Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив стартира „Черно-бели срещи“! Първата ще е с Пауло Сержо

18
703

„Черно-бели срещи“ е най-новата инициатива на Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив. Събитието има за цел в поредица от неформални срещи да запознае пловдивчани с футболисти, легенди, общественици и редица други радетели на черно-бялата идея. Те ще споделят с широката публика детайли от битието си – какво е чувството да си закърмен с изконите локомотивски ценности и да си част от голямото черно-бяло семейство.

Първият гост на дискусиите ще бъде португалският мускетар Серджо Телес. Със своя характер, себераздаване на терена, борба за победа и позитивно излъчване, той за кратко време се превърна в любимец на футболните фенове под тепетата.

Заповядайте на 19.10.2017 /четвъртък/, Дом на техниката /зала 6/ от 19:45ч., за да се срещнете с невероятния Пауло Серджо Родриго Телес.

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

18 КОМЕНТАРА

 1. Спасов, какво стана с правилата на форума???
  Кой ще спре жълтия, селски изрод, който постоянно бълва идиотски, препълнени със злоба и комплекси постове???
  Или той в стщност е част от екипа на сайта??? Или близък приятел????

  Няма такава сган, като жълтата! Особено като този миризливец, чиито постове са 80% от коментарите тук!

 2. Пращам от Афганистан тартора на фен клуба на Локуту, да идва да се среща в махалата с фенуве и футболисти, да радва Афганистан, Пакистан и Столипинуву.
  Да пей песни против жълтите и да получава пари от БХК.

  https://www.youtube.com/watch?v=aQHnpObKlXM

 3. Гей-дружбата за да процъфтява, трябва младите да се запознаят, да се отъркат, да се омешат….
  Черни-белу гей срещи, е похвална инициатива. Браво, анални терористи!
  Ще разчуствате Алианц и ще вземат да се решат да ви станат спонсори накрая.
  Кво толкова, само ще си прекръстите стадиончето на „Мангалианц“ 🙂

 4. 2
  12

  Черно – бели срещи… Основно черни и по малко бели. С преобладаващо лилаво по венците 😁😁😁

  • 11
   1

   Сърцето ти е циганско от Изгрев бойс,жълт изрод!

 5. 9
  3

  Селските криви глави и долните ,миризливи цигани- мюсолмани от Изгрев бойс,пак са горната кора на лайното!КПБП,19?6,освен да чистите на козите нищо друго не става от вас,нещастни олигофрени!

 6. 13
  2

  Кога в Жълтите Бозави Чотури ще се роди подобна идея???

  • 4
   14

   Срещи с футболистите правехме още през 2014 година, мангал пробит. В същото време вашите футболисти спяха по районните арестувани за черно тото, клошар прост.

   • С машинка за стригане ги правехте селчо , селските легенди ще ги разправяш на мегдана в Ккоматево при останалите тънкопишковци и доносници с вдигнати ръчички.

   • Когато Ц.Василев крадеше държавата и сипваше с черпака в тъпия ви отбор и взехте най-скъпото четвърто място в света 50 милиона откраднати пари ….Вамка ви крадлива ще дойде видов ден…
    .

 7. 4
  14

  Крадливите мангали даже името на фенклуба си не могат да не изплагиятстват от Отбора на Пловдив, социално и ментално слаби хлебарки долни.

 8. 14
  9

  На бас, че жълтите плагиати ще копират и това от нас, както стана с т. нар. първа тренировка, когато ние ходихме толкова, колкото жълтите на официален мач! Все още държим и рекорда за посещение на първа тренировка над 5 000 души посрещнаха Херо и футболистите, които след 2г станаха шампиони! Нещо, пред което жълтите могат само да стоят и да гледат умно!

 9. 21
  8

  Папагалите също ще пробват , вече обикалят зоологическата градина за да научат как се контактува с макаци.

  • 20
   8

   И с Тоника ще се срещем селтак жълт!
   Не като вас с Фики стораро!

Comments are closed.