Спонсорът на школата на Хебър Пазараджик изненада приятно всички футболисти и треньори в академията, като им предостави елегантни фланелки за свободното време. В петък на стадион Георги Бенковски представители на Рефан лично раздадоха на играчите от всички гарнитури стилните тениски. Подрастващите футболисти няма търпение да се премнят с новите фланелки и благодариха от сърце на компанията, която наскоро подаде ръка на тима.

Припомняме ви, че в началото на този сезон момчетата от академията, дала на България десетки известни футболисти, се сдобиха с чисто нова екипировка, осигурена от Рефан. Представянето бе направено на специална пресконференция, организирана от футболния клуб. От този сезон в ДЮШ на Хебър ще играят над 250 деца, които са разпределени в 12 отбора при 8 набора (младша , деца,при набор 2006 и 2009 от школата ще имат по два тима). По-големите футболисти от школата – старша, младша и деца се състезават към софийска област, две гарнитури са на местно ниво, а набор 2005 и по-малките до 2010 мерят сили с пловдивските тимове.

Фирма Рефан, която през тази година спечели безапелационно класацията „Любима марка на българския потребител“, както и първите места в категориите „Българска марка“, и „Козметика„ подпомага също школите и на футболните Берое, Локомотив Пд и Пълдин Пд. През годините много футболни школи от цяла България са усетели подкрепата на Рефан. Наскоро компанията за парфюмерия и козметика изненада шампионския набор на Ботев Пловдив, родени 2002-а година с подаръци от хитовата серия Gold. Звездите на тима и герои от финала с Лудогорец Станислав Шопов и Иво Казаков получиха ваучери за голям магазин за техника, отново осигурени от Рефан. Подаръци от компанията за парфюмерия и козметика преди по малко от 2 седмици получиха и елитните набори от школата на Локомотив Пловдив.