Има ли засада при гола на Стивън Петков? Графиката е от Диема Спорт. Вие кажете! Вашите мнения оставете в коментарите под статията?

39 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    20

    Такива графики може да направи всяко дете, което има компютър! На повторенията Стивън е около половин метър вътре!
    Пирин, как да възразяват? Нали това са им заплатите!!!
    Той Радуканов след мача си трае, че репортера трябваше да го пита, за засадата, та тогава Радуканчо каза, че още при първия пас е имало такава!!!

    Я изкарайте графика и на тази ситуация!?

    Иначе, потам за един приател. Какво става със строежа??? Тоя петък ли го почват или другия???

    • 10
      1

      Верно че си селянски бек!След мача Радуканов каза че не може кажа за засадата,защото не е гледал записа.Ама ти сигурно си мислиш че само ти гледаш телевизия.Има репортажи,погледни и кажи къде е половин метровата засада която ти си видял.Иначе строежа започва веднага след като започне строежа на новата база в Скутаре,защото модерната база в Говедарци отесня. Така му кажи на твоя неграмотен приятел.

  2. 18
    1

    Ботевисти да се кефим на победите на лпбимия ни отбор,щом няма оспорване на съдииското решение и жалба,значи няма засади,снимки и видеа да се кефят буфери и други,щото канари както са ги хванали наред да е…т ай канарииии.Ники Киров голям си,

  3. 13
    1

    Мача не го гледах, понеже в същото време на друг канал имаше Семейство Симпсън,но от това което виждам на снимката, засада няма.

  4. 15
    1

    niama zasada shtoto sadiata e vidial che niama zasada, i futbolistite ot Pirin ne sporiha izobshto. Inache pone edin shteshe da vdigne rakata si i da iska da spori sas sadiata. Onzi den ne ni dadoha 100% duspa za igra s raka v nakazatelnoto i osven tova topkata pochti sigurno vlizashe v mrejata. Botev prez godinite mnogo pati e poriazvan. Neka si spomnim onova derby 5-3 na Lauta Vesko Kamburov igrae s raka izvan nalkazatelnoto ana Joro Narkomana cialoto parvenstvo beshe hvanal sadiite i kato stanaha shampoani im se padna Bojko Balaban da im zabie 6 gola.
    GOvedarnici i tireta kato idat v Evropa iadat shpeka ot Mura, Bate borisov, tampere, Zimbru, Beveren, Olimpia x 2, Jilina i oshte mnogo deto ne biahme gi chuvali predi tova shtoto Perukan i Boko mastijosa gi butat.

    Priaten den na vsichki i Samo Botev. I Bog da pazi Bulgaria.

  5. 5
    16

    Мача с Ц.Село като победа или равен го бройм.За един приятел де.

    • 8
      1

      Carsko Selo – Botev 3:4 kraen rezultat sled 120 min igra. Ti si mislish za Slavia – Lokomotiv sled 120 min igra. Xaxaxaxaxa devstven chikiboec s umrial Galaxy S4 i drehi ot La Fiesta na kilogram.

  6. 5
    23

    Добре че има такива глупави спорове , дано забравят за копнежа моЙте чавета.

  7. 27
    2

    Десният крак на защитника е поне 20-30см вдясно от начертаната линия,така че всички гонгаджии и диемаджии да го духат и се давят в собствените си мозъчни диарии.

  8. 52
    6

    100% засада. Срещу доко и 3-те гола бяха от засада, а не даде 4 дузпи на мангалите и спести 3 червени картона на играчи на Ботев. 5 мача-4 победи и 1 равен. Във всеки мач съдията помага на Ботев. Ако не главния, то поне страничния. Обръщалка във всеки мач. Тото от 2 години насам във всеки мач на Ботев. Съдията на мача с албанските мангали беше подкупен, също и двамата странични на мача с рязаните евреи. Даже и тревата на базата ни е купена, а не е отгледана на място. И феновете на Ботев са корумпирани-на всеки домакински мач си купуват билет, с не като грандс на Столипиново- да влизат без пари. Браво канари за добрите игри и резултати. А, че мангалите не могат да спят и сънуват кошмари всеки ден, ме боли к**а. Саде Доко и Алах акбар!

