4300 лева и предупреждение за лишаване от домакинство. Това би трябвало да е наказанието, което очаква Локомотив Пловдив след вчерашните действия на агитката по време на мача със Славия, показва Дисциплинарния правилник на БФС.

Предполага се, че БФС ще накаже черно-белите по член 37, точка 4, алинея “а” и “б”. Първото наказание ще е от 3000 лева за хвърлени многобройни предмети опасни за здравето. Тук говорим за пластмасовата тръба, която полетя като копие към терена. По алинея “б” Локо Пд може да отнесе още 1000 лева глоба и предупреждаване за лишаване от домакинство. Това наказание ще последва, ако главния съдия е повярвал на вратаря на гостите, че е ударен по бедрото от малък предмет, който той държеше в ръката си и показваше, че го е ударил по крака. Ударът обаче при всички положения е без последствия.

300 лева глоба пък се очаква да бъде наложена за използването на пиротехника на трибуните.

Забележка: Това са наказанията предвидени от Дисциплинарния правилник и те са само предположение, обосновани само на това, което се видя вчера на терена, както и на действия и последствия показани, и уловени от камерите. Трябва да се има предвид, че всички наказания се налагат единствено по това, какво пише в докладите на съдиите и делегата на мача.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Жълти лайнари,не коментирайте Локомотив!При Ботевъ2010не по-розово,затова е по-добре мислете как да спасите разпада си!

  2. 6
    5

    Че имаше квърляне на две бутилки до корнера, имаше! Че му хвърлиха някоя заплка, хвърлиха. Че хвърлиха пластмасова тръба, когато всички играчи бяха на 30 метра от мястото и пиеха вода, хвърлиха!…
    НО, писаниците и репортажите на доста медии са повече от пресилени и прекспонирани! Това на Лаута не беше нищо в сравнение с доста други мачове!

    Ами на мача в Коматево миналия кръг, какво стана? Ми тогава в сравнение с това на Лаута беше Бейрут! Бомби и факли по терена, бутилки, запалки, води…..ударено служебно чице!….
    Наказание още няма, а медиите масово покриха всичко и почти никой не драсна и ред, за ексцесиите, които са перманентно на Коматево!!!
    Вярно е, че онези на Бесика се осраха вчера, но е вярно и че от близо 3 години на Лаута ексцесии почти липсват!
    Всичко е адски пресилено, но Локото нямат никакво лоби и затова ще ги смачкат с втзможно най-високи клоби!
    Ако това беше на прасета или говеда, дори нямаше да бъде отразено!

    • 7
      3

      Никакъв пловдивчанин не съм
      тъп черно-бял пришълец от кюстендилско съм

  3. 7
    4

    Крюшо , ти си ги създаде тези Помиярчета на заплатка , заради които няма и хора на стадиона . Сега си им сърбай попарата .., Абсолютен КЛОУН си…!!!

  4. 8
    4

    БОТЕВ Е ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ ОТ ГРУПАТА ВСЕКИ СЕЗОН..ВСЕКИ МАЧ СТЕ ПО 3000 ЛЕВА И ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ..
    РЕЦИДИВИСТИ СЕЛСКИ;)

  5. 16
    9

    Бълха ме ухапала, аз изкарах 200хил евро от два мача та ся с 2 хил € глоба ше ме уплашат!

  6. 18
    9

    Че голямо важно, ние с тва посещение все едно сме лишени от домакинство всеки мач. Най жалко е че вчера 7 фена на Славия ни надпяха…

Коментарите са затворени