се отвори отлична възможност Киърън Брендън да влезе в клуба. Имахме среща в Кемпински, сега Маринела, и се разбрахме да подпишем договор. Даже си спомням, че дъщерята на Крушарски му бе преводач, тъй като той не знае нито дума на английски.

    Уговорката бе контрактът да бъде сключен на 15 ноември в Дъблин. Киърън дори предложи неговият приятел от легендарния отбор на Манчестър Юнайтед Джони Джайлс и Христо Бонев да дадат началото на баража между Ейре и Босна. Киърън и Крушарски си стиснаха ръцете за партньорство, но после Крушарски се отметна. Хората в Европа правят бизнес за милиони и мъжката дума значи много. За него очевидно не е така. Киърън Брендън дори беше в България и близо един час заедно с него оглеждахме “Лаута”. Идеята му беше още през първия сезон Локомотив да атакува Лига Европа, но през това време и да се инвестира в базата. Крушарски се отметна три седмици преди уречената среща в Дъблин”.

  4. 10
    11

    Питам за един приятел: като изгоните Крушарски, какво мислите, че ще се случи – Локомотив все шамрион и участие ШЛ??? Глупости, в най-добрия случай – В група. Ама, и за там се искат кинти, които вие, критикарите, нямате. Но иначе ръсите акъл.

  5. 5
    4

    Не ме разбирайте погрешно. Крушарски, Селския, Нинов, Гигов и Палийски не са цветя, но са били и са рекетирани от хора,избрани от нас. И е престъпно глупаво да се хулим и плюем помежду си.

  6. 11

    Ето и моето мнение. За системното съсипване на футбола/и не само!/ в Пловдив, за почти пълното заличаване на стадион Пловдив, за жалкото състояние на стадион Тодор Диев, за кражбата на стадион Ботев. Виновна е нечовешката алчност на безродните политически кланове в града и на всички кметове от 1990та насам. И за тях ВЪН НЯМА…

  7. 15
    12

    Е кво срамно виждате? От 1936 до 2002 (когато припознахте Велбъжд Кюстендил като ваш отбор) все си бяхте асансьор между А и Б група. Сега сте направо супер… Като за вас.

  8. 14
    10

    Буфери, както си плямпахте че вие толкова като Селския няма как да допуснете и колелото се завъртя, та по-зле стана. Христола поне не ни е наричал банда гейове. И пак си траете. Хахахаххааа…

  9. 19
    9

    Дейба вашта мама локомотивско циганска дейба.

  10. 16
    14

    Много жълти тролове.много гнилоч жълтопресова.някои празни глави задават ли си въпроса защо е тази атака точно сега.концесията за базата е на финал.някои местни гладни хиени не могат да си представят че за тях няма парче от баницата.в крайна сметка като гонихме коко честна игра нормален бюджет и квото стане.сега като речем.

    • 11
      7

      Световен еврейски заговор срещу Локомотив.

  11. 16
    22

    Крушарски и цялата пасмина около него – ВЪН! Всички вън! Давал бил негови пари?! Къде са бе Крушарски! Как ще свалиш напрежението от футболистите като не си им плащал? Защо спря премиите като си голям бизнесмен и паралия! Вън боклук лъжлив!

  12. 35
    17

    Аз съм фен на Локомотив от повече от 30 години. Твърдо против съм публиката да маха собственици на Лаута. Това е срамно, неблагодарно и задължително води към фалит на клуба. Като мен мислят и всички нормални фенове на клуба. Тук няколко потника пишат под различни ника (включително и този, който аз използвам) и се опитват да изкарат, че тези които безотговорно и безразсъдно гонят Крушарски са много. А дали не са просто провокатори и недоброжелатели на Локо??!! Дали пък не са приятели на Предателя Камбуров!? Те са не повече от 10-20 човека и не са дали и няма да дадат и 1 лев за Локомотив. Та те си подават билетчето през оградата за да може да не плащат. Те дори не знаят кой играе на терена. Те мач НЕ ГЛЕДАТ, Те са там за да се бият!! Схемата е същата като при свалянето на Коко Динев. Кой я е поръчал сега?! Тези хора ли ще слушаме!!!??? Тези хора ли ще управляват Локомотив ако успеят и изгонят собственика. Колко пари ще дадат?! Пак ли ще натрупат огромни кредити?! Време е всички локомотивци да се дигнем и да изметем боклуците един път завинаги!!!!!!!!

    • 11
      22

      За кой боклук говориш?Ако става въпрос за Пластмасата ,Чаво Наздравето и прочие индивиди , то аз съм за! Само да ти кажа ,че някои проститутки имат повече достойнство и морал от някои така наричащи се нормални фенове…Ако теб те устройва един палячо да си прави каквото иска и най-вече да приказва каквото иска ,защото този е силен само тук , то истинските фенове не ги устройва тази незапомнена гавра! Много неща не се купуват с пари и е по – добре ужасен край , отколкото ужас без край! Явно на теб понятията чест,достойнство и гордост са ти абсолютно мътни!