  9. 7
    24

    ТодАре, цитатът от Вазов: “че сме ги бъхтали и не един път!”,лично на теб какво ти говори?:) Мазохист ли си или реклама на вулканизатор? Хайде,пали джапанките!!!!

    • 29
      6

      Друже Ремзи от Аджисана, разбирам че се опитваш да минеш за начетен циганин, няма проблем с това, но в тоя случай би трябвало да разбираш колко нелеи с аопитите ти да привлечеш внимание към опърпаната си особа в тема за БОТЕВ ПД.
      Разбери ме добре, на никой не му пука за вас, за мнението ви, гледните ви точки и дали изобщо сте живи или не.
      Съсредоточете се върху самолетоносача на Крушарски, червения нос на Войната, викайте наздраве на Чаво и не си бутайте гъзовете при големите отбори,защото освен да демонстрирате колко много ви е влязло в гъза друго не правите.

  10. 19
    1

    И да е,нека и за нас да има аванта,онзи ден заради един некадърник,щяхме да отпаднем и за пореден път ни режат.

  11. 32

    Самото заглавие,дава отговор на въпроса. Ситуацията е много тънка, дори след повторения поражда спорове. А съдията трябва да реши за секунда.
    В такива ситуации,каквото и да реши съдията е правилно.

    • Спорното положение по правило е в полза на нападателя.

  12. 4
    10

    Прочее, вече съм убеден,че форумите са нова форма на вечерно училище за придобиване на основно образование:)))))))

    • 4
      12

      И да “цъкате” минуси, все тая,ще повтаряте първи клас:) Хайде пак,деца – мъ-а-мъ-а….мъкаааааа….,ама,колкото-толкова…

    • 37

      Сега като зуумнах видях, че и част от десният крачол е малко в засада ?????. На кой му пука! Много тънка ситуация. 50/50 са шансовете какво ще отсъди съдията за 2 секунди.
      Важното е че Ботев отново победи и беше аплодиран от противника. Заслужихме победата с красива игра.

    • И ако вкара гол с тая ръка,гол ли е,или не?Ама си залупен.

  13. 23
    3

    Никаква засада. Обичам футбола,мразя семките.

  14. 38
    4

    Аз лично предпочитам гола да е от засада…ей така, да им е гадно на циганите 🙂

    • 4
      17

      Че предпочиташ “гола” е добре/не си сам!/,но ако “голА е от засада”…нищо хубаво за учителите ти по български:(

      • 22
        1

        Когато правиш напъни да изглеждаш по-образован от 6ти клас в помощното училище, не е лошо да си направиш предварителен сърч на това кое е правилно и кое не е,защото така просто доказваш че средното IQ на столипинци е двуцифрено число започващо с 4 в най-добрия случай, тъпак.

      • 16
        1

        Да, манго. Наясно съм, че не ви остава нищо друго, освен да следите дали пишем с пълен или непълен член. Откак дон Крушон ви сложи вдички на члена си, сте много чувствителни по темата. А сега. Сега си ебете мамата локомотивоциганска!

  15. 36
    1

    Ако камерата беше на правилното място тогава може да се правят изводи. Глупавите недоносени журналистчета които бъркат имената на играчите,лижещи задника на гелосания станаха големииии разбирачи

  16. НямателистрамдаобиждатеСтиванбеТъпациЧростои

  17. 55
    1

    Няма засада. Защо ли? Вижда се къде е десният крак на защитника, покрива засадата. Точка.

  18. 44
    1

    Има , няма , всичко е в играта , но тези моменти като на Стивън са тънки, а не като ду спите на Сираков 15 години !

