Рекордьорът по голове за Локомотив Пловдив и настоящ футболист на Берое Мартин Камбуров сподели пред Канал 3, че Пловдивското дерби ще загуби от липсата на публика в мача в неделя. Според нападателят на Берое срещата ще прилича повече на контрола отколкото на мач между кръвните врагове под тепетата.

Това ще е първи мач между двата тима след напускането на бившия капитан на тима от “Лаута”, който ще стиска палци за бившите си съотборници.

“Ще загубят и двата отбора. Хубаво беше да се направи някакъв компромис да се играе пред публика. Пожелавам успех на Локомотив, това ще е отбора, който ще подкрепям в този мач. Ако трябва да бъда честен Ботев играе по-добре в момента и имат по-добри футболисти, но в това дерби моментната форма не играе. Който по добре се мотивира в деня на мача, той ще победи!”

 

17 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    22

    Ставаш сутрин, бодър, весел и засмян, а в главата ти е само, мачкай тая долна, мръсна жълта сган ? ? ? ?

    • 17
      4

      После сядаш вечер под селската стряха,а в главата ти е:„Леле,как пак ни наебаха!!!”

    • Искрено те съжалявам. В живота има толкова хубави неща. Красиви жени, красива природа ако си по млад. Децата,най-важното нещо на света,ако си по улегнал. И още толкова много неща.
      Само много болен човек,може от сутринта да мисли за жълта,черно-бяла или каквато и да е сган.
      Не те мразя. Наистина те съжалявам.

  2. 6
    23

    Ставаш сутрин, бодър, весел и засмян, а в главата ти е само, мачкай тая долна, мръсна жълта сган ? ? ?

  3. 7
    22

    Ставаш сутрин, бодър, весел и засмян, а в главата ти е само, мачкай тая долна, мръсна жълта сган 🙂 🙂 🙂

  4. 12
    42

    Къв Ботевъ, кви пет лева, тея бауши и за чеп за зеле не стават.Извънградски пички с вдигнати ръчички,където ви фанем ще ви разбием, петното жълто от Пловдив ще изтрием.Отбора на нарада е само един, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ символа на този град.

    • 11
      2

      хахахахххаххххааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
      цирк комплексарски и мангалски

  5. ЖЪЛТИ ПИЧКИ С ВДИГНАТИ РЪЧИЧКИ - ГЕЙ ДРУЖИНКА ДЕТЕЛИНКА
    14
    31

    Съотборници на Дани Златков обаче пошушват, че той всъщност предпочитал мъжка компания и по тази причина толкова упорито крие интимния си живот от медиите. Злите езици шушукат, че още като юноша на родния „Пирин” Благоевград дългучът имал връзка с по-възрастен мъж, преподавател в Югозападния университет. Когато преди 7-8 години Дани тъкмо изгряваше като звезда на пернишкия „Миньор”, семейството му реши да го задоми. Тогава се появи и единственото официално гадже на футболиста

    „На всичко съм съгласен, но не и да имал педал за зет. Как ще чакам внуци от мек китка”,отсякъл навремето таткото на девойката и турил край на любовта между младите.

  6. 13
    35

    На времето където ви хванем бой .. чак ми беше скучно .. сега имахте моментен възход … но последните мачове си показаха кой кой е.. утре 1:2 и ще си пълните купите със сълзички

  7. 39
    14

    Мартине, Мартине, на стари години разбра каква е разликата между Ботев и Локо. В Ботев щеше да си бог, но ти избра да си пръв на село, вместо да проявиш упорство и да се бориш да се наложиш в пловдиския гранд.

  8. 42
    12

    БОТЕВ ВИНАГИ СА ИГРАЛИ ПО-ДОБРЕ И СА ИМАЛИ ПО-ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ. ФАКТ, ПРИЗНАТ В НАШИ ДНИ ОТ ЛИГЕНДЪТЪ, ИМПИРАТУРЪ МАРТИИИН КАМБУРООООВ!!!

    • 4
      18

      Аз гледам дерби от 35 години, преди това сме ви разбили атома със седем гола,за кои времена говориш, селянино окаян?

Коментарите са затворени