Лидерът на отбора ветерани на Марица Весо Тосев – Раванели намери сили да превъзмогне отпадането от Ботев и се обърна към съотборниците си с прочувствено послание, пише marica.bg.

Здравейте!

Впреки отпадането от Ботев ветерани и независимо, че противникът беше в пълен състав, аз съм много горд с нашия отбор. Удоволствие беше да ги наблюдавам отвън и да играя с тях отвътре когато влязох на терена. Желая да изкажа големи благодарности на всички които бяха на терена и тези които ни поткрепяха отвън.

Специални благодарности за Емил Ангелов – Бабангида, който показа високата си класа и се раздаде до края на силите си

след тежка контузия.Благодарности и на Стоян Маринов, който игра до последната минута на едно високо ниво независимо,че на другия ден има тежак мач за пъренството от В футболна група.
Бях решил този сезон да е последен за мен като наставник и организатор за Марица – ветерани, но след мача си промених мнението. Другата година въпреки финансовите проблеми пак ще участваме в първенството и аз ще направя всичко по силите си отново да има един много силен отбор, който да играе и забавлява всички. Понякога има и такива срещи, в които спортното щастие не беше на наша страна. Отпадаме от държавното първенство за ветерани с високо вдигнати глави. Аз лично много съжалявам за отпадането, но въпреки това чувствам голямо удовлетворение от показаното. Тази игра която показахме и това себераздаване, търсенето на така важния гол до последната секунда,  ме кара да бъда много горд. Това трябва да бъде така и за всички които бяха на терена и извън него.

Едно голямо БЛАГОДАРЯ! Само Марица Пловдив”, написа БГ Раванели, който преди време лично екзекутира с топовен шут легендарният вратар на Русия и настоящ селекционер на Сборная Станислав Черчесов.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ботев-Марица = ветерани – как са завършили?

Коментарите са затворени