Изтече запис, как фенове на Локо канят тези на Ботев за среща извън града! ВИДЕО

0
3879

Страницата на Лаута Арми във фейсбук публикува запис, на който се чува как ултрасите на двата пловдивски гранда комуникира по между си, в опит да се уредят среща.

Ето, какво се казва с съобщението на официалната фейсбук страница на ултрасите на Локомотив:

„Мина поредното дерби. Отминаха и страстите покрай него. Но остана една до болка позната горчива истина и това е, че неградската жълта пасмина никога няма да избягат от своята подмолна същност. Няма да избягат от факта, че са едни долни страхливци, които за пореден път нямаха куража да излезнат в честен бой срещу нас, а предпочетоха да причакват сами хора посред нощ в очакване да избият жълтия си комплекс насаден от нас дълбоко през годините. И когато не успеят да извършат гнусните си планове решават да доносничат като жени с едничката надежда да съсипят личния живот на някой човек.

Чуйте записа на предложението и отказа и мрънкането като жени на лидерите им.

За тази измет става въпрос – сган от долни страхливци и мръсни доносници!

Разговор 1: три дни преди мача с конкретното предложение
Разговор 2: няколко часа преди мача и отговора им, че не искат среща
Разговор 3: след мача, когато ги търсим отново, а измислените им герои минаха нарочно по Главната и събраха цялата полиция на Пловдив за да не може да се случи нищо“

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.