Ботев Пловдив ще прави селекция през зимата само, ако клуба се раздели с някои от конвертируемите си чужденци, научи PlovdivDerby.com. Старши-треньорът на жълто-черните Николай Киров ще търси единствено централен бранител, който да замести напусналия Виктор Генев.

Оферти към играчи на Ботев Пловдив обаче се очаква да има. Припомняме ви, че малко преди да затвори трансферния прозорец пред трансфер в Израел бе ЯЯ Меледже. Невъзможността обаче той да мине на време медицински тестове и да подпише договор провали трансфера му в Ашдод. Израелците обаче все още имат мераци към играча и не е изключено през зимната пауза отново да влязат в преговори с играча и Ботев. Жълто-черните обаче биха прибрали едва 40% от този трансфер, тъй като останалата част от правата на дефанзивния халф се държат от Румен Чандъров.

През лятото оферти не липсваха и към Фернандо Вияна. Те бяха основно от Турция, а след представянето на кариоката от началото на сезона е много вероятно предложения за него да завалят в клуба.

Третият играч, с който жълто-черните могат да се разделят при добра оферта е Ндонгала, който също впечатлява с изявите си напоследък.

Ботев пък се очаква да продължи поне към този момент политиката си да привлича качествени чуждестранни футболисти, след което да ги продава на добра цена и по този начин да подпомага издръжката си. Жълто-черните направиха вече няколко много добри сделки за играчи, които привлякоха като свободни агенти.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 41
    6

    А не е ли по добре да се запази сегашния съктав, вземаш трето ,четвърто място или купата,участваш в Европейските турнири и прибирэш много повече пари.Така вдигаш и цената на тези футболисти.

  2. 26
    6

    Ава Рачу ми то принази в Локу саму бели ва я виж ко ша праи Крушата.

  3. 8
    41

    Бял ,махай черните , че станаха повече от белите !

Коментарите са затворени