Кризата в Локомотив (Пловдив) е очевидна. Отборът записа три поредни загуби в първенството с голова разлика 1:10, а последната от тях дойде в градското дерби с Ботев (Пловдив). Феновете с недоволстват, а шефовете се съмняват в симулативна игра на някои от футболистите. Днес “смърфовете” приемат новака Септември (София) и победата е задължителна, ако искат поне временно да тушират напрежението около клуба. Гостите обаче няма да се дадат лесно на “Лаута”. В последните си два мача те затрудниха Левски и Лудогорец, въпреки че не успяха да отмъкнат точки от два от фаворитите в Първа лига.

В групата на Локо не попадна новото попълнение Раян Фрикеше. Френският халф все още е без своя футболен паспорт, който се очаква да пристигне днес на Лаута. Реабилитираният Дани Кики обаче е групата за мача. Наставникът на “смърфовете”  ще трябва да сглобява халфовата линия без наказания Ванчо Траянов и контузения Парвизчон Умарбаев.

Септември е отборът с втората най-слаба атака в елита. Хората на Николай Митов са отбелязали само 7 гола в досегашните си 10 мача, а 4 от тях паднаха при победата над Черно море с 4:1 във Варна. Очаква се Митов да заложи на състава, който излезе срещу Лудогорец в миналия кръг и водеше на полувремето. В предни позиции ще действа Мартин Тошев, а по крилата ще му помагат Крис Гади и Ишмаел Байду.

Локомотив вече победи другите два новака Етър и Витоша (Бистрица), но пък е отборът в най-слаба форма в дивизията.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Пращам от Пакистан най-начетения фен да идва да вика в братската агитка на Локу, да пей песни против жълтите и да радва цял Пакистан, Афганистан и Столипинуву:

    https://www.youtube.com/watch?v=4q74unJniJ4
    Reply

  2. 1
    2

    Саде Локо, саде Коко!
    Да са връща Коко и да ги почвами.
    С тоя беспаричен клоун нищо не става
    Айди юруууууууууш!

  3. Аз скам да кажа чиии Локуту ша спре пропаданиту куту спре продаваниту!
    Ас сам умен савършил съм пети клас сюзон 81/82 , кугату Ювентина беши нуционален отбор на Столипиново и играйши дербита с Рома от другуту махла!

  4. 4
    1

    Днес ще се завърна с гол в локу.След мача всички дружно по казина и барове.Г-н Крушарски, искаме бонуси фики на чака.

  5. 6
    1

    Днес ще докажа на всички, че аз съм ГОЛЯМ специалист! Работил съм в Локо, там всички са роми и гейове, без изключение, атмосферата ми е позната! Мирише много и ужасно но ще изтърпим! Очаквайте разгром, ние не сме като жълтите да ги жалим!

    • 1
      1

      50000хиляди цигани в Изгрев бойс Столипиново,жълта смрад!

  6. 3
    14

    Ачо сАлзатае магьосник… Три обръщалки и три двойки на базата. Разбива всички букита. Това е профисионалиаст на черно тото. Да е жив и здрав Ачо. Заплати трябват. Стадион да се прави

    • 13
      3

      И тва в тема “Столипиново има шанс днес да не го наебат”, пфахахаха, жалки комплексирани нещастници…

  7. 11
    2

    Играли сме дОбро,
    али сме немали шАнсу.

    Точно сега ли да спре пропадането? Хайде да почакаме малко.

  8. 15
    5

    Чандъра така ще им го набие на циганите, че направо ще ги закрие предсрочно.

Коментарите са затворени