Темата за новите договори в Ботев (Пд) не попадна в дневния ред и на вчерашното заседание на Борда на директорите.

Заради по-належащи текущи въпроси, свързани с нормалното функциониране на клуба, все още не се коментира при какви условия и за колко ще бъде предложено да продължи контракта си с жълто-черните на капитана Лъчезар Балтанов.

Той е най-сериозната фигура сред тези, които от зимата ще са свободни да преговарят и с други клубове, ако не парафират нови споразумения с носителя на Купата на България.

Другите са Цветомир Панов, Лазар Марин и Крум Стоянов, а вратарят Иван Чворович е обвързан само до 31 декември.

Очакваше се разговорите с тях да започнат още в началото на миналата седмица, но тогава президентът Ангел Палийски бе в чужбина, съобщава “Меридиан мач”. Тепърва ще се обсъжда и плана на Николай Киров за зимна подготовка.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Не мисля, че е редно да се обръща внимание на нещо писано от Меридиан мач!
    Вчера бяха платени на футболистите ПРЕМИИ в размер на 200 000 лв! За ЛЕ, за Суперкупата и за победите над Витоша и Верея! Разговори не са насрочвани с никой, следователно няма как да бъдат и отложени! От всички изброени само на Чворович договора изтича Декември, останалите им изтичат на пролет! На 05.11.2017 ще има ново събрание на членовете на Сдружение Ботев Пловдив и след него ще има повече яснота как ще продължи пътят си Ботев Пловдив! Очаквайте много добри новини след които голяма част от малцинството в град Пловдив ще бъде в прединфарктно и дори инфарктно състояние!

  2. 3
    20

    Жълти аграри, що няма коментари?
    Това хубава новина ли е или лоша?
    Доверието към Ачката върнахте ли го или още е свалено ?
    Питам, за един приАтел, кЪнар?!

    • 15
      1

      ЕЙ ПОТНИК.. Ние от Локото си имаме достатъчно проблеми.. Заради такива като тебе сме на тоя хал. Да застанем всички зад Крушарски… Имаме велик отбор с велик президент

      • Имаме един Цирк с Главен клоун Крушарски!!!

    • А какъв цвят има на майка ти путката искаш ли да знаеш?

  3. 9
    8

    Абе, нали локото ги бие всеки и се разпадат. Имаме и с кой да избиваме комплекси. Ся голяма работа, че отлагат преговорите трети пореден път.
    Само Ботяв

  4. 5
    8

    Много важно!
    Важното е, че буферите са зле и имат проблеми!

    • 11

      Какви проблеми има Локото бе, потник лайнутски? Какво ми се правиш на ботевист? МЪРША ПОТНИШКА ….плюеш по Крушарски и не подкрепяш отбора …..

  5. 19
    4

    Това е несериозно, ръководството прекалява с глупостите си

Коментарите са затворени