Един от най-големите любимци на “бултрасите” – Тодор Неделев, бе избран за Играч №1 на десетия кръг в Първа професионална лига. Националът получи наградата си в София непосредствено преди лагера на “лъвовете” за предстоящите световни квалификации с Франция и Люксембург. Звездата на Ботев (Пловдив) хвърли бомбата при награждаването си, като заяви, че строежът на стадион “Христо Ботев” ще бъде подновен в най-скоро време. Талантът на “жълто-черните” жегна и градския съперник Локомотив, като заяви, че раздялата с голмайстора Мартин Камбуров е улеснила значително задачата на “канарчетата” в сблъсъците помежду им.

“В последните пет мача имаме само една загуба от Лудогоред, а и “орлите” ни биха трудно. След победата над Левски ни дойде самочувствието и започнахме да играем по-добре. Целият отбор повярва във възможностите си и резултатите не закъсняха. Единствената ни цел да влезем в Топ 6 и да гоним челните места. Ще се борим, разбира се, да защитим и Купата на България. Ако го направим, ще бъде чудесно. Най-важното обаче е да сме сред първите шест отбора, защото смятам, че го заслужаваме, тъй като имаме силен състав. Не смятам, че има отбор, от който да ни е страх, че не можем да победим. Да, уважение има, но не и страх”, заяви при получаването на наградата си Неделев.

Лидерът на пловдивчани хвърли бомбата и за най-големия блян на феновете на Ботев – стадион “Христо Ботев”. Президентът Ангел Палийски е уверил всички в редиците на Николай Киров, че скоро строежът на съоръжението ще бъде подновен. “На “Колежа” ще идват много повече хора, ще има далеч по-голям заряд и по-добра атмосфера. На мачовете в Европа това лято щеше да има още повече фенове. Когато те не са с нас, ни е по-трудно. Президентът Палийски ни каза, че вече трябва да започнат строителните дейности по стадиона”, обяви голямата вест националът, който жегна и градския съперник Локомотив.

“Мартин Камбуров е легенда на Локомотив (Пловдив). Не знам защо се стигна до раздора между него и “черно-белите”. В последното дерби на “Лаута” ни отбеляза гол и ни победиха. Камбуров даваше самочувствие на съперника с играта си. Ако миналата седмица бе на терена, щеше да ни е много по-трудно. Отсъствието му улесни задачата ни”, сподели още Тошко и за финал отсече, че у нас няма отбор, който да го изкуши да напусне Ботев. “В България няма кой да ме накара да сваля фланелката на Ботев. В чужбина може и да има. Въпросът е да се развивам и да играя, защото един футболист, ако не участва в мачове, след няколко години приключва с футбола”, допълни за финал талантът.

44 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    8

    Дебелата свиня маматa , започва да строи стадиона , заедно със сълзата засилват продажбата на дюнери от на дебелия гъз кибитката и с печалбата “скоро” започват строежа

  2. 18
    3

    Ботев има три купи ? ? ?
    във витрината си,
    а тихо унижените африкански магарета
    нито еднаааа ха-ха-хааа 😀

    Освен това не знаят и да смятат
    кой резултат е по-изразителни
    този с 5 гола разлика или с 4
    хи-хи-хии 🙂

    • 3
      9

      Ето на това му казват КОМПЛЕКС,Селянино!

  3. 8
    7

    Истината е, че всичките тези скандали в клуба са единствено заради парите, които се чакат от ЕКТ и от трансфера на Косоко! Толкова е елементарно! Палийски като си вземе дела и сам ще си разпише оставката. Другите и те драпат, ама с него не могат да се преборат.

  4. 10
    8

    Тия мойти селяндури щъ ги лъжа колкото си щъ! И докогату си щъ!
    Сега шъ им пусна една бригада с жълти каски да чистът трвата и да жулът арматурата, после декември на 12-ти шъ им им викна Самуила да кажи две сладки приказки, шъ пийм по едно вину в купити и раята пак ми е в краката! Поне до петък……

  5. 22
    13

    Носителят на купата и суперкупата
    на България ? ?
    С най-изразителните победи в дербито

    Буферите този път не бяха победени,
    а бяха тихо унизени и пожалени 😉

    • 9
      16

      жълтък, статистиката е в полза на Локомотив. И винаги така ще си остане. а най-изразителната победа е 7:3. Дънели сме и пак ще ви дънем, въпреки че сте били отбора на комунистическата власт. А купите са ви подарени за да ви има все още

      • 7
        14

        Повтаряш се пич повтаряш се …Прочетеш едно и после го пишеш. жалак си разбери го по добре отеди и стасини жена на Лошо куче и ЛОКО1958(ПЕДОФИЛА)

        • 8
          7

          я по-добре ни цитирай пак държавен вестник. мисленето го остави на нас. на теб не ти се отдава

        • 1
          3

          Ти нещо си ми сърдит,а?!Нежните половинки в семейството ти ми се радват палячо и са на обратното на твоето мнение,за сексориентацията ми!Да не забравя:с българската граматика си скаран,като повечето жълти изкриви къртуни!

      • 4
        5

        Ава пичага кък можа да ни напомняш за тоя резил ва 7-3….и цяла Стряма са срамуваме до днеска ба да гоейба.

    • 6
      11

      Верно ли бе? Ми вие от 25 години насам имате едно 3-2 и сега това 3-0!
      Локото до оня ден ви перяха подред с 2,3 и 4-0! Имаше и едно 5-3, а най-сладките победи с по 2-1 с обръщалки са цели 5 за последните 13 години! А като говориш за големи победи, най-голямата и тя е в полза на Локото! 7-3!
      Да вашата е най-голямата, която виждат цяло поколение от вас, защото такава не е имало в последните 25-6 години, че и повече!
      Глупав жълтур!

