Войн Войнов все още е старши-треньор на Локомотив Пловдив. “Войнов остава поне до мача със Славия. След това имаме домакинство на Етър. Нека мине мача с белите и пак ще разговаряме.” Това заяви пред PlovdivDerby.com собственикът на Локо Пд Христо Крушарски.

87 КОМЕНТАРИ

  1. Няма начин 30 човека да определят какво ще се случва в Локомотив. Толкова са хората, които са манимулирани, и сеят интригите. Искат оставката на Войн Войнов, ами няма да стане. Каква е гаранцията, че ако и Моуриньо стане треньор и него няма да искат да го изгонят още след втория мач. Който плаща, той поръчва музиката. Войнов остава треньор и това е. Може да го пусна да си тръгне, само ако той не поиска да напусне и е невъзможно да промени решението си. Но няма да допусна да се случи това с този голям легендарен футболист. Той е изключително интелегинтен човек и треньор. Когато започнат да ми се качват по члена, ставам по-лош!

  2. 4
    2

    тук някои хора искат понеже е лошо да го направим по-лошо!!

  3. 7
    5

    Проблема на локомотив е публиката. Тези нямат 1 лев в джоба, а искат да командват. Собствената си глупост наричат “достойнство”. Неориентирани деца

    • 6
      6

      разбирам да ходеха поне 5000 на ма, да искат. А те “феновете” на Бесика се броят на пръстите на 2-те ръце и тръгнали да гонят!!! Който няма нищо, казва, че има “достойнство”… ми кво да каже горкия!! Само, че какво достойнство има в неблагодарността??!!

  4. 15
    2

    Проблемите в Локомотив Пловдив не са нито само в Крушарски, нито само във Войнов. Проблемите са в селекцията и в хората които отговарят за нея. В началото на сезона се разчиташе на Камбуров, който предаде отбора в последния момент. Цялата игра на отбора се градеше около него – дълги изритвания към него, нападателите неизменно търсеха него щом доближат наказателното поле. Сега като го няма и те просто не знаят какво да правят. Войнов се опитва да промени стила и срещу Берое успя, но това работи за мачове в които Локомотив е нападан и играе на конри. Черно Море обаче успя да вкара гол рано и това наложи Локомотив да атакува. В тази ситуация обаче се иска да имаш креативни футболисти, които засега в Локомотив няма. Даже напротив – има “нападатели”, които успяват да изкарат топката в тъч от дузпа. Един даже се опита да свали прелитащ над стадиона самолет. Публиката негодува с право и това налива още повече олово в краката на и без това скованите футболисти. Те от своя страна, не забелязват собствената си неособена надареност и имат претенции поне като на Меси! Че чак и бойкоти правят когато решат и сменят треньори. На отбора е нужна нова селекция от нападатели, които могат да водят топката без да се спъват и да оцелват вратата поне от десетина метра, вратари, които не се крият от топката зад гредата и имат подходящ ръст за този пост, халфове, които могат да тичат цял мач и да показват поне малко креативност и техника и смели защитници, които имат синхрон помежду си. От ръководството се иска само едно – финансова стабилност и да назначат един разбиращ, можещ и амбициозен треньорски щаб, който да има пълен контрол над съблекалнята. Резултатите тогава сами ще додат тогава. Това е! Не искаме много!

    • 5
      3

      Така…напълно съм съгласен с теб, но кой е човекът, който трябва да назначи правилните хора…не е ли Крушарски? И това дето се опитва да се прави на мъж с вдигането на билетите може да му свърши работа, но ще е за малко време, докато на някой мач публиката не отиде след края , и не ги чака пред официалния вход, и не ги подбере с шутове всичките! Тогава нищо няма да може да спаси Крушарски, алкохолизираната му трупа и некадърните футболисти! Аз не знам Крушарски какъв комсомолски секретар е, и колко добре умее да манипулира, но на него ще му кажа една приказка: ” Пази се от гнева на кроткия”! И ако тоя тиквеник не се вземе в ръце и не започне да ръководи клуба професионално и отговорно съвсем скоро ще изпита гнева не само на тарторите, но и на миролюбивите черно-бели фенове!Никой не е против самия Крушорски, а против шуробаджинащината му в клуба, непукизма му, глупостта му и големите му лакърдии!

