Нови викове “Оставка” се чуха от двайсетината фенове на Локо Пд, които посетиха мача със Славия. Ето коментарът на Войн Войнов след загубата:

26 КОМЕНТАРИ

  1. Ей този Крушо ме задмина по простотия…

  2. ТОЙ РЕЧЕ И ОТСЕЧЕ-КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА. КРАЙ ФИНИТО ЛА КОМЕДИЯ

  3. 5
    5

    Сульо, Пульо , доносниците от Коматево и качените на Курдовия селцски беци пак са се разпищолили

    • Ти просто си едно крастово и улично куче!!! Защо така буферите все се асоциирате с кучета- Лошо, Добро куче, Помияр куче…….

    • Кой вчера ни качи на Гонзовия,знаш ли?Той,самият локомотивец, един завинаги от нас-Гонзо.Смял се от сърце на предложението да стане член на нашата банда гейове!!

  4. 11
    4

    Да застанем в този труден момент зад Крушарски ,Чаво, Войната, Зума и сие .Те са единствената надежда за Локото .Вън потниците и интригантите. Имаме велик отбор с велик президент

    • 11
      1

      Така е. Няма да пипате Крушарски и Войнов …тази година сме в тройката. САМО ЛОКО

    • 3
      6

      На майка ти миризливата пОтка, жълт дубликат !

  5. 20
    3

    Само ми подарете декарите в Тракия и започваме да мачкаме наред!

  6. 24
    8

    Ейй потници нагло, няма да барате Войната.За какви се мислите, че ще викате оставка, та вие да не искате да докарате сърдечен удар на човека.Войната е на възраст и ако му давате много стрес, може да не издържи.Няма да ми давате наклон на онази работа.Само аз мога да решавам, кой да уволнявам и кой не.Като нямате пари, няма да ми викате Оставка..Аз база ви направих в Говедарци, вие пак недоволни.Сега база в Тракия ще ви правя, нови директори назначих.АЗ ПАРИ ЩЕ ВАДЯ ЕДИН ДЕН ОТ ЛОКОМОТИВ.То и сега ги вадя, но само от Черно тото.Трябва в бъдеще да изпера някои пари покрай Локомотив.Аз затова съм и тук, иначе ме боли фара за вас.

    • 7
      11

      Такъв наглец безочлив ще издържи още много,щом досега издържа.Този човек достойнство няма ли? Долнопробно едноклетъчно.

  7. 27
    17

    Оставете ръководството на мира. На който не му изнася да не идва на стадиона. Войнов е доказан специалист, а Крушарски е единственият готов да дава пари за отбора. Потниците вън. Истинските локомотивци сме за това управление. Тия викове Оставка у вас.

    • 17
      17

      Чаво, ти ли си?! Не се сещам за друг, който може да направим такъв коментар в трезво състояние.

    • 9
      13

      Не става само с пари! Трябва и акъл, а той е в пълна липса. Катастрофа е положението! Този ще нанесе повече вреди от колкото Христола на жълтите!

  8. 43
    9

    Пу да си ебем мамата локомотивоциганска мизерна бе, братяааа. Как все папагалите успяват, а ние се проваляме, бе пууу….Ей го, вчера жАлтити изплуваха в 91-та, а ний са удавихми в 117-та ! Потънахми като циганин с краден бойлер на рамо, в река Марица. Вай вай вааааай, мааааайка ни дейба жална локомотивоциганска.

    Аве, наште, тоя Крушата да не е луд да ни води тоа пелтек Петев? Тоа серсем отвсякъде го разкриха и изгониха. Говедата му съблакоха фанелата, аз викам ако земи та дойди при нас, да земим да му събуйм панталона, за добре дошъл. Ще го наебем, да знае къде е пипаднал – при истинските Гей-бандити!

  9. 40
    42

    И ти, и директорчетата поведени от Крушарски напускате по най-бързия начин Лаута! Нещастници! Всички вън! Начело с Крушарски! Гнусни, алкохолизирани отрепки! Всички до един вън! Лъжци и мошеници!

    • 57
      9

      Ти ли ще ми даваш наклон на оная работа бе, бандит? Взимай си гей-другарчетата и марш в маалата…

    • 34
      12

      Само пари за издръжка ли да ви остави бе манго извадете ги ти и другите като тебе катунджии

      • 10
        21

        Ей папагал, защо крадеш никовете на други хора? Това да не е като да крадеш кокошки от двора на съседите до базата в Коматево, а?! Крадливи и нагли селяни, бързо изчезвайте от темата за Локомотив!

    • 14
      34

      МЛЪК СУЛЬО!!! не се прави на локомотивец. Миришеш отдалече на оборска тор

    • 29
      3

      По-тихичко потник. База и хотел в Тракия ще правя.

  10. 18
    23

    Maika ti da eba alkoholizirana nekadyrna.
    Izchezwai sam s 300 be, oligofren prost.

    • 57
      6

      Няма да закачате човека ей, бандити с бандити! Войн има мисия, която Гранде Президенте му е възложил. Наздраве!

Коментарите са затворени