Група фенове на Ботев Пловдив, около 200 човека, окупираха Главната улица в града и я огласиха с песни след победата над градския съперник Локомотив, предаде репортер на PlovdivDerby.com Привърженици на канарчетата гледаха мача на Рахат тепе, а след мача са пробили полицейски кордон и през Капана са се оказали на Главната. В момента те са на Копчетата и пеят споите песни.

43 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    2

    “Arso”, би ли си дал кординатите, че има и други, които искат да ги “ковнеш”?

  2. 6
    40

    Днес едно лайно идва да ми се хвали колко са велики жълтогъзите .. и докато ми дърдори, го ковнах веднъж в главата. Не очакваше и му замръзна и усмивката и приказката! “Аре стига бе..” – “Стига ли ..”- бам още веднъж! Така и той са хареса и аз му артисах! 🙂

      • 22
        1

        Абе и без това ще бъда по дискотеките до януари,ще ми бъдеш ли лична охрана ,защото са ми много меки китките

    • 17
      1

      Като си толкова горд, велик и мощен, защо не отиде да ковнеш някой от онези 200?

    • 5
      1

      Ковнал някво дете с 10 години по малко от него и се кефи !Смешка ела да те ковна един тогава ще е нужно да ти режът от гъза и да ти го слагат на лицето !

  3. 7
    43

    Абе, взеха едно дерби и се насраха.. Да ви еба майката, цигани коматевски и страхливци, неграмотни помияри, днес счупих главата на един такъв!
    Никакъв отбор не сте! Още другия кръг ще ви ебат наред… Аре в канала!

    • 19
      2

      От толкова злоба гледай да не се задавиш,утре в 8 на сутрешна литургия …ще те умия,изкъпя и стригането за всеки без кожичка е гратис!

    • 11

      Най-много да си счупил на майка си циганската путка, мангал хаха

    • Stevie ebat Jared ne mojes da izpolzvame v edinstveno cislo za drugia krag ,zastoto e samo edin a nared znaci naprimer do kraia ,aide Sega v stolipinovo otnovo v 3ti klas da potretis hihi a I pozdravi ot maika ti dnes Pak e pusnala promociite ,dupe I svirka za 3 leva

    • 50
      3

      Поемай жълтия хуй в устата и не се обеснявай много, мангал орост !

  4. 57
    3

    Търсят бандата гейове да ги ебнат.

  5. 48
    4

    Все се гоните , все не можете да се засечете ! Имате спортни зали бийте се там, там куки няма смешници и от двете агитки!

    • 2
      8

      На теб с удоволствие бих ти се изсрал в устата, макар и да се водиш ботевист само на букви. Забелязвам ти коментарите от известно време са крайно хейтърски, особено към други ботевисти. Искаш ли да се срещнем на 4 очи и да си поговорим по тая тема?

  6. 60
    4

    Нормално е ботевистите да пеят песни на центъра пък цигъните пак се скрили от срам и страх.Мормално е това за Пловдив.

  7. 44
    4

    Кюрди църно бели,тихички ви искам мюмюни насрани от жълта орда наебани! 3 уя в мангалските дупета, а в нета силни ама на улицата пак го духате цигани кирливи.

  8. 40
    4

    Циганите няма как да изкарат 200 човека. Ние сме на главната и ги чакаме,но те пак ше се скатаят както винаги преди и след дерби.

  9. 9
    43

    Д’ейба и селските беци , Сульо и Пульо дошли на екскурзия в града.

  10. 8
    58

    Браво папагали, на Главната заедно с цялата полиция на Пловдив иначе питат къде са буферите. Нещастници смешни

      • 3
        32

        Ако ви бяха набарали хората преди да си викнете куките с вас щеше наистина много да ви боли помак сопотски

        • 18

          Ква група ве брат, вие не може да ни стъпите на бройка никога . Щяхте да бъдете разбити тотално !!!

    • 16

      Важно е, че сте буфери. Вива Канари и Крушьо!

    • Вие на пицарията не бяхте ли с 2 буса жандармерия?

  11. 23
    5

    EКСКЛУЗИВНО: Жандармеристи предотвратиха бой между фенове на Локомотив и Ботев
    До ръкопашна схватка е можело да се стигне минути след мача между Ботев (Пд) и Локомотив (Пд
    Феновете на Локомотив (Пд) са се организирали близо до Понеделник пазара и са тръгнали към организирана група от фенове на Ботев, но 15 буса жандармеристи са предотвратили евентуална схватка.
    Шансът двете агитки обаче да се доберат една до друга е почти минимален, тъй като почти целият център на града е блокиран от полицейски сили.

  12. 6
    50

    Защото това което е написано е половината история. Жандармерията пази феновете на Ботев от вендета от феновете на Локомотив. Има и фенове на Локомотив, но полицията не им позволява да стигнат до тези от Ботев!

  13. 36
    11

    Aide mangali izkarIte 200 choveka za boi i da vu se izpraznem na licata. Cwla sedmica vi cepim mutrite che i horata si zarqzvate a i sega ssme na centura a vaz vi nqma da potancuvame . Razberets che v tozi grad govorim nie !!!!

    • 9
      36

      Млък бе глупак нещастен. Отказахте да се видите с хората и сега се изтъпанчихте на главната да съберете цялата полиция на Пловдив да ви пази. Смях

  14. 42
    3

    klo6arski da mi izde jaltiya bozdugan,a sled tova 6te podpukam onazi kurva jena mu !!!! 6te ni biel dori s iuno6kite.a sega bii edna goliama 4ekia na slona i tri pati kambanite na carkvata Sveta Petka i sled tova si go zabii v dartia gaz groznik neporaben !!!

Коментарите са затворени