  5. 6
    8

    не мога да разбера т.нар. “фенове” на Локомотив (същите са и на другите отбори). Тези хора не знаят кой играе на терена, те не гледат мача изобщо. Те са на стадиона за да си избиват комплексите си на айтсайдери в обществото. Те искат от тях нешо някъде да зависи, защото от тях никъде нищо не зависи. Заради тях много други не искат да ходят на стадиона, защото го смятат за опасно за техните деца. Та тези хора, от които 90% живеят още на гърба на мама и тате, тръгнали да ми гонят собственика. Алтернатива НЯМАТ, но според тях не им и трябва. Просто горките не знаят на кой свят живеят и с какво се плаща в магазина. Те си мислят, че футболистите са длъжни да им играят без пари!
    Да ама, не!!
    Годината е 2017 и държавата е България а континента е Европа, драги потници!
    Да в Локомотив определено има проблеми, но те няма да се решат с рязане на клона на който седим!!! Каза ви го и Нежния, но и на него викате ВЪН!
    А когато викаш ВЪН, би трябвало да дадеш предложение за реално решение на проблема. Но това няма как стане в главите на тези хора.
    Забравихте какво стана с предишното управление на потниците и сега искате второ. А може би и тогава сте били дрогирани?! Когато не се учиш от историята си нямаш бъдеще!

    • 7
      5

      Педи, ти си мислиш че си наясно с всичко. Но ти нямаш капчица достойнство и искаш това да се предаде и на ЛОКОТО.. ЛОКОМОТИВ Е ИДЕЯ и никой няма право да се гаври и подиграва с него. ТИ СИ СВИКНАЛ С ТОВА ЗА СЕБЕ СИ… ТОВА НЕ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ. Феновете искат вън на селтаците и алкохолиците… А ти си стой под чехъла на маминка и призовавай за търпение към силните на деня.. ПЛАЗМОДИЙ

      • 4
        5

        Ботушаров, пак ли ти, тарбух лоен. Този филм вече го гледахме. Провали се!!! Къде е тук достойнството!!?? Измисли нещо по -достойно за 21ви век! Потник

      • 6
        1

        Кое не му е достойно да имаш отбор, който играе честно в А група!!??

  6. 4
    8

    Имам един единствен въпрос към тримата фена критикуващи Крушарски: Кога взимате акциите?! Просто, точно и ясно!! А на този, който ме нарече комплексар, ще отвърна просто – спри си дрогата и виж в кой свят живеем. Излез от апартамента на мама и тате и ще разбереш ИСТИНАТА

  7. 11
    9

    Вижте, Пловдивчани, причината любимият ни Локомотив да е повод за присмех и подигравки на цялата футболна общественост е човекът, който издържа финансово в момента клуба – Крушарски. Никой и нищо не може да ме убеди, че ако Крушо поиска не може много бързо да въведе ред, дисциплина и професионално управление в мениджмънта на клуба!Да приемем, че клуба представлява един жив организъм, който се управлява от един команден център наречен – глава или мозък. Представете си сега, ако главата на един човек “не го слуша” какво се получава – ами тялото започва да прави едни некоординирани движения поради простата причина, че тя не е здрава и не функционира правилно!Всички сте виждали подобни хора на улицата нали? Като наблюдаваш един такъв човек да се разхожда навън се изпълваш със смесени чувства…от една страна предизвиква насмешка, а от друга съжаление, защото виждаш как лявата му ръка се движи напред, дясната назад и т.н.В момента ние виждаме точно това – състоянието на нашия любим отбор оприличаващо се с това на човек с увреден мозък, което е плод на неадекватното управление на господина от Говедарци.Вместо Крушарски да се вразуми и да послуша феновете, защото такива срещи има, той тръгва на една война с предизвестен край! Ако иска война ще си я получи! Колкото и да е прост и инат в един момент ще бъде притиснат до стената, така както се случи с Христолов, защото Локомотив Пловдив е ГРАНД в българския футбол! Защото Локомотив Пловдив има публика, която ляга и става с мисълта за този клуб! За сега виждаме едни големи къдрици от Крушарски – дела никакви.Не знам дали Крушарски си оставя магарето в калта, но бъдете сигурни, че феновете на Локомотив Пловдив, колкото търпеливи и дружелюбно настроени да са имат една граница на търпимост, която ако се прескочи ще измете всеки един от клуба без значение кой е той…а повярвайте ми чашата на гнева в сърцата на локомотивската общност в града ни е на ръба да прелее и скоро ще се излее върху човека, който я клати!Преди това обаче е нужно да подходим с разум и търпение докато се намери друг човек, на когото да се доверим.Сигурен съм, че тарторите и феновете, на които им се слуша думата работят по-този въпрос…или поне така се надявам. Това, което може да срине Локомотив е равнодушието и апатията към некадърното управление на клуба, а не дали ще останем без Крушарски.Ние сме се оправяли и след Мартеничката, и след Жоро, и след Тасев и след Галя, и след Коко…ще се оправим и след Крушарски!

