Днес в 20:00 часа Лудогорец приема Ботев (Пловдив) в последния двубой от 9-ия кръг на Първа професионална лига. В Разград се очаква поредния вълнуващ сблъсък. Домакините излизат за задължителни три точки, за да не изостават от лидера в класирането ЦСКА-София, който вече записа поредна победа в актива си, след като надигра Черно море във Варна (1:0). В същото време “канарчетата” вече показаха, че скачат сериозно на лидерите и обърнаха Левски (2:1) в миналия кръг, като сега се надяват да направят нова сензация и да вземат нещо и от този мач.

Интересен факт е, че Ботев все още няма загуба като гост от началото на сезона. “Канарчетата” обаче допуснаха гол във всеки от седемте си мача до момента. и това е доста притеснително. Още по-притеснителна е статистиката в изиграните мачове между тези отбори досега. Ботев има само 1 победа, като в същото време е допуснал 10 загуби, а 5 мача са завършили наравно. В разград пък пловдивчани са се отчели с 3 равенства, 5 загуби и нито един успех.

В състава на “орлите” няма особени проблеми преди този мач. Единствения отсъстващ продължава да бъде трайно контузеният Владислав Стоянов. Очаква се Димитър Димитров отново да заложи на Броун на вратата и Сисиньо, Моци, Пластун и Натанаел пред него. Дяков и Анисе ще са двойката в центъра на терена, а Марселиньо се завръща в ролята на плеймейкър. Лукоки и Вандерсон ще оперират на крилата, а на върха на атаката отново се завръща Кешерю.

Ботев пък не може за разчита на контузените Тодор Неделев и Крум Стоянов. Николай Киров  ще стартира срещата с Чворович под рамката и Панов, Терзиев, Димов и Марин в защита. ЯЯ Меледже ще бъде опорен халф, а пред него играта ще градят Балтанов и Серкан. Ндонгала и Бризола ще оперират по крилата, а атаката ще води Виана.

 

22 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    В Ккоматевския цирк вече има и акробат , не много добър, прави разни цигански кълбета, ама така трябва, да се захлеби с добър коефициент , за заплати, за пиро и лепило.

    • ХАХАХАХ Смешник колко свършихте с Пирин и Славия ?

      • По-важно е дали майка ти свършва на задна на Скобата !

    • Разградските турци бият коматевските турци след обръщалка през второто полувреме.
      Написал съм го , ама тъпа мъстия като теб иска да и се обяснява многократно.

      • То и за двете купи трябваше да са обръщалки, но не станаха. Все някока ще стане, ти си давай прогнози.

  2. Вашата мама жълто-циганска! Сега трябва да се извините на Юлиян от в-к Марица! Каза ви , че мача е обръщалка, а вие го псувахте! Дейб@ вашта мама….

  3. 4
    6

    Сега ще ти обясня добре, ама запомняй, че няма да повтарям. И малките деца знаят, че Лудогорец ви подариха и двете купи, за разнообразие и за да ви затворят малко устите и да нямате претенции към Палийски и Йотков и другите жълти шамани. Сега, за мача който започва след малко е ясно, че трябва да връщате, но понеже доста се поразшумя, точно затова има голяма вероятност и днес да се получи някаква “изненада”, за пред обществото, за да ви се лигитимират и двете купи и хората да кажат, ето видяхте ли Ботев ги биха и за първенство, защо да не са ги били и наистина и за Купите. Абе всичко е измислено и зашито с бели конци. Вие няма да се притеснявате за нищо. Има кой да мисли как да ви залъгват.

  4. Белия връща черния, би било по-подходящо като заглавие 😀

  5. 5
    15

    Ниделиф как точно за този мач се контузи

  6. 4
    15

    Ще удари, ако му дадат! Ама тоя път им трябват точки на резаците и белия и компания кротко ще паднат!

  7. 21
    3

    Байряма свърши,буферите са си пак същите мърши

  8. 8
    34

    СЕГА ЩЕ ВРЪЩАТЕ 10 ГОДИНИ ЗА ПОДАРЕНАТА КУПА НАВЛЕЦИ СЕЛСИ …ЩЕ ВИ МАНДРЪСАТ САТЕЛИТИ ЖЪЛТИ;)))

  9. 14
    6

    Значи, Густаво ще е извън групата? Може би, за този мач беше по-добре Бризола да не е групата, но Белия си знае. И дано срещу Горна в четвъртък да играят повече резерви.

  10. 26
    6

    А, бе, будала, те вчера гейското порно го даваха в прайм тайма, та за днес ли се тревожиш?

  11. 6
    24

    Това хард порно трябва да се премести за малките часове.

Коментарите са затворени