  19. 41
    7

    Днес се радваме на победата, но нека не забравяме колко груби грешки правим, особено в защита! Чворович направи огромна глупост в края на мача, а освен това на няколко пъти показа липса на синхрон със защитниците. Да не говорим, че 90% от топките ги изритва панически, вместо да я подаде на крак. Минев е бледа сянка на миналото си. Изобщо лявата зона е трагична. Мангала се прави на Неймар и всяка топка започва да я мота, лъже и какво ли не още, но не и да покаже малко колективизъм. На няколко пъти можеше да обърне фланга, но се страхува да опъне дълъг пас. Виана явно беше много уморен от предния мач и се загуби тотално. Стивън, въпреки, че вкара, показа, че не е готов за титуляр. Първо не може да се пази от засадите, второ не може да задържа топката, когато е нужно, трето физическата му издръжливост я няма. Всички тези слабости в следващите мачове ще бъдат наказани, още повече, че ще играем срещу Софийските отбори и ще има големи съдийски тесли! Гарантирам Ви го! Белият трябва час по-скоро да намери централен защитник играещ със силен ляв крак, а К. Димитров и останалите млади момчета да ги прати да се обиграват в други отбори! Иначе ще останат вечни надежди и няма да играят никога голям футбол! Бих искал да видя в някоя контрола как един К. Стоянов ще играе като централен защитник?! Ако и там не може да хваща Тасев за ръчичка и да заминават! Аз страшно харесвам бързите футболисти, но тяхната техническа несръчност граничи с безкрайност! Да не говорим, че и мисловната им дейност не е най-силната страна! Идеята е във всеки трансферен прозорец да се взима по един до двама нови и от толкова, но наистина най-слаби футболисти да се освобождаваме! Младите надежди да бъдат пращани в сателитни отбори, където да трупат игрова практика. Явно в Ботев не могат да се наложат. Един талант, ако до 19 години не е пробил в първия отбор, трябва да бъде пращан в сателит. С 5-10 минути не става. Обърнете се назад и вижте кой футболист пускан тук там е станал титуляр. Няма такъв! Някои били връзкари. Ами те им правят мечешка услуга, освен ако въпросът не е само заплатата! Всичко по-горе написано съм сигурен, че треньорите го знаят, но нека знаят, че и ние го виждаме и не го харесваме и желаем да се преборят с лобистите и ходатаите! Крайно време е открито да се говори за слабостите и с наша подкрепа да се отстраняват своевременно! На края да благодарим на треньорите и останалите, допринасящи радостите, защото помним и лошото, но винаги може и по-добре! САМО БОТЕВ!

  20. 6
    45

    Има няма мача свършил,миналата година на селяните 10 дузпи им дадоха никой нищо не обели дума..
    Сега няква засада аванта какво толкова,Шиши дал некой лев за съдиите!!!

  21. 6
    57

    явна. но на кой му пука. селяните нямат достойнство

  22. 54
    5

    НЯМА ЗАСАДА! Стивън Петков е в ляво от линията на засада,а половината тяло на зеления играч е в дясно от същата линия.Това – за протокола. Най-важен е резултатът.

  23. 40

    Може би, но мачът е приключил, баста, всичко останало води до поток от глупости и обиди, няма нужда, победихме

  24. 48
    2

    Има ли значение? Щом е заметен значи няма засада! Такива и дори от още по-явни засади голове виждаме всяка седмица и в евротурнирите и в големите европейски първенства. Съдиите са хора, всички грешат! Миналият мач не ни дадоха 10000000% дузпа при 2:1 за противника, ако не бяхме обърнали какво? Това е футбола, всички грешат. Ако има засада тя е много-много тънка, нормално е да е сгрешил и да не я видял съдията!

  25. 45
    2

    Имаше ли засада при гола на Лудия?

    Отговор: НА КОЙ МУ ПУКА БЕ, ахахаха…

Коментарите са затворени