    • 10
      3

      Абсолютно точно и изчерпателно.Абсолютно си прав.

    • 3
      2

      доста трогателно. Те, тарторите и феновете от ДЪЛГО време работят по въпроса с финансирането, обаче… Какви са резултатите?! Абрамович не иска. Няма и как да иска ако след всяка загуба го гонят и плюят хора, които нямат 100 лева е джоба си

    • 3
      2

      Само един въпрос: една къщичка за птиченце посторил ли си в живота си???? Кой построи Бесика, кой направи нови игрища и ремонтира съблекалните? Вярно, като не е джоба ви, изглежда нищо, но питайте феновете на Локо Сф как стоят нещата в реалиня живот.

    • 3
      6

      МНОГО ТОЧНО.. Ама разни педалчета не знаят какво е ЛОКОМОТИВ и плещят дитирамби в чест на КРУШАРСКИ!!!! ЛОКОТО не търпи унижения и гавра ,защото е гордостта на Пловдив .Вън селтази и пияници от отбора .. А на гъзолизците крушарски ще кажа да си избършат устата…. МЪРШИ

      • 2
        3

        Защо не ни обясниш какво е Локомотив. Ти колко пари даде за бего

  8. 7
    7

    Три милиона/дръжки!/,но дори и да е вярно,на година, са нищо за рекламата, която си направи на наш гръб! Нали,бе,стар цървул?:)

    • и защо му е реклама?! Ти да си виждал някога реклама за продажба на ракети??!! Глупав си!

  9. 8
    6

    КОГА,дори в най-долната кабеларка са ти показвали и за секунда отеклата тиква? А бълваш нечовешки глупости в национален ефир САМО ЗАРАДИ ЛОКОМОТИВ!!! И се правиш на спасител без алтернатива? Баща ми не е картоф от Самоков! Внимавай!

  10. 9
    3

    “Когато аз давам парите, аз ще казвам какво ще става!”. Правилно. Само дето се подиграваш с всички и нищо не даваш, изрътил картоф! ЗАЩО всички футболисти ни заобикалят като чумави, НАЛИ?!? И тези момчета, които са нелоши футболисти играят като отровени, НАЛИ?!? Заради ТЕБ!!! МАРШ и кракът ти да не е стъпил в Пловдив!!!! Отровен боклук! Няма да биеш колчета в Тракия! Бий си ги на гробището в Говедарци! Ясно?!

  11. 9
    11

    Много разбирачи тук. Не знаят какво да се направи, но знаят, че “всички вън” ще оправи работата. Що за “логика”….

    • 2
      1

      Има истински локомотивци, педал смотан .Те искат да спре гаврата със символа на Пловдив.. Вън селтаците от отбора!!! А ти, педи, си свикнал да те мачкат и унижават и не ти пука… НО ТОВА Е ЛОКОМОТИВ … Разликата между плазмодии като тебе и ИДЕЯТА ЛОКОМОТИВ е ОГРОМНА….

      • 2
        1

        За каква гавра става дума, Оли?! С Локомотив се гаврите само вие потните потници с празни джобовр

  12. 11
    3

    Докато аз съм в Локомотив,Войнов ще е тренер,няма да оставя банда гейове да ми дават наклон на оная работа!Аха…!

  13. 11
    3

    Пловдив обича идиотите. Пловдив има паметник на идиот в центъра. Но имайки легендарни идиоти като Мильо, Графа и Велко Парашиков, Пловдив има и високи критерии.
    Идиотът Крушарски не ги покрива.