      • 7
        4

        Ami ako iskash ujasen krai stani fen na minjor pernik…tam vseki mach shte jadesh vinkeli v glzvata…ei tova e LOKOMKTIV PLOVDIV I SELJACITE VANKA OT GRADA…KOITO NE MU OTARVA DA HODI I DA GLEDA DRUG OTBOR…NO POVECHE NJSMA DA,SE GAVRITE S LOKLMOTIV…IZGONIHTE KLKO A SEGA SASHTOTO PRAVITE I S KRUSHARSKI…JAVNO NJAMATE AKAL V GLAVATA…ZASHTOTO AKL TOI SI TRAGNE VECHE NJAMA NIKOI DA INVESTIRA PARI KADETO PLASTMASOVI KRATUNI KOMANDVAT…

    • 10
      22

      Господине всеки един ИСТИНСКИ привърженик на Локомотив Пловдив трябва да го е срам от смешното ръководство и алкохолизирания и лъжлив собственик на акциите. От три години той не прави нищо друго освен да говори глупости, да изпуска класни футболисти и да си прави реклама по медиите. За съжаление тази т.н. реклама още повече петни името на нашия любим отбор. За сведение, ако вие сте фен на отбора от 30 години, аз съм такъв от 45 и се срамувам от всичко ставащо в моя любим клуб. Да се махат всички смешници и групата от 30 човека, която реално ги подкрепя и плещи глупости и лъжи в тяхна защита.

    • 16
      5

      много моля нека тези, които ги е “срам” и не намират за достойно да играеш честно в А група, да си направят един достоен отбор с които да почнат от долните дивизии. Да викнат Камбуров, Виданов, Кики и други да им играят без пари. Когато стигнат А група, то тогава ние нормалните фенове ще ги подкрепим и ще им се извиним.

  13. 17
    17

    Тоя комик първо трябва да спре да дрънка наляво и надясно!
    Трябва да действа, а не да казва всичко на който го пипита!
    После задължително да изгони Чавдар, треньорите Войнов и Хр. Колев, а неговите роднини Р&Р да ги праща в къщи!
    Да идва нов треньор с изцяло нов екип! Да работи и ако не става, да бъде сменян докато не се намери точния!
    Да се назначи нов спортен директор, който да е специалист в тази област, какти и изпълнителен директор! На тези хора да се даде цялата власт и да им се търси отговорност при неуспех! Така е във целия свят!
    Зума да спрат да го слушат и да му купят един луксозен стол на централната трибуна и да гледа мачовете от там! В останалото време да си гледа здравето! Има нужда от това!
    Само че не виждам, как тази дървена кратуна ще ги проумее тези неща и ще махне приятелите му по чашка и роднините!
    Ако не го стори, си отива! Рано или късно си отива! В същност, няма да е никак късно! Няма кой да го търпи, ако не направи тези промени!

    • 5
      9

      Ти намери ли нов или Коко или гладния да дава акъл на сития дон Крюшо вземи си футболистите и в Рилицо до две години ще влезат хем споко за футболисти хем споко и за теб а ачовете…….

  14. 27
    9

    Не може банда гейове да ми дава наклон на онази работа.Каквото реша това правя.Който много знае да заповяда, да изкара няколко милиона и да взима Локомотив.До тогава ще ви слагам на онази си работа и ще си правя, каквото си искам.Аз коля и аз беся, не някакви си шайка потници.

    • 20
      8

      Напълно подкрепям. А на недоволните ще кажа- ДЕБА ВАШТА МАМА ЛОКОМОТИВСКА

    • 12
      13

      Наклона го давам ина жълтите от сопоть обичат да го взимат

      • 8
        4

        А Ботев ще ги бием. Даже с юношите. Истината ви казвам. Хлъц. Наздраве!

  15. 18
    27

    Подкрепям свалянето на Крушарски!
    Това е най-срамният собственик, който сме имали в историята си!
    Крушарски е патологичен простак, цървул, въшльо, оръфляк – няма нито акъл, нито финанси да води ФК от ранга на Локомотив Пловдив! На всички е известно, че Крушо не плаща!!! Кой футболист с качества и уважаващ себе си, ще дойде да работи с тоя изкуфял дядка? Виждате един Иса, дето го уговаряха 1м. да подпише и накрая отиде във Верея, които са по-зле и от нас финансово! И там се бавят заплати и не се плаща, но да сте видели собственикът на Верея да нарича футболистите си:”банда гейове” или да качва феновете на оная си работа? Това не знам, какъв тиквеник трябва да си, за да ги изговориш тези неща на всеослушание! Този комик превърна клуба ни в посмешище. Палячо! Нищо не става от него! Видяхме го 3г. докъде ни докара…”все за малко не ни достигаше” ние да не сме, като ония домати от Коматево – продажни и да си затваряме очите пред нечестието!

