Отборът на Локомотив Пловдив преди минути пристигна на базата на Ботев в Коматево. Тимът директно се отправи към съблекалнята за гости.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    АВА ОТ СА ПУСНАЛИ НАШТИ ДА СА РАЗКАРВАТ КАТ ОВЦЕ НА ТОЗИ УБАВ ТЕРЕН ВА,ОТ СМЕ ГОЛЯМА РАБУТА ВА Е ЗА ТВА.
    ДНЕС НЯМА ДА ИМА БИЗНЕС БАФ МАУ ЕБАВ.
    ТРЯБВА НАСТИНА ДА НА ОБЕЗПАРАЗЯВАТ НА ТОЗИ СЕЛКИ ТЕРЕН ВА АХМАЦИ ТУК И ВЪЗДУХА МИРИШИ ВА ДЕБИЛИ.МОЙ И НИ СИ МИРИШИМ НА ОВЦА АМА И ТАМА СИ МИРИШИ ЯКО НА СЕЛУ ВА НАУЙНИЦИ СМАЧКАНИ.
    ДНЕС МОИТУ ЛОКУ ЩА ШИБА ЯКО АМ ЩА БЪДАТ И НАВЕДЕНИ ЗА ВСЕКИ СЛУЧЕЙ ОНИЯ Н,ГОЛА ЛИ КЪФЕ ИМА ЯКА ПАЛАМАРКА МОЙ ДА УНОДИ НЯКОЙ СИ ОТ НАШТИ ВА.
    ТОЧИН РИЗУЛТАТ ЗАЛОЖИЛ СЪМ ЦЕНТЪРА НА СТРЯМА И ЧАСТ ОТ КМЕСТВОТУ 5 – 0 ЗА ЛОКУ ЩА ПРАИМ ЯКУ ТОТУ ДНЕС ДА ЗНАИТЕ.

  2. 3
    2

    Да се извикат служители на ХЕИ,за да извършат обезпаразитяване на съблекалните след мача,а после да се пръска с освежител на въздуха,за да се разсее вонята.

    • ИЗВЪРШИХМЕ ТРТИРАНЕ С ПРЕПАРАТ ПРОТИВ ПТИЧИ ГРИП , СЛЕД МАЧА ЗАТВАРЯМЕ БАЗАТА ПОРАДИ РАЗВЪДНИК НА ЗАРАЗИ ОТ ЖИВЕЕЩИТЕ В НЕЯ МИСИРИ

    • Точно ти ли го казваш,миризлив селяко миришещ,на оборска тор.Ти и лайняната ти майка трябва да обезпаразитите,Мръсни миризливи селяци !

  3. 5
    12

    Андрейчо, жълт тъпанарчо, къде са дитирамбите за жълтите юноши от 2004 дето днес ядоха пердах на Лаута, а ? Няма нищо , нали? Ще мине между голямото дерби, а олигофрен жълт?
    Давейбавжълтите клоуни давейба!
    Надувай пак жълтия балон!

    • 3
      7

      Да но писа за другите дето ни биха с 5 гола.
      Зает е от жълтата треска на дербито.
      Сега му ври и кипи отвътре на Андрьо

    • 2
      1

      На твое място щеше да ме е срам да го напиша това. Малките канарчета буквално разсипват малките локомотивци в различните набори. Да, сега са паднали, но ако изкарат и резултатите на другите набори ще те е срам да ги погледнеш. На всичкото отгоре ботевистите окупираха първите места в класирането. Порадвай се на победата и не псувай.

      • Ей, сопотски интелектуалец! Ти прочете ли какво е написал човекът?
        Къде ги откара за другите набори и къде видя псувни?
        Просто обръща внимание на жълтата лека женичка Андрей, че надува жълтите балони когато бият малките сопотчани, а пък като ги отнесат в Пловдив – ни лук ял, ни лук мирисал!
        Да не си претърпял скоро някаква мозъчна операция?

Коментарите са затворени