    • 5
      12

      Викаш да дойде Ачо Сълзата по-добре

      • 11
        3

        Къде намираш подобен намек в думите ми?

      • 6
        5

        Ако дойде Сълзата на местото на Клошарски,цирка няма да е така пълен както сега.Крушо за винаги един от нас!

          • Верно градски,вие купа нямате,тя си е в Кюстендил.И да знаеш-има шампионска купа!

    • Да не говорим изобщо че оная победа на Морето беше плод на читса случайност и нечовешки късмет за тях.
      Ние в първите 20 минути можехме да водим с 4-0, точно толкова абсолютно 100%ови положения изпуснахме.

      • 4
        2

        Приятелю, обърка темите, тука вече не говорим за мача с Морето, обсъждаме неволите на чернобелите ни приятелчета.

    • 5
      1

      Добре казано!

      Но при положение че ние се мъчихме толкова години със Селския, очевидно в града ни има почва и за подобен тип тутманици.

  14. 9
    3

    Не мога да давам оценки за интелекта и културата на българския народ и българския запалянко, нямам това право. Знам, че мога да навра долуизказалият се “оценител” там, където слънце не огрява по всички показатели.
    Крушарски доказа,че НЕ СТАВА! Носете ми от девет кладенеца вода,все тая.

    • 3
      7

      Ти колко милиона ще дадеш за издръжка на година?

      • 8
        4

        Стига с тази теза! И аз я поддържах,но вече не се търпи.

        • 4
          5

          Стига, ама е капитализъм, майна…. без пари и на село ще те дънят

  15. 9
    1

    Саму дъ ни играй Наско Милев, чи утиди, ни видя съ!

  16. 8
    2

    Мачът със Славия е чиста двойка. Ще го играя така и ще ви кажа колко съм спечелил

  17. 14
    7

    Много неблагодарно племе сме. Когато Коко ни водеше футболни таланти без пари и играехме в Европа, го плюехме и гонихме. Когато Крушарски извади пари и викна последователно Илиян Илиев и Едо да водят отбора, и няколко пъти бихме Лудогорец – пак се намериха хора да го плюят. Сега, като сме в А група и бием Берое като гост, сме велики, а на следващата седмица като паднем – пак Крушарски виновен. Добре, пак ще ви питам кой е виновен, като играем в зоните и драпаме за равен със Сокол Марково за купата.

    • 11
      4

      Абе пич, не виждал ли, че клубът върви към “семейна фабрика” на Крушарски, заобиколил се е с некадърници и въобще не го интересува, че сме жива мизерия. Важното е да върви “семейната фабрика” с Войната и Чавдар и да няма кой да вика “Оставка” по теибуните, затова дай да вдигнем цените на билетите и да си гледаме сами мачовете.

      Този селяндур води клуба към дъното заради неадекватното си управление. След последните мачове се вижда пълната неадекватност на терена, футболистите са като мухи без глави, защото няма кой да ги научи на тактическа дисциплина и модерен начин на игра. Само да върнем и да си спомним с Илиан Илиев и горе-долу същите футболисти какъв футбол играехме, а сега сме смешни – дори нас, заклетите Локомотивци ни е срам от играта. Кой е отговорен за това? Крушарски и простаците около него. Всички вън, тива е гавра с емблемата и честта на клуба ни!

      • 12
        7

        А кой изгони Илиян Илиев, да не би Крушарски??? Българският запалянко в 90% от случаите е много прост и елементарен индивид. Като толкова много ви боли за България или имате излишна агресия и енергия – ходете се бийте с циганите. Локомотив никога не е бил “гранд”. Жоро Илиев ни подари една титла, а ние взехме да си мислим, че ще ставаме Реал Мадрид. Стига глупости! Радвайте се, че сме в А група. Пък като не се радвате, Крушарски ще си отиде, ще започнем от зоните и пак ще бъдем 100-200 фенове на стадиона. А тези, които сега се правят на големи локомотивци, ще казват, че не се интересуват вече от български футбол и ходели да гледат Каучото на живо.

