Председателят на УС на Сдружение “ПФК Ботев” Апостол Апостолов даде общирно интервю пред PlovdivDerby.com след днешното ОС, което завърши с високо напрежение и дори физическа разправа между членовете му. Апостолов заяви, че до края на тази година се надява всички дългове на Ботев да бъдат изчистени и заяви, че има добра перспектива това да се случи. Той намекна и че Борис Гиздаков ще бъде заменен в Борда на директорите на Ботев от друг представител на Сдружението. Апостол също заяви, че СД на Ботев може да бъде увеличен от трима души до 5 или дори до 7, за да има по-голяма прозрачност, какво се случва в клуба.

Вижте цялото интервю:

28 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    5

    Апо Апо стар седесар депозитара те научи на маниполаций впрочем си от старо комонистическо коляно евала

    • 6
      1

      манипОлациЙ, комОнистическо. Като ви нахъсват двете дърти чингите, карайте ги да ви записват опорните точки, за да не се налага сами да се мъчите да изписвате тези сложни думи.

      • 1
        8

        Крива глъва да не си селски даскал по педераслък

  2. 19
    12

    СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ! КОЙТО ЗНАЕ, И КОЙТО НЕ ЗНАЕ САМО ПЛЮНКИ! АМИ ДАЙТЕ АЛТЕРНАТИВА: ДОКАРАЙТЕ ЧИЧКО ПАРИЧКО, КОЙТО ДА ПОЕМЕ ИЗДРЪЖКАТА НА ОТБОРА И ДРУГИТЕ МАСРАФИ! АКО НЕ БЕШЕ АПОСТОЛ, КОЙТО ДОКАРА ВСИЧКИ ИНВЕСТРИТОРИ ДОСЕГА, СЕГА ЩЯХМЕ ДА СМЕ ЗАМИНАЛИ! И СТИГА СТЕ СКАЧАЛИ СРЕШУ ПАЛИЙСКИ, ВТОРИ И ТРЕТИ- ИЗКАРАЙТЕ ПАРИ И ТОГАВА ВСИЧКО ЩЕ ВИ Е ПОЗВОЛЕНО.ВСИЧКИ ОБИЧАМЕ И МИЛЕЕМ ЗА ЛЮБИМИЯ НИ КЛУБ! ТРЯБВА МНОГО ТЪРПЕНИЕ.ЩОТО НИТО БФС-то, НИТО ВЛАСТТА НИ ОБИЧАТ, ИСАМО ЧАКАТ ДА СЕ САМОУБИЕМ!!! НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ПОВОДИ, ТРЯБАВА ДА ОСТАВИМ ХОРАТА, КОИТО СЕГА УПРАВЛЯВАТ БОТЕВ НА СПОКОЙСТВИЕ!!!

    • 9
      5

      Това се отнася като цяло за футбола в Пловдив,никой не иска да има силни отбори в Пловдив,а не защото е невъзможно.

  3. 19
    18

    Ачо, дебела свиньо, докога ще лъжеш и крадеш. Нали 50 милиона дългове уж бяха преструкторирани. Мошенник.

  4. 32
    27

    Думите идействията на Апостолов са в стил Тодор Живковия комунизъм. Той не заема никаква ясна позиция ,чака в снишена позиция ,кой лагер ще победи. Палийски, чака да усвоява чужди пари и да обещава неща вече 2,5 години.Тези двамата ще доведат любимият ни тим, до неща по-лоши и от Христолов.Две години и половина само голи обещанияи безброй лъжи.Време е за край на обещанията.

    • 5
      4

      Един от хората благодарение на които продължихме след безнадежната ситуация преди повече от две години. Направи смешни лаладжиите. Ти каква по ясно позиция от това очакваш?

  5. 35
    33

    Апостолов тия ги слушаме вече 2 години….
    Само тъпак би ви се вързал.

    • 24
      20

      Не всички са умници да се връзват на Лапунски и Нагаздаков.

  6. 29
    21

    А какво става с ТЦИМЕ? Какво правим след изтичането на крайния срок на строежа, който е напролет? Тотев преди време каза, че става въпрос за над 31 милиона неустойки? Да не говорим, за дълговете, макар и вътрешни?!

    • 18
      4

      Неустойката по концесионния договор е в размер на 10% от предварително определените 25-30млн за строежа ,сиреч неустойката е около 2.5-3 млн лева .

      • 8
        4

        Звучи по’добре, но 3 милиона също не са никак малко! Напротив.

  7. 30
    28

    Апостол…на Лъчезар сина. Комуняги в червата. Не чакайте от тия нищо добро!

  8. 25
    29

    Щели да си изчистят паричния дълг с непарични средства , хм, хм , магьосници .
    Ама оФците вЕрват .

    • 10
      7

      Кое точно е неразбираемото бе Мюмюне, при положение че не става както при вас дума за дългове към НАП да речем.
      Ми седни, чети малко сайтове икономически, па белким се светнеш за кво иде реч.

  9. 22
    36

    Нали още преди 2 години Ачо сАлзата, каза най тържественно че дълговете са преструктурирани…сега било до края на годината щели да се изчистят….забавлявайте жълти селяниии.

    • 31
      15

      Верея с дългове обаче с Илиан Илиев мачкат , ние с дългове бием, как само Докото не могат да печелят Крушарски е велик завинаги един от вас !

  10. Колко е трудно да разпределям парите на Самуилов!?
    29
    24

    150 човека гледат 5 човека как нищо не правят 3 години – смях в залата ! 23минути дрънкане на глупусти за обединяване,дневен ред,глоби от Бфс,заплати,бла бла бла…

  11. 13
    24

    10000000000 tochki ot dnevnia red na sabranieto za prostotii amza Koleja ni duma. Da va takovam otzad lapachi skapani.
    Tolkova li e trudno po malko da se raboti na Koleja deto se vika 5 choveka kofraja da pravat i da vikame kamionite da nalivat betona. I sedlaki imame i daje i vip sedalki se kupiha.
    Pederasi mrasni.

    • 24
      28

      ти не разбра ли, че Сълзата не иска да прави стадиона?

    • 21
      9

      Ти ли ще плащаш неграмотно курво ! С парите който майка ти изкарва на магистралата няма да стане !Трябва да баща ти повече да се труди в Гей бандата !

Коментарите са затворени