Огромен брой полиция има в момента пред спортен комплекс Локомотив и в него, научи PlovdivDerby.com. Причината е, че фенове на смърфовете са пред стадиона. За момента обаче полицията не допуска разочарованите от загубата ултраси.

Бегъл поглед в социалната мрежа и по футболните форуми показва, че феновете на смърфовете са бесни от показаното от отбора в последните мачове. Част от привържениците обвиняват лично собственика Христо Крушарски за състоянието, в което се намира отбора. Други пък искат моменталните смени на ръководители и треньори на Лаута, а трети заявяват, че никога до този момент не са виждали футболисти така да разхождат фланелките на Локо.

Около 22:00 часа напрежението на и около Лаута е приключило!

 

70 КОМЕНТАРИ

  1. Krusharski tryabva da razbere che s tezi hora – Rumen, Rosen, Chavo i Voynata nyama da mojem dori da iostanem v elita. Te sa mu priyateli i rodnini, no se vijda mnogo yasno, che ot upravlenie na futbolen klub ne razbirat. Na Lauta sa neobhodimi pone 2 ma – 3 ma kato Kuzman Marinkov za da moje neshtata da se opravyat. Segashniyat ni sastav e izgraden ot futbolisti, koito ne biha mogli da igrayat dori vav Vtora Liga.

  2. 10
    1

    Големи късметлии сме!!!! ЖЪЛТИТЕ МОЖЕХА ДА НИ СПУКАТ ОТ ДЪРМОН!!! ПОЖАЛИХА НИ КАКТО В ДОБРОТО СТАРО ВРЕМЕ!!! ТРЯБВА ДА ПОЕМЕМ ПОДАДЕНАТА ИМ РЪКА И ДА СЕ ИНТЕГРИРАМЕ В ПЛОВДИВСКОТО ОБЩЕСТВО!!! ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ГОРДИ СТОЛИПИНОФЦИ, ХРАБРИ ШЕКЕРЦИ И АДЖАСАНЦИ, БРАТЧЕДИ ОТ КЮСТЕНДИЛ, ИНТЕГРИРАЙТЕ СЕ БРАТЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))) НАПРЕШ МОЙ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФ ПУФ ПАФ

  3. 13

    Стига с тоя Кузман , и къв е тоя Маринков да не сере мед ?!

  4. 7
    2

    Istinata e che ste pet pati po slabi ot nas i me e qd che ne vi bihme s 6.7 gola kogato bqhme s onova izchadie Hristolov se radvahte kato malki deca shtoto bqhme tolkova godini na tova dereje na koeto ste sega vie ama oniq ot gore gleda

  5. 6
    8

    Колкото и да ме боли съм реалист и честитя победата на Ботевъ2010!Задавам перефразирн въпрос към ръководството на Локомотив:Знаете ли какво е това ФУТБОЛ,и има ли той почва в Локомотив?!

  6. 9
    10

    Истината за Крушарски е, че той, колкото е дал, толкова е навредил на клуба. Според мен, този човек умишлено отряза всички други потенциално желаещи да вземат от акциите и да дават пари за Локомотив, защото се полакоми, че сам може да направи далавера с имотите около Лаута.Затова прецака ирландеца. После стана ясно, че обещаните милиони от Б.Б. не са баш такива каквито си е мислил Крушарски и , че няма ресурс да издържа клуб като нашия нормално. Затова взе да дава на заден ход и да се оправдава, че бил готов да даде акциите – да, ама, след като общината го отряза от мераците да строи луксозни апартаменти. Това е болезнената истина. Този човек няма умствен багаж, нито подготовка да управлява футболен клуб. Ако имаше, нямаше да плямпа наляво-надясно глупости през седмица и да назначава прриятели по чашка, “щото били добри хора”.

