Локомотив Пловдив се размина само с имуществена санкция за действията на феновете по време на мача със Славия. Както PlovdivDerby.com предвиди още вчера наказанието е само парична глоба и дори няма предупреждение за лишаване от домакинство. Това означава, че делегата и съдиите не са приели твърденията на вратаря на белите, че е ударен с предмет в крака.

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.А от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК “Локомотив” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 3 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК „Локомотив” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    1

    Буфери, избирайте: или си плащам и вЪ шибам без вазелин, щот сте курви и за пари сте готови на всичко, или ако имате малко достойнство, вземате тоягите и мЪ бийте чак до село гУвидарци заедно с моЙта вярна дружина-алкохолици, потници и пр. И в двата случая Ша мЪ дават по тИлИвизора. Ай наздраве!

    • 2
      3

      СЯ КАТ ВИ ЗЕМАТ И БАЗЪТЪ ШЪ ИДИТИ ЗАД ГУВИДАРЦИ СИЛЯКЪ:)))

      • Явно си избрал вариант едно: без вазелин. Честито!

  2. 3
    1

    След дербито очаквам кискането ти под ника Пълен г*ъз.

  3. 11
    7

    Браво. Много правилно решение на БФС. Малко глобата е височка, но нищо де това са бели кахъри.

  4. 10
    15

    Ебати пародията, заливаш човек с вода-лишават те от домакинство, статист от филма 300 хвърля копие към терена-3000 лв гло.ба

    • 17
      12

      Нормално е отборът на Пловдив да не бъде наказван с много тежко наказание. Все пак от БФС, си знаят че ще ядът спарчето ако накажат Локомотив, докато селяните от коматево са никои и никой не се съобразява с тях.

    • ВАШЕТО ПАПАГАЛ ТЪП Е РЕЦИДИВ,ЩОТО СЛЕД ВСЕКИ ДОМАКИНСКИ МАЧ СТЕ С ГЛОБА И ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ..САМО СЕ ЧУДЯ КАКВО ЛАЦАШ ВАС ОТ ГРУПАТА ТРЯБВА ДА ВИ ИЗВАДЯТ ВЕЧЕ,КАКВО ТИ Е ВИНОВНО БФС?

Коментарите са затворени