Днес от 19:45 в Дом на техниката се проведе първата от редица”черно-бели срещи”. Това е най-новата инициатива на Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив, а гост бе Серджо Телес. В превода помогна друг играч на Локомотив – Ивайло Марков.

Серджо Телес разказа пред препълнената зала какво е чувството да си част от “черно-бялото” семейство, за детско-юношеските си години, за това как се е изградил като футболист и още редица интересни неща.

Специални гости на събитието бяха децата от набор 2006 с треньор Тодор Костов. Малчуганите бяха видимо доволни, че имат възможност да се срещнат с единия от любимите си играчи и получиха ценни съвети за това как да станат добри футболисти.

За финал Серджо Телес зарадва малки и големи с автографи и снимки за спомен.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    11

    Ясно.
    Гей-бандита Сержо е приятелка на гей-бандита Ивайло.
    Това е най-важният извод от срещата.
    Да живей любовта между младите !
    Да се справят както с една топка на терена, така и с двете топки на любимия/любимата.
    Да са заедно в загуби, победи и ремита….в контузии и в джакузита. И така , докато трансферът ги раздели. Амин.
    А сега младите могат да се целунат..Гоооооор -чиии -во ! Гоооор- чиии- во ! Гоооор- чиии – во !

    Иначе Сержо е много изрисувана мома. Направо пернишки тунинг. Стопроцента е имало любовен триъгълник между Сержо , нежния млад Ивайло и Императрица Камбурица. …..и единия се е оказал излишен…

    Ахххх, бедни ми гей-бандити. Добре че сте вие, да ни веселите и забавлявате 🙂

    • 11
      4

      Вари го, печи го, селянина си остава селянин. Типичен селски представител. Как, няма един от Ботев с интелигентна физиономия, все ръбати, грозни, чукундуристи тикви, ами това е сплам, между военни, селяндури и комунисти.

    • 8
      4

      Жълт психясъл изрод,явно педерастщината те гони яко,та се вкарваш във филми,но вкарваш и нищо не подозиращи в болната ти педерастка фантазия!Жълт мисир ,играйте си сЖоро педала,сКольо дизела,Любо бъбрека селските хомо игрички и не се бъркайте на градския отбор Локомотив в нещата!Ще се наложи да ходите на дентист!

  2. 11
    4

    Ава, на тия им виками цигани па те по-бели от нас ва?
    Ний толкус бели ора срид нас нямъми ва?!
    Ай нъ здави. Утиъм дъ рина на прасеата!

  3. 13
    6

    Беше унукално! Това е начина да се поддържа фенството и любовта към любимия клуб!
    Прекрасно е, че след толкова години възродихме тази инициатива, която отново Локомотивци създадохме първи през 2010-та година!

Коментарите са затворени