  7. 11
    18

    Три години Христо Крушарски в Локомотив – три безответни гола в най-важния мач

    Крушарски, три години не ти стигнаха да разбереш какво е това футболен отбор и то Локомотив Пловдив!
    Три години липса на идеи, градивност, само пиянски лафове от кварталната кръчма!
    Три години просташки изказвания по медиите и хвалби с минало, от което човек трябва да го е срам!
    Не и ти. За теб срам е непозната дума. Народът е достигнал до житейската мъдрост „Пачавра леке не хваща“.

    Крушарски, резултатът от мачът с отбора на сдружението Сопот-Коматево е огледало на свършената от теб работа в клуба. С една дума – НУЛА. С партньора ти по чашка Чавдар Цветков ставате две нули една до друга. Квартални. Но пък ви отива. Това го можете.

    Крушарски, ти си некадърник! Изгони двама доказани треньори, изгони Мартин Камбуров, а благодарение на вещото ти ръководство стигна до там, че да взимаш заеми от подчинените си. Никой не иска да идва в Локото заради ТЕБ! От това по-голямо доказателство, че не ставаш, няма!

    Крушарски, ти си лъжец! На срещата с привържениците преди няколко дни се скъса да разтягаш локуми и да се оплиташ в лъжи. Бил си звънял на потенциалният ирландски инвеститор десетки пъти. И на какъв език възнамеряваше да разговаряш с него, ако можем да запитаме, след като не знаеш даже и как е „наздраве“ на английски? Наприказва един куп глупости, за които в името на предстоящия мач решихме да не говорим през тези няколко дни. Мачът обаче мина, а проблемът не само, че остана, но и се задълбочи.

    Не приемаме безхаберието, с което се управлява клубът. Замисляме се дали проявяваш същата некадърност при управлението на другия ти бизнес. Недоумяваме как в наши дни собственикът на футболен клуб може да се държи толкова неадекватно. Поведението ти не отива на името на Локомотив Пловдив. Селекцията е трагична, треньорът е пародия, отборът е посредствен, школата е в кома. Публиката оредява, но все пак успява да се представя доста по-добре от твоята продукция.

    Крушарски, ще те удари градушка, за която нямаш ракети! Обирай си крушите!

    • 19
      3

      Мангал прост, не нас ни закриха през 2001-ва. Нали се сещаш, че ако не бяхме автентичния Ботев сега щяхме да имаме 1 купа на България и 0 титли, а не 3 купи и 2 титли.

  8. 6
    2

    А ве големи експерти се извъдихте..Ти да не си адвоката или Ботушара?

  9. 31
    5

    И ся ко шъ праим? Селяните напрао на разколачиха. Разцепиха ни путките лилави. Ко да праим ся? Невъзможна работа! Кви сме мангали смешни миризливи комплексари. Що трябваше да става така? Ни моихме ли да ги бием тия селяни? Ква е тая съдба? И що празнуват тия ся? Не мога повече така! Искам да съм жълт вечи. Искам да съм бял чоеек. Искам да съм гражданин от Пловдив. Искам да съм победител!

  10. 7
    14

    Официално, учтиво и с уважение обръщение към Чавдар Цветков. Но настоятелно! Ти беше велик футболист. Сега си илюстрация от учебник на много понятия. А именно: алкохолизъм, чернодробна цироза, маразъм, декаданс, загуба на идентичността,уродлива външност без вътрешност, биполярно разстройство, дебилност, кучешки конформизъм, простата,копрофагия. Събери,не знам откъде воля и достойнство и бягай в Своге. Сега!

    • 11
      9

      Приятел, няма смисъл от такива обиди, всички сме хора. Не ни е проблема само Чавдар, като цяло сме много зле в момента – като се започне от президента и глупавите му интервюта и се мине към апатичните футболисти и свършим с всеки един от треньори, главна вина на Войнов. Заради липсата на дисциплина и “вечните легенди” като Камбуров и Кики, които сготвиха Илиян Илиев и Едо, това днес беше един логичен завършек на агонията и мизериите на всички нива. Така е, без дисциплина не стават нещата, но тя трябва да дойде от най-високите постове, а нашият президент само си говори по медиите и плямпа глупости, които не само, че не помагат, а повече вредят на обстановката.

