Вижте, как феновете на Локомотив Пловдив се забавляваха по време на дербито с Ботев, въпреки негативния резултат.

25 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Запяхме
    веднага след като научихме
    че, ще ни закарат на лагер ?️ 😉

    Горда гей банда
    ? в Лъскавите ни г-ве

  2. 4
    1

    kvi sa tezi pedalski pesni buferi na6tastni SAMO BOTEV AI KANARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  3. 7
    1

    ПО-КОМЕРСИАЛНА ПЕСЕН НЕ МОЖАХТЕ ЛИ ДА ИЗКОПИРАТЕ, МИШКИ?

  4. 16
    2

    Донь Разспутин-Крюушо ги е отнесъл пак в уклонения свят на пълно вглъбяване а някои само в наблюдение с последващо навлечено проклятие без овладяване в капана…

  5. 22
    6

    Стояне бе,урунгел вонлив,много прости са мераците ти:или да ти разпорят трътката или да си чукаш козите. Я удари една пърцуца,че да ти олекне на душата след вчерашното изнасилване

  6. 20
    6

    ХаахаааххаахаахаХААХАХХАХААААХАААХАХАХААХААХААХХААХАХААХХАХАХАХААХАХХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХАХААХЯЯХАХААХЯХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАААХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХААХХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХЯХАХХАХАХАХАХХАХАХЯХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХААХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХААХХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХААХАХАХАХАХАХХАХАХААХАХААХААХАХАХАХААХАХХАХАХАХХААХААХХАХАХАХАХАХАХАХААХАХХХААААХАХХАААХАААААААААААХАААХААХАХАХААХАХАХАХАААХААААХХАХААХАХАХАХААААХАХААХААААААХАХАХААААХХААААХААХАХАХАААХАХАХАХААААХААХААХАААААХААХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХААААХАХАХАХАХАХХХАХХАХАХАХАХАХАХАХААХААХААХАХАААХАХААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХХААААХАХАХААХАХАХААХАХАХХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ,?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  7. 30
    6

    Ние верно пяхме ама след това много ни ебаха тея жЪлтите!

    • 18
      3

      Ето обаче каква е истината-Собственикът на Велбъжд,Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. “Това сте вие,както и да го изопачавате.

  8. 23
    6

    Забавен им е големия хуй.Палавници.

  9. 42
    9

    Потни нещастници! Безработни бедняци, които са убити от комплекси спрямо ВЕЛИКИЯ БОТЕВ! При 5:0 за Пирин пеят против ЖАЛТИТИ, а на тоя миризлив клип даже не им се разбира кво мучат. Абе, да ви еба майката кондукторска. Жалки гниди! Господи, Благодаря ти, че съм БОТЕВИСТ!

    • 10
      26

      Ава Стефчо засрами са ва лунгур ни на злагай така ва килеш говнян….Ботяфисти сми само ний Стрямалий ва да тейба.

    • 1
      2

      Мишки нещастни, само със снимки и статийки не става. На центъра с куките да ви е спокойно нали.

  10. 25
    6

    Преди да им тупнем 3-те парцала. Снимайте след това 🙂

  11. 28
    8

    cigani,cigani,cigani,cigani,cigani,cigani,cigani tova peiat tazi banda 4ekidjii !!!

    • 8
      29

      Тези, ако ви хванат, ще ви ебат целия стадион жълтури, подред!
      Помня едно дерби на 24-ти май 2003-та, когато отложиха мача заради дъжд. Тогава бяхме около 150 души. Както отиваме към стадиона и срещу нас излиза цялата публика на сганта!
      Размазахме ги от бой, а те въпреки че бяха 20 пъти повече се чудеха, къде да се дянат! Разбихме ги!

      • Комедиант от индийския Холивуд-циркова трупа Крушарски
        21
        2

        Раазбихме жълтите от бой,направо като видях празния стадион и си обърках,че играем на лаута…и без това винаги сме си 150 човека.

  12. 17
    25

    Ава пичаги тея ако на хванат на задна ша ни разпорат селските трътки ва да гоейба.

Коментарите са затворени