Бившият член на клубната управа на Локомотив Пловдив Велин Терзиев – Нежния публикува в социалната мрежа интересно свое мнение:

Който знаеше и можеш да управлява професионално клуб, трябваше да се появи, когато акциите бяха в сдружението! Сега всички съвети и плюнки са излишни!

Плюнките трябва да са за тези, които години наред настройват част от феновете да търсят все кусури и накрая се появяват винаги, като “спасители”!!!!

Хората, с които някой ме изкарва, че водя лична война, а аз няма какво да деля с тях! Неприятното е, че винаги се намират хора, които да им се връзват, така, както и аз го правих преди време!!!!

Твърдо ЗАСТАВАМ зад всеки един, който дава пари за Локомотив и никога повече не ще се меся в клубните дела! От моя страна го отчитам като грешка!

19 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Беднага 2-3 трола на “вечните спасители” почват работа…

  2. 12
    4

    Немога да повярвам колко нагли гъзолизачи има на хоризонта , заради такива зависими АНИМАТОРИ дето се превъзбуждат с декларациики всико е с главата надолу в ЛОКОМОТИВ . Подкрепа- ОК , ама иначе нямаше да има барче на Лаута най-големия тарикат между нас , Всеки може да стане Локомотивец като теб неЖЕн , само трябва да има далавера от това . Я кажи като си давахте акциите , ти “локомотивецо” имаше ли само една мъничка МОЛБА към Крушата -“давам си акциите САМО ДА СИ ЗАПАЗЯ БИЗНЕСА ако може господин Крушарски ” ..!! Сега се усети като скочиха на Неадикватните , че трябва да връщаш услугата .. Не така Нежен , не се прави така . Така плю и по Камбура като Шефчето имаше нужда от мишоци като теб ….Евала за всичко което правиш за да няма силен и независим Локомотив …!!!

    • 4
      6

      Ти сериозно ли искаш Камбура обтратно в отбора??!!

      • 5
        1

        Ти си на заплата при алкохолика Крушарски, нещастник!

    • 6
      3

      На времето Марешки го усети Камбуров и правилно не го взе в отбора. Без него играехме по-успешно. И сега ще се оправим. Лошото е, че изненада всички и нямаше време да се търси. Интригант! И на Коко правеше интриги само!!

  3. 14
    3

    ТАЗИ ПОЗИЦИЯ Е НА ПОЧЕТНИЯ . ТОЙ Е ВИНАГИ ЗАД ТОЗИ ,КОЙТО ДАВА ПАРИТЕ. ТОЗИ ПАРАЛИЯ ПРЕЗИДЕНТ ОБИЖДА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ, ЧЕ СА БАНДА ГЕЙОВЕ. ТОЗИ ПАРАЛИЯ ГОВОРИ, ЧЕ ФУТБОЛИСТИТЕ ТРЯБВА ДА МУ ПЛАЩАТ, ЧЕ ИГРАЯТ В НЕГОВОТО ЛОКО. ТОЗИ ПАРАЛИЯ СЕ ГАВРИ С КЛУБА НА ПЛОВДИВ…. ФРАКЦИИТЕ МЪлЧАТ И СЕ КЛАНЯТ, ПОЧЕТНИЯ СЪЩО…. ТОВА ЛИ Е ПЪТЯТ НА ЛОКОМОТИВ?

    • 4
      6

      Ами френски ти ако не си вършиш работата ще взимаш ли пари ами ти френски ако провалиш рботодателя две години яхта ли да ти купи или на галено да ти говори или да ти направи терени и ти да ги изореш тук става въпрос за мангизи много мангизи не за автосалон.

    • 4
      3

      Мириши ми на сиелска кратуна щом ЗУМА е замесен пак или някое недоносче с два лв в джоба

  4. 13
    2

    ДОБРЕ…. И АКО ТОЯ, кОЙТО ДАВА ПАРИТЕ, ОБИЖДА ОТБОРА И ФЕНОВЕТЕ ,ЧЕ СА ГЕЙОВЕ… АКО РУШИ ВСИЧКО ЗАД СЕБЕ СИ И Е ОБКРЪЖЕН ОТ ПИЯНИЦИ И МУФТАДЖИИ????ТОВА ЛИ ЛОКО ИСКАШ, НЕЖЕН ???КЪДЕ ОСТАНА ПРИЗИВА ЗА НЕЗАВИСИМОСТ И НЕПОДВЛАСТНОСТ ПРЕД НИКОГО ????

    • 5
      5

      Първо ниюо не е разрушил, а напротив. Кой друг е забил и един пирон на Лаута? А на някой друг стадион въобще в БГ? Изклювам крадците и олигарските, които го правят с народни пари. Не е достойно да се “забравя”. Признак на неблагодарност е
      Второ Крушарски никога не е обиждал феновете. Някои футболисти – да. Но те са си за обиждане и вее са далеч от отбора. На кой му пука за тези себелюбиви егойсти и сребролюбци?! Да, ще има криза тази година, но догодина пак ще мачкаме
      Трето – ти алтернатива имаш ли? Защото ти казаха няколко пъти – ако имаш отивай и взимай акциите.
      Нежния разбра, че в БГ в този момент без пари НЕ МОЖЕ!!!
      Или предпоиташ да играем тото като Ботев?!

      • 7
        3

        Че вие не играете тото, вие играете порно-тото. 2:5 много бързо го забрави.

        • 3
          5

          дори и да сме играли някога, това как ви оправдава вие да го правите редовно и сега??

          • Вие постоянно играете тото, тези заплати юни месец откъде мислиш дойдоха. Просто с 2:5 се уляхте, че чак в Господарите ви даваха резила.

  5. 9
    5

    САМО ТАКА .Всички до един зад Крушарски. Вън продажниците от отбора .ИМАМЕ ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ

  6. 14
    14

    Браво на Нежния!! Въпреки, че много го мразех за това което направиха, сега съм възхитен от неговото прозрение и най-вече от факта, че има сили да си го признае!

    • 4
      3

      хахаха стига мишок , ако обичаш ….хахахахах

Коментарите са затворени