      Иначе Крушарски не е лош човек, ако спре да говори и почне да действа – особено ако остави клуба изцяло в ръцете на Кузман Маринков, това може би ще е най-добрия му ход. Нека не се меси в нещата, това не е завод за ракети, всеки бизнес си има специфични тънкости и мисля, че Кузман Маринков е навътре в нещата и ще помогне, но се иска време. Другият проблем е, че има много шуро-баджанащина в нашия клуб. Държат се хора като Войнов и Чавдар, заради това, че били “добри хора и приятели” на Крушарски. “Добри хора” и “приятели” не са достатъчни за успехите на един бизнес или клуб, искат се можещи хора и хора, които са в час. Огромна грешка беше, че изпуснахме Илиян Илиев, това е най-можещият и интелигентен треньор в България, но той тук повече няма да стъпи, което е жалко.

  11. 13
    10

    Моля някой да убие с ками този изрод Илко Пиргов!! Иначе няма как в Локомотив да дойде нормален вратар!! ПЪЛНА ЧИСТКА на треньори, ръководители и “футболисти” . Посерковци като Марчев на пейката завинаги. Ванчо резерва също. Днес в Локомотив видях само един футболист – Муса. Донякъде и Умарбаев, който си губи формата мач след мач. Даже ме е гнус да коментирам такъв мач…

    • 13
      5

      А “мъдрият” ръководител как ще го коментираш? Или той е като Сталин – винаги безгрешен, все тези под него негодяи?

      • 7
        8

        Той плаща някви пари,грешката му е дето е сложил двама директори неразбиращи от футбол.Кузман Маринков е можещ човек да го оставят да работи.Заради Камбуров се махна Карагерен,Райнов..Освободиха 2 ма вратари щото тоя е приятел на Стоян Колев вечно ще е титуляр.Взехме черен вратар а трябваше Стефано Кунчев да взечем 5 нива е над тая мишка.С тшя връщаници на вратаря и дриблират пред нашето поле като малки деца.Безидейна и безхаберна игра на всички…до един..
        Ако съм на местото на Крушарски вкарвам 19 годишните да доигроят сезона!!!!

        • Стига вече с тоя Кузман, да не е Бог поредния в клуба

      • 3
        8

        Абсолютно съм съгласен с Анонимен. Единствената грешка на Крушарски е, че не успява да назначи знаещ и можещ футболен човек с ТВЪРДА ръка. На тези посерковци и пародии на футболисти им трябва ДИКТАТОР от типа на Емил Велев.
        А за неспособността на спортно техническото ръководство да намират класни играчи направо нямам думи:
        1. Не може да се намери вратар, а наш юноша отива в Италия
        2. Няма нападател(и), а се гонят млади футболисти, кооито бележат гол след гол в Б група.
        3. Няма халфове, отвратителна средна линия, а се гонят играчи като онзи в Оборище който вкара гол докато беше на проби, Райнов, Вълчев, Луке, Осама… и много други…
        4. В защитата имаш: Везалов, Бедиме, Муса, Пашов, Крумов, Николов, Асен Георгиев, Марков… и не можеш да направиш сносна защита… всеки мач различни хора играят… ами как да се стаботят
        5. Разбирам, че няма класа, но защо няма физическа подготовка и желание?! Защо няма хъс?! Защо не се изорава терена…
        6. Нападението няма да го коментирам – еб.аси яловите мухлювци!! Марчев вече дори и не се напъва…
        7. Няма как да подмина и Ванчо – със Славия прави голов пас… за Славия. Сега грешка след грешка, закъснения във единоборствата и за капак излишен червен картон… и това от играч с класа и опит. Капитан на който се разчита….

  12. 34
    2

    Бой и ебън не се връщат. Така, че… наздраве, банда гейове!

