Пръвържениците на “Марица” празнуват днес 96 години от създаването на любимия им клуб:

На днешния 20 септември честваме 96 години от основаването на ФК “Марица”! Честит празник на всички маричани! Нека си пожелаем още много успехи и незабравими моменти, които да останат в историята! Нека си пожелаем вяра, упоритост и светло бъдеще!
Скъпи маричани, приятели, от всички нас зависи историята на този славен клуб да бъде помнена и предавана на поколения. За това я предавайте на децата си! Както нашите бащи и дядовци я предадоха на нас… Защото историята значи много! Тя е повод за гордост, но тя ни вменява и отговорност.
Нека всеки от вас си припомни на днешния ден спомените от онова място там, край захарната фабрика. Ех, колко много, много мечти се сбъднаха там… И нека отново днес погледнем към бъдещето с вяра и оптимизъм. За да се сбъдват още мечти…

 

18 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    На мачове на Ботев мангали никога не са стъпвали. Докато на Локото – бяха мнозинство допреди 15 години. С тъпани и викове “юве”. От истината боли, но си е факт, черно-бели мангали.

  2. Честита96-та година!Поклон пред Маричката(както я наричаме на галено),дала толкова много на българския спорта!

  3. 9
    3

    маричката имат още 4 години до юбилея , ама ний догодина ставаме на 100 години – изчислявано по нашто, циганското летоброене. саде Локо!

  4. 10
    2

    ЧЕСТИТО МАРИЦА
    ВИЕ ПОНЕ ЗНАЕТЕ КОГА СТЕ СЪЗДАДЕНИ
    ЗА РАЗЛИКА ОТ СЪОЕРНИКА ВИ ЗА КУПАТА

  5. 13
    2

    Честито, Маричка! Шибайте мангалите, Пловдив ще ви благославя!

    • 2
      6

      Марица първо играе с другия градски отбор Локомотив!Като сте големи мераклии да ви шибат Изгрев бойци,като изиграем нашия мач,обадете се Мяричката ще изшиба столипиновскитежълти мърлячи!

      • 5
        1

        Чичак, на кой отбор викат “Юве” и какво каза Бонев пред вестник “24 часа” през 2007 г? Въпрос за 100 лв. Да ти помогна: Бонев призна в интервю, че мнозинството от привължениците на Локото са от малцинствата! Навсякъде сега ви посрещат с възгласа “Цигани”.

        • 1
          1

          Malcenstvo sa ARMENCI,TURCI.EVREI,GIRCI.TATARI,GAGAUZI ,itn.tova sa Malcenstva ,Tcigani nyama ima ROMI,tovasa Jiltite ROMI ot IZGREV BOIS.

          • 3
            1

            Значи, арменци и гагаузи удрят тенекиите и викат “Юве” на Лаута в известния клиб от ю туб? Манго, поради що се срамиш да се наречеш циганин?

          • PLOVDIV IMA 100.000 ROMI 50.000.SA NA BOTEV 50.000.SA NA LOKOTO, +ARMENCI ,EVREI,GAGAUZI,GIRCI,TATARI,TURCI,ASPARUHOVCI,DEMIRDJI,KOPANARI,CHERGARI,KALAYIDJI,MECKADARI,VLASI,SEPETCI,CHIFUTI,i kidesa BUIGARITE ,DEIBA VASHTA MAIKA MRISNA PAPLACH,NAI DOLNOTO PLEME.

  6. 4
    6

    ETO TOVAE ISTINSKOTO DERBI JILT MANGASAR SELYANI ,CUKUNDUR, GALOSH, PRICH,TOR,LAYNA,ISPRAJNENIYA.

    • 4
      1

      Така е, това е ващо дерби, нашите са с ЦСКА и Левски

Коментарите са затворени