Осветлението на Коматево изигра на два пъти лоша шега на домакините Ботев Пловдив, но отборът на Николай Киров не даде на късо и постигна своето срещу бойкия тим на Верея. Канарчетата се наложиха с 1:0 над съперника си от Стара Загора и се изкачиха на четвърто място във временното класиране.

Срещата бе прекратена в 36-ата минута, тъй като единия от четирите прожектора загасна и щабовете на двата тима настояха пред главния съдия Николай Йорданов да спре двубоя. След 8-минутно забавяне двубоят бе подновен.

Канарчетата можеха да открият резултата още в третата минута, когато организираха опасна атака отдясно, а при последвалото центриране бранител на гостите за малко не си отбеляза автогол. В следващите минути пловдивчани продължиха да доминират, но към средата на втората част Верея можеше да ги сюрпризира неприятно. Домовчийски получи пас, напредна през центъра на терана и след добър фалцов изстрел с левия крак топката профуча покрай дясната греда на Чворович.

Ботев отговори подобаващо, когато след половин час игра Бризола се освободи добре от противников футболист, но шутът му от 15 метра не се получи и излезе в аут. Секунди по-късно отново той стреля от 22-23 метра този път доста по-добре, но покрай дясната греда.

В 33-ата минута дойде и най-интересния момент в срещата до този момент. Меди Фенуш проби отдясно, нахлу навътре към терена и шутира опасно, пращайки топката в левия страничен стълб на домакинската врата.

Поради техническите проблеми с прожектора, реферът Николай Йорданов даде 8-минутно продължение, в което десният бек на Верея Здравко Илиев извърши груб фаул срещу Ндонгала и бе изгонен с втори жълт картон.

След почивката Ботв наложи превес, но така и не успяваше да създаде нещо по-сериозно до 67-ата минута, когато резервата Стивън Петков откри резултата. Той се възползва от грешка на Бен Джемиа, който се подхлъзна при центриране и му заложи топката на 7-8 метра фронтално срещу вратата и вкара с фалцов шут по земя за 1:0.

69 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Тия жътури,ми объркаха тото-то,те обикновено играят с обръщалки,дали пък това,че спря тока не оказа влияние!!!??? Понеже те помнят много малко,им трябваше рестарт и в главите,ама а’де,от къде толкова мозък,в кухите жълти глави.

  2. 5
    43

    Днес късмета пак ни покри. Наказания за черно тото Стивън Петков вкара дупер късметлийски гол. Фокато Палийски е на власт ще е така

    • 33
      2

      Като дойдеш ти на неговото место,ще бъде друго.Тей и тъпука самотен.

    • 25
      5

      Не си спал бе, манго. Разбирам защо… Кажи сега Стивън с какво е наказан, че не се сещам. Едни други лежаха в ареста май…

    • 4
      2

      Така е,то и на Локо вкараха три късметлийски гола,а атомното нападение на гей бандата СЛУЧАЙНО не вкараха поне шест гола.Тю да му се невиди!!

  3. 32

    Жълти,и черно-бели,Аз съм бил,на такива мачове в Пловдив, които ще останат в историята,от Пловдив си тръгнаха победени световни величия, когато на мач, отивахме заедно, когато винаги е имало шеги и закачки но всичко беше в рамките на приличието,аиде сега погледнете форума,как изглеждаме?

  4. 51
    4

    Ама и нашите усти нямат затваряне, въпреки че папагалите тая година взеха 2 купи, играха 6 мача в Европа, отвяха ни с 3:0 и са пред нас в класирането…

  5. 13
    30

    Някой си Тодор The Great oт Столипиново се хвали,че ходи по ресторанти в Лондон. Забрави да уточни,че го ВОДЯТ в ресторантите,като мъжка компаньонка и известен гей бандит.

  6. 4
    36

    Щели да бият Дунав!!!??? Добре ли разбрах!!¿??????нЕма как да стане

    • Както го слагам майкати и сестрати ТЪПУНГЕР!!!