        • 9
          3

          Никой не ти говори за това да сме “Гранд”, ние просто искаме да гледаме мъжка игра, независимо от резултатите. Стадионът се е пълнил и като сме изпадали през годините, но сме играли мъжката всеки един мач, дори с посредствените футболисти. Сега не е така, не виждаш ли безидейната игра на терена и липсата на каквато и да е тактика, и като за капак безпомощната и неадекватна физиономия на Войнов. Просто като виждаш, че не ставаш – напускаш, но не Войната чака да бъде официално освободен. За всичко е виновен Крушарски и неговата липса на професионализъм, което се вижда ясно от постоянните плямпания по медиите. Пълен клоун, господин за един ден, дошъл да трупа малко евтина слава покрай Локомотив!

          • 3
            6

            Същите простотии ги слушахме и когато група олигофрени изгониха Коко. Резултата го видяхме. Малоумници, живеем в капиталистическо общество където без пари ме става нищо. Обаче хора които живеят още с мама и тате няма как да го знаят това…. едно време когато се е пълнел стадиона е било комунизъм. Който не разбира разликата е кръгъл идиот

          • До “подарената купа”, пич не давай определия кой е малоумник и кой не, защото само като ти гледам ника и те разбирам, че си някой смешен комплексар.

            Относно ситуацията в отбора, аз лично тогава бях зад Коко и мисля, че действията бяха много крайни, но Коко никога не излезе да се заяжда с публиката. Днес Крушарски дава интервюта за вдигане цени на билетите “да видил кои са истинските Локомотивци”, това нормално ли е и защо тръгва на нож с хората, които така или иначе са настръхнали след вчерашната пародия, която ни сервираха целият клуб.

            Стига с тези свирки към този селяндур, вижда се, че се инати и не иска да прави промени като е ОЧЕВАДНО колко сме слаби и играта е пълен кенеф, ти сляп ли си или въобще не гледаш мачовете на отбора. Който ни хване и се подиграва с нас, защото нашите хора на терена (футболисти е пресилено да ги наречем) не знаят къде се намират, а треньорското ръководство е напълно неадекватно и не знае как да ги научи на тази “проста игра за умни хора”.

            Иска се промяна, алтернативата е бавна, но сигурна смърт. Ако ти си готов да си мълчиш и да си траеш, много от публиката иска да изрази позиция. Футболът е за феновете, но нашия президент май не е на същото мнение…

        • 8
          1

          Ми кой жъ пиши ва? Де жъ търсим някуй по-гръмотен?

          • 9
            3

            Золум бей е най подходящ! Може и Вълчо нелегалното такси, той с 2-ри клас поне до 10 ще пише!

  18. 21
    9

    Дълго време защитавах Крушарски, защото “друг няма”. След месеци танталови мъки и нечуван срам,смятам,че и оцеляването има пределна цена. Като трето поколение локомотивец обявявам бойкот на този индивид и неговата креатура. Аз съм за Локомотив в зоните,но БЕЗ Крушарски.

    • 9
      11

      Пич, и в зоните трябват пари. Това “самоуправление” вече го изживяхме, забрави ли как се молихме да Крушарски за да може да свърши “самоуправлениео”?! Забрави ли какви дългове се натрупаха.
      А и какво точно ти е виновен Крушарски, че Марчев от точката на дъзпата изкарва в тъч?! Виновен е този който отговаря за селекцията. Вий, че спортно техническото ръководство е ТОТАЛНО НЕКАДЪРНО съм съгласен. Ама хайде да не прехвърляма болката от болната на здравата глава!!

      • 11
        4

        Хайде да се опиташ да помислиш малко!Кой докара Чаво Наздравето и го държи на Лаута?Ти или Крюшо я вършат тази “хубава” работа?…За тъпотиите ,които бълва Крюшо по медиите пък просто ме е срам дори да се сетя!И твърдиш ,че този индивид нямал никаква вина ли?То е вярно ,че толкова си може ,но това е направо съсипващо за клуба!

        • 1
          5

          Само защото е докарал Чаво ли трябва да го плюем карушарски??!! Що за логика или по -скоро липса на такава. А какво говори по медиите си е негова работа и на мен лично ми е през к.ра. Кактв си ти и колко пари си дал за Локомотив, че да искаш да раздаваш правосъдие!!??

          • 1
            1

            Ти адвокат на Крушарски ли си? След като за теб всички тези негови излагаций са нещо нормално и ти е през ”””””””’, какво говори,значи си ми ясен.На него това му трябва, разединение и конфликти между нас,ако сме единни,и той няма да се държи по този начин.