  13. 10
    19

    Накрая май ще се окаже, че не Камбуров е бил грешника и предателя. А този начело…..

  14. 35
    4

    Имате грешка-феновете на Локо са обсадили Столипиново и даже там живеят. Когато баща ми беше майка- мухахахаха

  15. 28
    5

    На ромите от Столипеново им се връща тъпкано, подиграваха ни за Христолов-селският, сега имат Крушо-селяндуринът!!! Да иляди при тях заедно с Чаво и Воин, по жалък отбор на Локо не съм гледал от години, дори по времето на потниците бяха по-боеспособни! Пожелавам му дълги години здраве и да е начело на столипеновци на другарят Крушарски, човекът на който не може да му се дава наклон на “ракетата” от хора с нестандартна сексуална ориентация от мъжки пол !!!

    —————————————————————————————————————-
    СЯ КАТ ЧИТА ТИЯ СТАИИ КО ДА КАЖА ВА АХМАЦИ……….БОЛНУ МИ Е ЧЕ И БИЗНИСЪТ ЖА СПАДНЕ ВА КАК ЖА КУПУВАМ КИБАПИ КИФТЕТА КАК ЖА ВИ ГИ ПРОДАВАМ ВА ГНУСАРИ ТЪПИ.
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВЕЧЕ МИ Е ЯСНО ЧЕ СМЕ ГЕЙ БАНДА ВА.
    ОТ УТРИ ТЪГВАМ ЗА МЪЖКИ ДУПЕТА АМА ДА СА САМУ ЛОКУ ВА ,ТА НИЙ СМЕ НАИСТИНА ГЕЙ ДРУЖИНКА ВА ТОЙ КРУШАТА НА НА ДУШИ ВА АХМАЦИ.
    КОЙ НА ХВАНИ ЖА НА ШИБА ВА ИДИОТИ.
    ОТ ДНАСКА ОБИВЯВАМ ТРАУР В СТРЯМА ЖА ПЛАЧИМ ДЕСИТ ДНИ ЗА ДА МАХНИМ УРУКИТЕ ОТ ИБАНИТО ДНЕС.
    КМЕТЪТ ЙОРДАНСКИ ОТ НА ПРАИ НА БЪЛЪЦИ ОТ БРЕ КМРТЕ ОТ НАШТУ ЛОКУ НЕ ТРАГЕДИЯ ВА АХМАК.
    ОТ ЗАЛОЖИ ПОЛВИН КМЕСТВУ ВА АХМАК ДОЛИН.
    ВИКАИ КРУШАТА ПОЧВАИ ПРЕГУВЕРИ ЗА МЕСТИНЕ НА НАШТУ ЛОКУ ВА ЕИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ.

  16. 17
    9

    ОТИВАЙТЕ ВЪВ РАЗГРАД.
    ДОМУЗА НАРЕДИ РЕЗУЛТАТА .
    КАКВО ИСКАТЕ ОТ СПАСИТЕЛЯ АМЕБИ НЕБЛАГОДАРНИ ??
    А ВСЪЩНОСТ КЪДЕ СТЕ ?? НА СНИМКИТЕ САМО КУКИ .МАНГАЛИ НЕ ВИЖДАМ .

  17. 28
    11

    Къде са платените тролове на комсомолеца, на ни кажат колко е велик!

  18. 38
    3

    От утре – по две комсомолски събрания на Лаута – сутрин и вечер! И ще назначим още трима директори за още по-добри резултати!

  19. 34
    3

    Крушарски, грацие!
    Клубът ти се ебе.
    А ти стоиш
    и чашата държиш!

  20. 34
    5

    „Локомотив е марка, традиция и емблема, за него винаги ще се намери кандидат купувач.“
    ХСХАХАХАХАХААХХАХХАХАХАХААААХХАХАХАХХАХАХАХАХАААХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХААХХАХАХ
    ЧЕ КОГА СЕ Е НАМИРАЛО ТА СЕГА ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    ТРЯБВА ДА МУ ЦЕЛУВАТЕ КУРА НА КРУШАТА ЖАЛКИ АМЕБИ НЕБЛАГОДАРНИ !!!!

