Старши-треньорите на Марица и Локо Пд определиха стартовите си състави. В този наа символичните домакини е пълно с играчи свързани с Ботев Пловдив. Вратарят Николов и Дяков са играли за канарчетата. Атанас Ташолов и Петър Чалъков са преотстъпени от жълто-черните на Марица. Никола Марин и Гюзелев също са юноши на градския съперник на Локо Пд.

В резервите на маричани също има куп играчи свързани с канарчетата по един или друг начин.

Войн Войнов пък ще изпробва днес нова централна двойка защитници, съставена от Везалов и Асен Георгиев. Друг интересен факт е, че с капитанската лента на черно-белите излиза Димо Бакалов.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Маричката отдавна е филиал на Ботев.Рибата .. от главата.!

  2. 3
    1

    Напълнихми им шортити на съставъ от юноши на Путяфф иди ред на батковцити в Ниделя..Купувайти вазилинъ жълтъци:))

  3. 4
    3

    Отстраняват майка ти на задна сега първо…

  4. 8
    4

    Рачо, отговори на хората иначе ще докажеш, че е прав и си доста ограничено парче

  5. 12
    3

    Рачо е “жърналиста” Любомир Минчев. Жалка отрепка и пияница… Известен с омразата си към Локомотив.

  6. 8
    4

    Рачо, какво става с просията? Кога почваме пак? Не пише ли в държавен вестник?

  7. 8
    5

    Никак нелоша откриваща възможност за Марица в първите секунди.
    Свилен Щерев стреля от воле във вратата, а Мори Диао спаси.

    • 6
      5

      и за какво да завиждаме?! За това, че правите кавали на делиорманския бей ли?

  8. 12
    9

    Сульо, не се обаждай от Сопот. Всички знаем за комплексати към Пловдивкия любимец!

    • 10
      11

      Никой ли не каза на бандата геьове че това е даже не е пловдивски отбор,камо ли пък любимец!Ето и докозотелството,ДОКУМЕНТАЛНО ,със съдебно решение!!-ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“ – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион „Локомотив.И още нещо-Собственикът на Велбъжд,Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Та тия били незнам какви!!!!Хаааахахахаха,бандитска /гейска/ му работа.Че и циганска.

      • 10
        4

        никой ли не е казал на Сульо и Пулио, наречени от капитана си Домакинов “Жив таш.ак”, че отбора им е създаден през 2010 и няма нищо общо с АФД Тракия. Какво пише в държавен вестник по този въпрос. Чесно, много ме забавляваш с този държавен вестник. Само това ли можеш да измислиш?! Наистина ли си толкова ограничен?

      • 9
        4

        абе този Ботев същия ли е като онзи, който беше арестуван в Турция при опит за бягство от хотела без да плати? Рачо, кажи какво пише в държавен вестник за това? За един приятел питам.

Коментарите са затворени