Жребият за третия кръг (четвъртфинали) на турнира за Купата на България ще бъде теглен от 11:00 часа на 1 ноември (сряда) 2017 г. в Парк-хотел “Витоша” в София.

Класиралите се осем отбора чрез пълен жребий ще определят четири двойки. Победителите се излъчват по системата на отстраняване в една футболна среща съгласно условията на член 19, ал. 1, 3, 4 и 5. Домакин на футболната среща е отборът, изтеглен първи при жребия.
Мачовете ще се играят на 13, 14 и 15 декември 2017 г.

Ето и тимовете, които ще участват в жребия:

Ботев Пд
ЦСКА
Славия
Левски Сф
Дунав
Литекс
Етър/Септември
Лудогорец/Берое

21 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    Братле, много добре ги нареждаш жълтите! Нали не очакваш, обаче да те разберат, щото тва е все едно да говориш на дърво, и то да ти проговори.Няма толкова смешна, жалка и продажна публика, като жълтите! За първи път видяхме феновете на даден отбор да искат от ръководството на клуба да им вдигне бюджета…колко беше от 5000 на 15 000 ли? Те затова събират сеирджии да им гледат мачовете.Жълтури, разделихте ли парите от евро-мачовете? Сигурно, щом се кротнахте, щото не виждам Ачо да си подава оставката.

    • 7
      2

      Точно така мойто момче.
      За разлика от нас вие двестате храбри потника на Джесика сте достойни цигани, неподвластни и неподкупни….е поне дотогава докато не дойде оферта по 50 кинта на калпак и сандвичи на магистрала, пудавиебамайката нешастни гниди столипински!

      • 3
        4

        Абе Гаргамел, защо не кажеш нещо по интелигентно? Само това ли знаеш? Или си свикнал да говориш просташки за да те разбират приятелите ти селяндури? Мравояд, защо те изгониха от Германия? Пък и никъде не те искат….

  2. 3
    1

    Алоооооооо , кви 5 лева.
    1. Смятам ЕТЪР за по добрия отбор.
    2. Ако БЕРОЕ бие ,ще почерпя .

  3. 5
    16

    пожелавам ви Левски, ЦСКА или Лудогорец. Все пак вие сте БотяфЪ и “не се страхувате от никой”. Време е и вие да си извоювате нещо един път…

    • 19
      3

      Ние ти пожелаваме да спрат да ви ебат хванати от кол и въже отбори, да спрете да сте цигани, да спрете да миришете зле, да започнете да говорите нормален български, изобщо пожелаваме ви да станете нормални бели хора.

      Знам че няма да стане, но ние наистина не ви мислим зло, повярвай, би било прекрасно в града ни да има два големи отбора, които да водят джентълменска битка, а не както сега, отбора на белите хора да трябва на равни интервали да набива канчето на столипинските мюмюнаки, с общо IQ на цялата им фенска маса около 120.

      • 3
        6

        пак ли ти бе Тоше?! И защо си смени ника?! И теб ли те хвана срам!?
        доколкото си спомням Черно Море би и вас. Тогава не бяха ли “хванати от кол и въже” отбор?? Или може би имаш в предвид БоталикЪ Сопот /2010/?
        И доколкото си спомням вие просехте и продължавате да просите “някой” да ви направил стадион. Е това си е циганско….
        А и не виждам защо се газираш = та аз ви пожелавам достоен съперник за купата. Няма ли да те е срам ако пак ви я подарят??

        • 4
          1

          Извинете Г-н Циганин, вашата циркова трупа с кой ще играе в следващия кръг за Купата не разбрах?

          • 1
            4

            Г-н Селянин, много поздрави от Царско Село на Пловдивско Село. Прибрахте ли вече печалбата от ТОТО-то? За един приятел питам.

        • 4
          1

          Нещо почна да се бъркаш ли бе Ремзи? Ахахаха, еми след толкова ебан дето ви дръшнаха напоследък е нормално вестибуларния апарат да се е разцентровал и да залиташ като ударен у гъза бомбардировач, пфахахахаха, дейба вашта майка циганска дейба!

          • 1
            3

            хаха. някак си е съмнително когато 2-ма селяндура отговарят на един и същ пост в един и същ стил с разлика от 5 мин и то в … 23:45…. Иди доказвай после, че не бил един и същ Селинджър…

    • 1
      1

      тези, които не се страхуват от никой реагират като ужилени когато им пожелаеш честен мач със силен противник. Защо ли?!

  4. 34
    4

    Славия като домакин или Чандъровата трупа.
    В другия мач Говеда-Прасета.
    И ето ни пак с купата.
    Айде.

    • 3
      15

      Решено ли е вече,тази година кой ще вземе купата, както се знаеше предварително,предните две години?

      • 15
        1

        Решено е да, купата я взимаме ние, проблем?

  5. 43
    3

    А мангалите кога ще разберат противника си? хХАХХААХАХАХААХА

    • 13
      1

      На Банго Васил, 32 март, шестък приятелю, ето кога..

  6. 34
    1

    Исках мангалите,но сега бих се задоволил и с чадъровото отборче!!!

Коментарите са затворени