  21. 18
    4

    АВА ЕИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЖАЛКАРИ КО ДА ВИ ГОВОРИМ НИЙ В СТРЯМА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.
    ЦЕНТЪРЪТ НИ ЗАМИНА ПОЛВИН КМЕТСТВО И ЖАЛКИТЕ ФЕНУВИ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ ВЕЧЕ ВА ТЪПИРИ.
    АХ КРУША КРУША КОЛКУ ПЪТИ ТИ КАЗВАМ ВА ИДИОТ НЕГРАМОТЕН МЕСТИ ГИ ВА ИДИОТ В СТРЯМА ЖА СТАВАТ МУЖЕ ВА ЖА ГИ ШИБАМЕ ЖА ГИ КАЛЯВА МЕ ВА ТО НАШТУ ЛОКУ НИВГЪЖ НЕ БИЛО ТАКЪВ ПОРНО ФИЛМ ВА ИДИОТ СМАЧКАН НИ В СТРЯМА ЖА ПАРАИМ ПРОТЕСТ ЗА ТУИ ИЗНАСИЛВАНЕ ВА АХМАК.
    ЛЬОКУ НИВГЪЖ НЕ Е БИЛ ТАКЪФ ОТБОР БЕЗ СЛАВА ОТ КАК СИ ТУК НА ЛАУТА ВА ЗА ТУЙ ИДВАЙ В СТРЯМА ВА ИДИОТ КОЛКУ ПАТИ ДА ТИ ДАВАМЕ СТРЯМА ВА КАПУТ.ИДВАИ ДОКЪТ Е МУМЕНТА ВА АХМАК.
    ТОВА ПОРНО ИЧ НЕ НИ ХАРЕСУВА НИЙ СМЕ САМУ ЛОКУ ВА ТАПИР СМАХНАТ,НИЙ СТРЯМАЛИИ ЖА ПЛАЧИМ ПОНЕ ДИСИТИН ДНИ ВА АХМА ТЪП.
    МАХАИ НА ОТ ЛАУТА ИДВАЙ В СТРЯМА ВА АХМАК ЖА СТАВА МЕ ШАМПОАНИ ВА ДИБИЛ СМАЧКАН.
    ТОВА ПОРНО СЪС ЛЮБИМОТО МИ ЛОКУ НЯМА ДА ПРОДЪЛЖАВА ВА КАПУТНИК.

  22. 20
    13

    Такова унижение не помня да съм изживявал от 30 години. Жалко за славния ни клуб. И аз вече мисля, че с това ръководство не ни чака нищо хубаво. Уви.

    • 30
      1

      Успокой малко, манго. Настроението е пивко. Наздраве!

    • 24
      5

      Кои си ти ва локуту , колко лева си дал на тоя отбор. Само ревете за евтини килети и после искате Роналдо и Меси да доведа.

      • 19
        4

        Билети не килети. Извиняамса ама с чаво и воинов празнуваме победата , вече сме по на кило домашарка и юношите са тук с нас. Крушо квот каже това става.

  23. 7
    37

    Тази победа беше повече от очаквана, но радостта в жълто много скоро ще приключи!!!

    • 45
      5

      Да, това го чуваме от 2 години. Но ето – две купи, изнасилени говеда и цялао Столипиново. Ха-ха

    • 20
      3

      Абе очаквана? Казах, а и други апапи казаха, че жалтити и с юношите ще ги бием! Ама нейсе, докарах алжирски циганин да пори жалти трътки, ама пак нейсе, афеикански негър от майка Турция докарах ама и от него нищо не става!

  24. 7
    38

    С песни на Цеца и Преслава са посрещнали победата в съблекалнята жълтите играчи!?
    Залужена победа над най-слабия отбор в групата! Но селяните си остават селяни!