    • 17
      22

      Ейр жълтур смотан…. Няма да създаваш интриги и да говориш против Крушарски… Всички истински локомотивци трябва да застанем зад него и щаба му в името на отбора…В него ни е надеждата Само ЛОКО А ти, курво, си една продажна мастия

      • 5
        8

        ЕЙ, жълт тиквоч, заставай си зад Палийски и му целувай ръка да ти плаща билетите да ходиш на мач.Палячо!Отдалече миришиш на пот Гнусар!

  16. 26
    15

    Крушарски говори глупости постоянно и нищо, което е казал не е удържал на думата си!
    Илиан Илиев още два месеца след идването си разкри пред вътрешни хора, че Крушарски го е излъгал за редица неща!

    Да, направи терените и скелето, но от там, какво направи? Само надолу!

    От отбора си тръгна вдичко читаво! Всичко! И треньори и играчи!
    Бадема, Иван Иванов, Стефан Велев, Мартин Райнов, Карагерен, Виданов, Камбуров, Ел Харуби….
    Представя ли си някой, ако тези футболисти в момента бяха в Локомотив??? …
    Ераносян като каза,че рибата се вмирисва откъм главата и на него ли Думанов и Неделев му го казаха? А на Илиан Илиев? Пак ли те?
    Каква селекция направи Чавдар Цветков, жалкия алкохолик?
    Каква подготовка направиха Войн Войнов и бащата?
    Защо в клуба дойдоха десетки на проби и почти никой не подписа?
    Защо едни Крачунов и Кавдански се подготвяха с нас повече от месец и накрая избягаха в чужбина? Кой ум плащаше разноските? Защо Хамуд и вратарчето бяха ипуснати без пари?
    Защо няма нито вдин изходящ трансфер, а ни напуснаха всички свестни играчи от които можеха да се изкарат пари? Защо от школата избягаха най-добрите треньори и най-надеждните таланти? Защо се лъже, за платени задължения след като клуба има над милион и 300 000 такива към момента? Защо при идването си Крушарски каза за 5 годишна програма, която ще следва, а клуба пропада от ден на ден?
    Кой говори ежеседмично глупости по интервюта, за намиране на любовници на играчите, за банда геьове, за качване на оная работа, за пращане да косят тревата и заточение в ракетните фабрики? Кой ги говори тези глупости? Думанов,Неделчев или 30-те фена?
    Защо се лъже за внесени документи за концесия на стадиона?…..
    Кой обеща пролетта след резилите срещу Лудогорец за купата и левски на Герена (0-5) че ще изгони всички директори при провал на отбора и некласиране за ЕКТ?
    Стоят ли всичките още? Стоят!
    Кой да му вярва на Крушарски?
    Кой треньор или футболист ще дойде при такъв работодател
    Резултата е налице, а днес самия Крушарски го казва!
    Но за това не са виновни думановци и неделчевци, защото няма как!

    Виновен си е самия Крушарски, защото поведението му е просташко, а думата му не струва нищо!
    Фактите говорят сами по свбе си за това!

    • 4
      5

      Приятелю много си запознат за задълженията да не си от групата Спасители неблагодарници ако не се плаща към НАП ще има кепенци те я ли направиха задълженията тея ли издъжат отбора тея ли направеха терените или феновете затова предлагам дасе гласува за презедент на Лоло ПД чакаме кандидати

  17. 15
    24

    Има само един начин Крушарски да остане итой е ако до мача с Етър изгони Войнов и щаба му, Чаво, Росен и Румен. Това е.

    • 21
      15

      Потник смотан. Ти ли ще определяш на Крушарски кого да гони ???Извади пари и плащай на отбора??? Инак си мълчи и духай супата …..

      • 12
        16

        Миришеш от Коматево на жълтур!!!…Прави се на интересен другаде!

  18. 23
    18

    Колко срещи, колко разговори. Не се вслуша във феновете поне малко. Махай се Крушарски ти и пианскатати шайка около теб.

  19. 27
    20

    Ти си едно глупаво прасе. Никога досега не сме брали такъв срам, дори и с Коко Динев. Ти не знаеш къде се намираш, говориш глупости от които хал хабер си нямаш. Ако не друго поне Коко Динев не излизаше да говори глупости през ден и да се излага по интервюта! Не ти искаме нито реда, нито срещите! Обирай си крушите и се махай далеч!

Коментарите са затворени