      • 3
        1

        Абе я тихо щот ви бихме и са ни се кат ви вкара два и винаги сме били по добри

      • 2
        2

        Скрий се бе паляк, ти изобщо бил ли си на някой от тези мачове, за които говориш? 5:3 с 14 срещу 11 играхте, В. Камбуров избива топката извън наказателното поле и му дава жълт картон, при 3:2 за нас супер измислена засада на Боби Димитров ако не ставаше 4:2 нещастник, а вместо това стана 3:3 защото И. Неделчев отиде да се разправя със съдията и мангала Джайоба много долно го издебна и вкара, после ни отмениха 100% гол нещастник, в тоя мач Ви унижавахме, а уж щехте да ни биете 8,9 на нула. НИкога не сте ни били без съдиите и слава богу, че има видеоматериали и всичко, което казвам е доказуемо.

      • 1
        1

        Кавал, да не е само това 3:0 ?, колко пъти в псоледните 5 г. Ви бихме бе, и с по 2 и с по 3 на нула, я си припомни малко.

  6. 7
    13

    А ва дайте да спретнем пак едно събрание? Жъ съ млатим, после жъ съ напийм и кой от къде е.
    Аййй кънарйеее!!!

  7. 21
    8

    Скъпи мои черно бели гей бандити нека първо си видим нашия цигански миризлив катун и да не гледаме в канчето на великия Ботев Пловдив. Нали видяхте какво се случи в дербито? Канарите без много усилия ни разпориха трътките. Не ми се мисли какво щеше да стане ако имаше публика на стадиона . Отивахме на разгром. Канарите , че ще направят стадиона две мнения няма. Да му мислим ния черно белите гей бандити , че на последния мач едвам събрахме 300 гей бандити.

  8. 9
    5

    Скъпи мои черно бели гей бандити нека първо си видим нашия цигански миризлив катун и да не гледаме в канчето на великия Ботев Пловдив. Нали видяхте какво се случи в дербито? Канарите без много усилия ни разпориха трътките. Не ми се мисли какво щеше да стане ако имаше публика на стадиона . Отивахме на разгром. Канарите , че ще направят стадиона две мнения няма. Да му мислим ния черно белите гей бандити , че на последния мач едвам с

  9. 27
    9

    Съвсем вярно е това,което казва Тошко.Много скоро започваме Колежа , Ботев е спасен!

  10. 15
    3

    В Афганистан не издържаме на това напрежение, БХК и ООН не искат и линейки вече да пращат.
    Скрили сме се в пещерите заедно с козите и проклинаме жълтите.
    Локу е отбора на цял Афганистан и Пакистан
    Вай нашта мъка талибанска е голяма.
    https://www.youtube.com/watch?v=JMbyMDtVfA4

    • 9
      3

      Вижте в 40секунда как го къпят с кофата този талибан.

      • 2
        3

        Нямаше нужда да слага черно бяла кърпа на главата, ние знаем че е фен на Столипинуву.

  11. 22
    39

    Винаги съм се чудел дали Тошко ми прилича на Квазимодо или Мравояд. Много е грозен горкия

  12. 11
    20

    Ава Тодоре ний че жа га построим жа га построим ва….ама дано да е къкто сме са разбрали ба…..само с непарични средства ва да гоейба.

  13. 14
    23

    Мравояда не може да чете и пише , взел да се птрави на баба Айше ясновидката..

  14. 17
    13

    Ще видите, че скоро ще има някакви дейности по стадиона, които ще бъдат наречени “възобновяване на строежа”, но това ще са просто едни превантивни прояви, които няма да променят с почти нищо състоянието на това съоражение!

  15. 16
    30

    Ачо кофража ще ви оправи вас помаци гнусни.

  16. 17
    39

    Приказки от 1001 нощ вервайте му на 17 почвами;)

  17. 36
    24

    Темата налазена от Стафунски и шепата олигофрени около него дето бяха със счупени муцуни вчера! Ще има и стадион, ще има всичко. Знаят, че много скоро ще стане и правят всичко възможно да съботират! Цървули! Щяли кредит да теглят, шепа мизерници дето живеят на гърба на родителите си!

  18. 35
    26

    Тошко, как Палийски ви ги казва на вас тези неща, а на феновете казва точно обратното?
    Що се излагаш? Играй си играта щото я можеш, но не говори неща които не са твоя работа.
    Това, че ще пуснат група работници на строежа не означава, че той е възобновен и че ще се довъчрши. За това трябват много милиони.
    Идва Коледа и нова година, а раздорите трябва да се потушат за известно време.
    Помните ли обешанията от миналата Коледа? Ами тези преди и след нея?
    А благите слова след спечелването на купата?…,

    • 34
      12

      Щом тошко казва, начи е така. Поне така му е казал Палиски? А на Палийски кой му го е казал не се знае?

  19. 21
    33

    Кой е Неделев, че да съобщава подобни вести?
    Това пак той и Балтанов го обявиха още пролетта! Несериозно е!
    Вчера имаше събрание на ръковидството, биха се….после имаше изявления, но нокой не спомена подобно нещо?
    Апостолов даже каза, че за стадиона пари няма и трябвало обединение…..
    Подновяване със сигурност ще има, но то ще е частично с цел да се аимулира някаква дейност, за да се избегне голямата неустойка по договора за строежа!
    Това е истината и тя е ясна на почти всички ботевисти !

    • 21
      31

      Ми и тях ги баламосват по същия начин, като нас – феновете. Тошко е малко по-простичък и може да се е вързал. Но неговите думи нищо не означават, що се отнася до стадиона.

Коментарите са затворени