    • 28
      4

      Селяци! Друго си е Екстра Нина да ти изпее от тук започва любовта на ушенце!

  25. 53
    10

    И какво да гледаме – 20 насрани мангала се събрали да си гледят разпорените гъзове.

  26. 30
    37

    Крушарски, иди си с добро. Не си желан повече на Лаута.

    • 23
      4

      Банда педераси мой да ми мандръсати кисиити

    • 8
      2

      Той може да си иде ти колко пари можеш да даваш на година примерно???

  27. 12
    34

    Защо триете коментарите на локомотивци вие сте мошенници в този сайт

  28. 49
    7

    Гей-бандити не се плашат от палки. Вкарват си ги.

  29. 52
    10

    Току що пратих 2 крана да вдигнат скелето наречено трибуна Гейсика, ще го местя на новото бижу в Говедарци. А тея мангалчета да ми седнат на дедовия, за 3 лева кво искат.

  30. 44
    9

    Целувайте на Крушо макарата,че друг балък няма да има. Остава само Христосков. А хапвайте сега – хапвайте

  31. 59
    10

    Колко пък да са много полицаите на стадиона? За тия трима циганина най много чистачката на районното да са мобилизирали???

  32. 29
    13

    Крушо е измамник и манипулатор. И акъл има – даже му излиза отгоре.

  33. 40
    6

    ТОТО ДОМУЗА НАРЕДИ ТИРАЖА !!!
    ТОТО
    ТОТО
    ТОТО
    АХХАХАХАХАХАХААХАХХААХАХА

  34. 41
    7

    Марчев и Чаво, звънете в прокуратурата с молба за защитени свидетели!!!! Гочо,защо не ги почука с шутове още на стадиона???

  35. 63
    10

    “Локомотив е марка, традиция и емблема, за него винаги ще се намери кандидат купувач.”
    ХСХАХАХАХАХААХХАХХАХАХАХААААХХАХАХАХХАХАХАХАХАААХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХААХХАХАХ
    ЧЕ КОГА СЕ Е НАМИРАЛО ТА СЕГА ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    ТРЯБВА ДА МУ ЦЕЛУВАТЕ КУРА НА КРУШАТА ЖАЛКИ АМЕБИ НЕБЛАГОДАРНИ !!!

  36. 65
    3

    СПОКОЙНО ! “СПАСИТЕЛИТЕ” СЕ ЗАВРЪЩАТ ! НЕЖНИЯ Е ИЗКАРАЛ БАЯ ПАРА -ЩЕ “ДАВА” .АДВОКАТИТЕ И ТЕ СА МНОГО ЛАРЖ-ДЕТЕ ОТ МАЙКА ВЗИМАТ .БОТУШАРА В ПЕТЪК Е ПРОДАЛ 5 БОЛТА И 2 БУРГИИ В МАГАЗИНА -И ТОЙ ЩЕ “ДАВА ” !

  37. 61
    12

    Крушарски, маймун, ние това ли заслужаваме – да бъдем брутално изнасилени и захвърлени като мръсни парцалани????

  38. 60
    6

    Подранили сте за събранието, момчета. Утре в 8:00 ще си говорим. И не се бъркайте в клубните дела. Взимайте пример от вашия брат Нежния!

  39. 53
    9

    CIGANI CIGANI CIGANI CIGANI CIGANI CIGANI CIGANI CIGANI CIGAQNI CIGANI CIGANI !!!!!!!!

  40. 41
    14

    Мухльовците без Крумов, Муса и Серджо да освождават квартирите и да се заселват на стадиона! 20 часа тренировки, после един час разбор, почистване и може душ. Наспахте ли се,бе, пародии?!?

    • 31
      2

      И комсомолски събрания по два пъти на ден!

  41. 57
    7

    Бандата ге**ве вибр*торите ли си търсят? Споко за всеки ще има!

Коментарите са затворени