Сериозно навъртане на километража ще направят в Ботев Пловдив в следващите няколко дни. На канарчетата предстоят три поредни визити – 2 за шампионата и 1 за Купата на България. Голямото пътуване започва в четвъртък, когато жълто-черните ще отпътуват за Русе. До крайдунавския град разстоянието е 316 километра, а за пловдивчани предстои и завръщане до под тепетата. След това носителите на Купата се отправят към София, където ще защитават трофея си в осминафинала срещу Царско село. С прибирането до Пловдив това са още 290 километра на сметката на отбора. След гостуването си в София жълто-черните ще бият път и до Благоевград – заедно с връщането това са още 514 километра. Сметката показва, че Ботев ще навърти 1436 километра в рамките на седмица.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    AIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KANARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6IBAI MANGALITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 13
    30

    Събрахте ли пари за нафта, ама от евтината, че мен ме няма.

  3. 12
    21

    Хахаха. Всеки един търговски представител върти минимум по толкова всяка седмица…. Още повече, че не се возят… Ами шофират

  4. 33
    8

    Само Андрей може да напише и пусне подобна “новина”

Коментарите са затворени