Президентът на Ботев (Пд) в оставка Ангел Палийски заяви, че има още доста време до 7 ноември, когато ще се проведе извънредното Общо събрание на акционерите в дружеството.

Затова засега той ще се въздържа от коментари и прогнози какво ще се случи. Тогава трябва да се дискутира и въпросът за собствеността и прехвърлянето на акциите на бизнесмена Георги Самуилов. Това бе анонсирано още след спечелването на купата през май, но така и не се случва. В момента 61% от книжата са в Сдружение “ПФК Ботев”.

“Събранието е на 7 ноември. Още е много рано за каквато и да е информация. Нищо не мога да кажа. Като дойде времето, тогава. Нищо интересно не се е случило. Всичко си е стандартно. Достатъчно новини излязоха напоследък. Когато му дойде времето, ще говоря”, лаконичен бе Палийски пред “Тема Спорт”.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    5

    Къде бързате?
    Хубавите работи стават бавно!
    Стига мрънкане!
    И не забравяйте- плащайте си членския внос!
    И убедете и други да дават, щото не ни стигат само тези!
    Само Ботев!

  2. 18
    4

    Рано е разбира се!
    Та днес е още сряда!
    В петък почваме!

  3. 20
    4

    Днес не може да има друга тема, освен историческия успех срещу Люксембург! Валят поздравления към Боби Перуката! Емо Костадинов: Бади плешиф, какавту си!!!! Има и още много.

  4. 40
    33

    Крадеца Палийски и кликата му вън от Ботев.

  5. 36
    35

    На 7 ноември пак ще има тукати. Ангеле ще ти счупим муцуната.

  6. 26
    30

    Ачо остани, не се махай. С теб ще посроим копнеже.

  7. 25
    36

    Скоро, много скоро почваме Копнежа. Най-късно другия петък. Вече съм говорил с двама-трима кофражиста и 1-2 крана. Всичко е ток и жици. Вие само си плащайте редовно членския внос и не се притеснявайте за нищо…Ай ай кайнариеее

    • 39
      22

      Получих едно писмо, чакам второ от Настрадин Ходжа и започвам супер модерната база за 30 милиона където ще бъде създаден новият Хакан Шукур! Саде Локо!

      • 8
        13

        Жълт изрод изгревбойски!

Коментарите са затворени