  7. 31
    1

    Баси нещастното отборче. Не знам как ги учат на футбол у загората ама тоя плешо е готов за ММА. Лакти, колена. Такива отборчета с такъв измислен стил на игра нямат място във футболният елит.
    И понеже виждам засилен интерес от черно белите фенки
    https://m.youtube.com/watch?v=sAt2zMSBmUI

  8. 3
    33

    Абе нещастник,ти ли ще учиш гъзЪ как да пърди,а’и бе’ги на село, нещастник жълт.

  9. 8
    32

    Тошко, едни хора питат за теб. Имали нещо да ти кажат

    • 24
      4

      Мастийо, не се напъвай като глист на буца, щото да не стане така пак да ме заплашваш с чичо ти прокурор ли беше там кво беше, тва дето ти го бех обещал, мое да ти се случи у секи един момент,недей си мисли че си се скрил на удобничко зад дисплейчето, че мое да ти стане много интересничко ей така как си не очакваш…

      • 4
        17

        Прокурорите са за престъпници. Ти си просто жалка интернет гнида и за тебе има едни други “прокурори” дето с радост ще ти се представят скоро. Свят малък…

  10. 6
    44

    Папагали, много рано започнахте с радостта. До разделянето на две шестици има цели 13 мача! Вижте си ограта, програмата и тогава се радвайте!
    Селтака по-долу пък още се мери с безобразно слабия Локомотив, който въпреки всичко победи онзи ден и то повече от изненадващо!
    Ако биете Дунав, това ще ви е! После почват сериозните съперници!

    • 38
      4

      Ремзи, ти можеш ли да четеш ВЪОБЩЕ???

      Следващи съперници на Ботев ПД

      Дунав
      Пирин
      Славия
      Етрополе
      Септември
      Берое
      Черно море
      Етър

      В същите тея кръгове Столипиново играят с:

      Черно море
      Етър
      Говеда
      Лудогорец
      Етрополе
      ……не натам няма смисъл да продължавам…

      Та така като гледаш, кой отбор е по-вероятно да вземе повече точки?

      Ако искаш мога да ти дам и мачовете на двата старозагорски отбора-преките противници за шестицата, да помислиш и над тех, а?

      • 10
        8

        Ти в тоя форум ли живееш бе датиебамайкатанещастна

  11. 3
    24

    Абе ти шо не идеш у стюлипиноо а ги питаш Тиа мангали шо ви спират тока на там у коматиу ,а питай ги са,си ва.Жълти……..

  12. 8
    52

    Никой от града не разбра, че е имало мач някъде. Много ни гот така. Чист въздух, тих Пловдив. По далеч, селски миризливи муцуни.

    • 6
      34

      И в града да беше,пак нямаше да се разбере,150 чиляка викаха,Ботюф Бо…..

  13. 4
    36

    На базата на слабата ни игра днес и срещу Бистрица , се сещам за оставащите 9 кръга до края. Играем с последния слабак от поредицата такива от локото насам, Дунав. На пръв поглед лесен мач и сигурна победа, но с доста въпросителни?
    После гости на бойкия Пирин, домакини на тотално променената в положителен аспект Славия и…..после гости на хибрида, моряци, говеда и домакини на Разград! Първия кръг напролет пък се пада дербито! Та с тази игра споменатите мачове ги виждам повечето с отрицателен знак?

    • 29
      3

      Виж сега Ремзи, ако искаш се напиши и Николай Киров-Белия, по-малко циганин от тва няма да станеш.

      Но, в интерес на спора нека да приемем че си ботевист, в който случай обаче предвид на казаното от теб, ще трябва да се съгласим и че си доста тъп и тая игра футболчето ти е непознато животно.

      И защо?

      КОЯ точно слаба игра срещу Бистрица? Мач в който направихме (Р. Терзиев направи, за да сме по-точни), две идиотски грешки, от които ни вкараха два гола.
      Ние вкарахме 4.
      На теб оставям да решиш с колко шяхме да бием ако не ни бяха вкарали двата гола.

      Днес сме играли слабо? Еми ако сме играли слабо, то и Лудогорец трябва бая да са се изложили при победите си с по 1-0, за говедата изобщо да не говорим, а пък вчера Етрополе бяха направо смешни срещу Пирин.

