Нито един от футболистите на Локомотив Пловдив не пожела да говори пред журналистите след дербито, спечелено от Ботев с 3:0. Играчите на Войн Войнов, който заяви, че не подава оставка, буквално се изнизаха, използвайки задния вход на трибуната и пресичайки терена по диагонал. От лагера на Ботев пред камерите застанаха Киров, Балтанов и Неделев.

11 КОМЕНТАРИ

  1. Обичаме да бием центъра по 3 пъти срещу жълтите…

  2. 4
    1

    Истината за Крушарски е, че той, колкото е дал, толкова е навредил на клуба. Според мен, този човек умишлено отряза всички други потенциално желаещи да вземат от акциите и да дават пари за Локомотив, защото се полакоми, че сам може да направи далавера с имотите около Лаута.Затова прецака ирландеца. После стана ясно, че обещаните милиони от Б.Б. не са баш такива каквито си е мислил Крушарски и , че няма ресурс да издържа клуб като нашия нормално. Затова взе да дава на заден ход и да се оправдава, че бил готов да даде акциите – да, ама, след като общината го отряза от мераците да строи луксозни апартаменти. Това е болезнената истина. Този човек няма умствен багаж, нито подготовка да управлява футболен клуб. Ако имаше, нямаше да плямпа наляво-надясно глупости през седмица и да назначава прриятели по чашка, “щото били добри хора”.

  3. 2
    3

    Да ти кажа, че се пише дезИнфекция, нямаш нито пари,нито акъл,нито образование да ме разбереш. За потекло да не говорим. Майка – селска ковра, баща младши сержант…

  4. 2
    3

    Ще. И ще се запечата с охрана. Следват търгове.

  5. Поименно. Пламен Николов, Пиргов/без вина в този мач/, Марчев заедно с Чавдар Цветков през задни входове ,канали,окопи и задължително с отглеждане и обход да напускат завинаги Пловдив!

  6. 12
    3

    От тук нататък май все ще ви ПОРИМ мангалий

  7. 3
    22

    Абе, взеха едно дерби и се насраха.. Да ви еба майката, цигани коматевски и страхливци, днес счупих главата на един такъв!
    Никакъв отбор не сте! Още другия кръг ще ви ебат наред… Аре в канала!

    • 11

      Телефона 112 прегря ! Линейки хвърчат към столипиново !

  8. 37
    3

    САМО ЗА ПРОТОКОЛА ДА ПОПИТАМ :РАДКО ВРАГОВ ОСВЕН КАТО ЩАТЕН МЪДОКРЕПАЧ И ГЛАВЕН ГЪЗОЛИЗЕЦ НА КЛОШАРСКИ ,КАКЪВ Е В КЛУБА ,ТА Е В ДЕЛЕГАЦИЯТА РЕДОМ ДО ГОЧО ? СЪЩО И ЕРОЛ САДЪКОВ ? ТОВА ДА НЕ Е КОНГРЕС НА ДПС ?

  9. 56
    3

    В понеделник комсомолско събрание с другарски съд и прожекция ма съветски филм!

Коментарите са затворени