ЮСИС ООД организира благотворителен есенен спортен празник, на който ще гледаме интересни футболни мачове, както и тенис на маса.   Мероприятието ще се проведе на 28.10.2017г на спортен комплекс „АВАНГАРД” в град Пловдив и ще включва два вида спорт. Турнир по футбол и турнир по тенис на маса. Комплекса разполага с два открити футболни терена/ изкуствена трева с размери 43/21/ , фитнес зала и тенис маса . На разположение на участниците са осигурени , съблекални , бани, сауна и парна баня.

Турнирите ще се проведат във времето от 14,00 до 17,00 часа и регламента за мачовете и срещите по тенис на маса ще бъдат уточнени непосредствено преди началото/ в зависимост от броя на участниците. Отборите по футбол ще бъдат от 5+1 или 6+1.

В турнира по тенис на маса състезателите ще могат да участват единично или по двойки.

От 19ч. ще бъде организирана официална вечеря. Всеки участник на турнира ще може да дари пари за благотворителност. Събраните средства ще бъдат използвани за подпомагане детско-юношеският спорт в Пловдив. Конкретните действия и събраната сума ще бъдат оповестени на официалната вечеря. Със събраните пари ще бъдат закупени на няколко детски градини в Пловдив топки , обръчи ,фризби , кегли и други спортни стоки, с които децата да могат да играят на двора. Ако се съберат достатъчно пари, ще бъде закупена и  една тенис маса, която ще бъде предоставена на някое чилище.