      Та нека да погледнем програмата наистина-идват мачове с Дунав, Пирин и Слабия.
      От трите бихме могли да загубим точка само в Благоевград, на фона на моментната форма на Дунав е редно да ги праснем с лекота.

      След това идва мача с Етрополе, който единствено се очертава тегав, а след тва са Септември, Бироя, Черно Море и Етър.
      Некакси не ми настръхват косите от никой от тея отбори да да се притеснявам нещо за бъдещето.

      Та, ако искаш да се преструваш на ботевист първо се научи да четеш програмата, после да мислиш и така нататък.

      • 2
        23

        Като ви гледам, трябва да ви трепери косата от всички,с изключение на тиретата.Защо ли!?Ами отговори си сам.

        • 27
          1

          Като ни гледаш КОЕ бе мюмюне? Последните 4 мача-4 победи, аз лично съм много ОК да продължаваме така.
          По-редно е да си гледаш гей-бандата, че ей ся още другия кръг като ви изпраскат два моряшки шпека в аналните зарзали пак ше се изпокриете.

          • 16

            Шефкет, айде да се бройм някой друг път,а’ди Дунав като ви(нали),ПОНААКА малко(меко казано),а’и пак да ми говориш,(да ми пишеш де).

  14. 40
    2

    Буферите побеляха , яко разтройство ги мъчи , серат си в гащите от злоба и мирише ли мирише ! Пълзете пред нас , това е вашата карма ! Айде сега да чуем как някой е оговорил мача , Кирил го е купил , БФС е пратило специално съдия, късмета ни е покрил и така нататък, и така нататък……..

    • 2
      25

      Всичко е вярно дет си го изброил

  15. 5
    41

    Кога почвахте копнежа?
    Колко е хубаво, че кривите ви селски муцуни са далеч от Пловдив като имате мач. Забравени в Кумативу за цял живот.

  16. 4
    39

    Тошко минета пак е във вихъра си. Живота му се върти около форума на пловдив дерби и мъжките ласки. От едно време си беше комплексар и такъв си остана. Съдба кво да правиш

  17. 40
    5

    Обаче как получихме писмо от Общината ааааа? А как бяхме два дни с равни точки с жалтити аааааа? А как хвърчаха линейките към Коматево ааааааа? Аааааа? А как почвам база за 6 милиона и стадион за 20 аааааааа? Кво ше кажете аааааа? Голям ли е Султан Клошарски ааааааа?

    • 32
      2

      Шефе, не се занимавай с глупости ми ела да черпя по една мастика.

  18. 32
    3

    АВА КЪНЧО ОТ НЕ СИ ГЛЕДАМЕ НАШТА КРИВА НИВА ВА АХМАК ТА НИИ НЕ МОИМ ДА ПРОДАДЕМ ПОВЕЧЕ ОТ 20 КИФТЕТА И 30 КИБАПЧЕАТА ВЕЧЕ ВА ТА НАПАРАИ СИ СМЕТКА ЗА КОЛКУ ФЕНУВЕ ИДАН НА НАШИЯТ КЪР ВА АХМАК.
    КАТ ФЕН НА ЛОКУ МОА ДА КАЖЪ ЧЕ ЖАЛТУРЯТА МРЪСНИ ДОЛНИ СА СФЕТЛИНИ ГОДИНИ ПРЕДИ НАЗИ ВА
    ОТ КАК КРУШАТА НАПРАИ СКЕЛЕТО КАТ РИБУНА ДЖЕСИКА И ОБУРОТЪТ ПАДНА ВА А АЗИ ЛИЧНО ОТ ОБУРОТЪТ СЪМ ПЛАЩАЛ ЗАПЛАТКИ НА ФУТБАЛЕРИТЕ ВА КАПУТНИК.
    АЙ ЛЕДВАЩИЯТ МАЧ ДА СА АКТИВИРАТЕ И ОТ 100 ДА ИДЕТЕ ПОНЕ 300.400 ФЕНА ВА,ТА НИИ СТРЯМАЛИИ СМЕ САМУ 50 ЧОВЕКА ВСЕКИ МАЧ ВА АИНАЧЕ НА ПО ГОЛЕМИТЕ МАЧУВЕ ЦЯЛА СТРЯМА Е НА ДЖАМИЯТА ВА КАПУТ.