  19. 17
    3

    Къде попаднах да са еба у простата тиква нигерийска

  20. 11
    23

    Войнов е най-долния и безчестен човек на света! Такъв боклук няма и няма и да има!
    Да те псуват, обиждат и гонят няколко мача подред и най-нагло да си стоиш???
    Такава гад мръсна няма! На всичкото отгоре не става за треньор грам!
    Мача със Славия най-вероятно ще бъде уреден и Локото ще победи !?
    Нито един от двата отбора нямат шанс за трофея и затова ще ползват този този мач, за потушаване на напрежението на Лаута, но и да се случи, това няма да промени нищо!
    Войнов,бащата и цветков задължително ще бъдат гонени до дупка! Ако не се случи, Крушарски ще бъде основната цел и ще си заминат групово! Локомотив никога няма да търпи 10 години клатене, незавизимо дали ще отиде в зоните или не!
    Този клуб винаги рано или късно ще е сред най-сулните! Просто трябва да си мине по пътя!

    • 14
      12

      Тъпак, извади 3 милиона на година и клубът е твой. Като нямаш, си гледай работата и не пиши глупости.

      • 14
        11

        Стига с тея изтърбушени фрази, извади вземи , и кво да търпим Говедареца щото еди кво си щяло да стане ЛОКОМОТИВ ЗАГИВА пък такива мерзавци като теб са дребни души и за това България е в това състояние!

        • 1
          4

          Пич , жез пари само в комунизма. Ще почакаш малко

    • 10
      18

      А ВЕ ИНТРИГАНТ ЖЪЛТ ЗАМИНАВАЙ В КУМАТЮУ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ ДА ДАВАШ СЪВЕТИ!!!

  21. 18
    15

    Круша, обирай си крушите!! Ти и цялото така наречено ръководство! Всички вън боклуци недни!

    • 7
      18

      Имаш пяри да издържаш отбора ли???-Нямаш обаче ръсиш мозъци..Типично по Жълтурски!@!

  22. 24
    8

    С Пиргов положението е следното. Футболистите на съперника само гледат да уцелят вратата, като внимават да не убият намиращият се в очертанията й хобит.

  23. 8
    19

    Войнов да ти еба майката боклук,нямаш ли достойнство?

  24. 12
    15

    Проблема на Войнов е, че по никакъв начин не може да внесе респект в съблекалнята и да ги мотивира. Разбира от футбол, но не разбира как да стегне разпасаната команда. И явно Марчев и Пиргов са му любимци. Няма друго обяснение защо са още титуляри

    • 9
      15

      Христолов никога не е бил собственик на Локомотив, за да се правят подобни тъпи сравнения! И въпреки това, бате Митко е недостижим!

  25. 21
    4

    Мача е 5:2. Славия обръща от 2:0

    • 15
      8

      Внимателно с Гонзо, че на края в морето много е бил замаян. От кафето ли от цигарки ли, от енфие ли не знам точно. Но доста е бил неадекватен последните месеци. Предупреждавам за всеки случай

  26. 17
    3

    Като ни опънят и тия,Славия, и сме за мустака.

  27. 14
    11

    Ами футболистите като останат същите какво…Стоян Колев защо не взе Стефано Кунчев няма свестен вратар…Нападател няма..
    Който и треньор да дойде все е тая!
    Юношите 19 да пускат да играят и тия да тренират само без мачове готвачи…

    • 14
      10

      Не е виновен Стоян Колев.Той е просто един служител и изпълнител.Лично Крюшо отказа за Стефано без да каже дори защо.

      • 10
        8

        не знам за Стефано – и той не е много стабилен. Но вратари да продаваме в Италия и в същото време да имаш най-слабия вратар в 3-те групи…. няма как да го приема. Който и да вземат ше е по-добър от джуджето. На него и от центъра може да му вкарат – стига удара да не е в него

        • 2
          3

          Ти гледал ли си го въобще Стефано ,та ръсиш мозък по негов адрес?!!!Стефано е поне три класи над Пиргов.Негъра не е в класацията въобще ,защото просто не е вратар…

          • Да гледал съм го. В кой отбор от А група играе и ти какък си му

Коментарите са затворени