  19. 42
    6

    Абе, нещастници цигански, да ви питам-понеже оня ден се чудехте как така ще станем с три точки повече от вас при положение че след мача ви с Бироя бехме с равни точки и призовавахте да се гледа класирането.

    Сега като гледате класирането как ви изглежда?

    Ахахах, деба малоумниците, сичките правени с обратното на уя.

    • 11
      37

      Хора като теб не растат по дърветата, те се люлеят на тях.

      • 34
        3

        Обикновената картина след мач в който Ботев е победил-трима мангали с по 3 ника изливат неудовлетворението си от живота в темата за жАлтити, които както знаем са виновни за всичко, включително и за това че въпросните трима мангали имат общо 5 лева у джоба, с които даже не могат да се напият качествено.

        Съвет към малцинството-намерете си работа, СПЕШНО! Крайно време е да престанете да седите на социалки, имате твърде много свободно време, а във вашия случай тва не е на добре.

        • 5
          25

          Умът не е всичко. А в твоя случай си е направо нищо!

          • 24

            Циганин философ, пфахахах, ти си малцинство в малцинството бе, уникат!

            Сенека Банго Василев се прекръсти.

    • 7
      9

      Стига бе,глупак…вземи спри малко..ай лягай вече..

    • 39
      6

      Покажи фиша или си еби майката циганска.

    • 28
      4

      Какво намери в кофата та захлеби,а?Нещастник,захлебил бил.

      • 39
        4

        Абе какво те интересува отбора на Ботев Пд бе Ремзи? Кво ти влиза в работата докога ще бием? Ше си бием докогато искаме,кво те бърка тва?
        Съсредоточи се там в нивята зад ВСИ и не надничай в канчето на Носителя на Купата и Суперкупата на страната.

  20. 10
    27

    Къде видя празни места бе олигофрен?
    Тодор The Gypsy е пръв в сайта да коментира колко много мрази буферите вместо да си подкрепи отбора на стадиона. Комплексирана душичка. От тоя сайт няма да излезе цял живот. Дайте му поне едни редакторски права. Да не е капо

    • 23
      9

      Пфахахахаха, мамул насран, много ти здраве от Лондон, където на такива лилави венци като тебе не им давам даже да ми лъскат обувките, не да говорим да мият чинии в ресторантите където ходя.

    • Стадиона беше претъпкан, даже имаше хора,и по дърветата,и по тополите,какъв мач само,наслада за окото.

  21. 6
    20

    Победата е най важното. Всичко останало обаче беше пълна мъка. До голяма степен и късмета ни покри днес.

    • 24
      2

      Извинявай, кои точно многобройни положения на Верея при които сме изкарали късмет визираш, та да ни е покрил късмета?
      Тея мамули имаха ЕДНА възможност, не знам за къв късмет говориш при положение че те 3/4 от мача си играха в техното наказателно поле.

      • 4
        18

        Ти си болен..ами те 50м. играха с човек по-малко..

        • 17
          4

          Така и?
          Как питам ни е покрил късмета?

      • 13

        А вие цЕл живот ще си играете в кОМатеу.блю блю блю,КоМаТеу.

  22. 5
    34

    То се е потрошило от хилядите пълни места по трибуните. Искате Колежа, а една трибуна за 200 човека не може да напълните. Цирк Канарски

    • 27
      7

      Ей сополкьо, вие кога ше идете повече от 200 души на тенекията бе тиебамайката циганска

  23. 40
    7

    Дори факта че столипинските електротехници опитаха да саботират мача крадейки кабелите не успя да спре победния ход на канарите.
    Тегав мач много, играчите на Лактобацилус булгарикус беха подредили целия отбор на гол линията,а в тея ситуации ние играем много трудно.

    Нооооо Стивън си е Стивън, е затва сме го взели.

    Три точки в актива, четвърто място засега, абе доволно…

Коментарите са затворени