Славия буквално излъга Локомотив Пловдив на стадиона в парк Лаута и отмъкна всичките 3 точки, постигайки победа с 1:2. Столичани стигнаха до победата оползотворявайки две от трите си стигания до вратата на смърфовете.

През първата част двата тима не намериха правилния път към вратата и опасните положения не бяха много. Все пак домакините бяха по-активни и удари на Пламен Николов и Ванчо Траянов минаха встрани от гредите.

В началото на втората част гостите откриха резултата. При опит да пресече един пас Ванчо Траянов предостави топката на Галин Иванов на чиста позиция и крилото без да се бави прониза Илко Пиргов. Десетина минути по-късно обаче “смърфовете” изравниха. При едно центриране отдясно в наказателното поле на Славия последва карамбол, при който топката стигна до Парвизджон Умарбаев на чиста позиция, който промуши топката покрай вратаря. 5 минути преди края на срещата нова грешка в защитата на Локомотив и отново на много опитен футболист – Пламен Николов, доведе до дузпа и гол в полза на гостите.

Дебют за домакините направиха двете нови попълнения Мохамед Муса и Аяри. Първият показа много сериозни качества, а пред вторият не се откриха толкова много възможности, за да блесне. Все пак дуото даде надежди, че ще е полезно на отбора на Локомотив.

36 КОМЕНТАРИ

  1. Най ме кефи препълненият стадион!!Е това се казва любов!!

  2. 13
    2

    Всички лумпени, които гравитират около футболните клубове да влизат в затвора. Без значение на цветовете. Веднага. Всички социопати да спрат да онанират в нета. За вас радостта свърши.

    • Мустафа, цяла нощ не си спал да се джавкаш с жалтити тук! Моля те, пий два ривотрила и лягай да поспиш, ще получиш някой инфаркт от тоя китайски амфетамин! И аз бях много афектиран, че паднахме само с 1:2 а не с 1:3 където коефициента беше по-висок но все пак бяхме заложили и на двата варианта! Легни, наспи се и утре те чакам на Центъра в Джумая джамия – нашият дом! Там с ходжата ще бистрим нещата!

  3. 24
    4

    Тъкмо се върнах от мача. Паркирах каруцата и сядам зад компа докато съседа не е изключил уай- фая. Тръгнах си по-рано да избегна задръстванията след мача, че нали стадиона беше пълен. Най-много ме е яд за тоя дето хвърли тръбата. Бях я краднал да я слагам на таксито вместо антена да хваща Веселина. Нищо, ще се чукнем за наздраве по скайпа с братчеда Ерол, дано е измил чиниите в ресторанта бързо та да гледа наш’то Локо…

  4. 14
    3

    Тъкмо се върнах от мача. Паркирах каруцата и сядам зад компа докато съседа не е изключил уай- фая. Тръгнах си по-рано да избегна задръстванията след мача, че нали стадиона беше пълен. Най-много ме е яд за тоя дето хвърли тръбата. Бях я краднал да я слагам на таксито вместо антена да хваща Веселина. Нищо, ще се чукнем за наздраве по сайта с братчеда Ерол, дано е измие чиниите в ресторанта бързо та да гледа наш’то Локо…

  5. 22
    4

    Искам да кажа че това не е моето Локо ….. Аз не правя селекция ,не тренирам играчите ,а съм само на заплата… За феновете вече ви казах ЦИГАНСКА РАБОТА. Та те нашите фенове на ЛОКОТО са главно от малцинствата …….

  6. 28
    1

    Най-добър за локо-скакауеца. Играч на мача-копиехвъргача.

  7. 32
    2

    Как игра днес гей дружинката? Пламен Николов сигурно е бил най-добрия. Как го беше казал – може да ме минават нападателите, важното е че играя феърплей! Чух нещо публиката мятала доматени колци по терена. Толкова мъки имахме с Христола, сега ви се връща тройно. Крюшо е просто велик. И докато ние се борехме с Бат Митко, вие даже лоша дума не казвате. Дон Крюшо завинаги при вас!

  8. 14
    6

    Трябва промяна. тщ може ако се махне пиандето Чавдар Цветков. проблема е ,че Цветков е педал и Крушарски го ебе. Единствено ако скъсат двамата и връзката им се разпадне. Може и да има промяна. До като цветков е любовник на крушарски, промяна няма да има.

  9. 29
    3

    КАКВО МОЖЕЩ ДА ОЧАКВАШ ОТ ЦИГАНСКИ ОТБОР И ЦИГАНСUА ПУБЛИКА ???? САМО ГЛАВНИЯТ КЛОУН ПРЕДИЗВИКВА СМЯХ ПО ВРЕМЕ НА ПАУЗИГЕ….

  10. 27
    2

    То не е хубаво да се ритат мастии па макар и черно-бели, ама не мога да се удържа. Какъв смешен отбор са тия от Лаут джамия просто не е истина, като домакини да продават мачове. То верно, че те в Пловдив са гости и то неискани ама такива цигански помияри няма като тях.

  11. 26
    3

    С тоя отбор ако ни хванат жълтите ще ни разпорят аспусите АБЕ направо ще ни скъсат седалките МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

  12. 27
    2

    Тия фенове на ЛОКОТо са направо за затвора СРАМ ЗА ПЛОВДИВ

  13. 30
    4

    Сега разбрах как е завършил мача със Славия . Това е срамота ние не можем да бием тези лебеди , а канарите с лекота ги биха в София. Аз като казвам , че моите са гей бандити те ми се сърдят . Не ми се мисли на дербито какво ще става . Канарите ще ни разпорат задниците .

  14. 16
    9

    Не съм гледал мача. Но погледнах видеото в ПЛОВДИВ24. Тази дузпа е съмнителна. може и да греша.

  15. 43
    4

    Утре в 8.00 комсомолско събрание на Лаута! Ще назначим още 3-4 директори и ще пеем партизански песни!

  16. 41
    4

    Ало Бесика.Какъв беше тоя копиехвърляч. Утрепахте рибата.????

  17. 32
    5

    Имам един въпрос към мойте гей бандити . Как завърши мача със Славия днес?

    • 30
      3

      Бийме ли ва? Я до късно бях на доматята и ни глеах мача ва. Ко стана ва? Кики игра ли ва? Кой мятал колци ва? Дайти малко колци за доматята ва…

  18. 35
    6

    Марчев, чакам те в Спирит, миналата неделя добре си полял победата на жалтити над братята от Левски, ела сега да полеем загубата!

  19. 39
    6

    Няма драма, никой няма да подава оставка! Падали сме с по 9:0 от Славия та сега за едно 1:2 няма да си разваляме вечерта я! Бюджета до зимата е уреден! На Войнов ще му докарам още 5/6 мангала и газим наред!

  20. 42
    5

    Щото ми спряха кабелната… Как свърши мача ва?

  21. 8
    47

    Рахат олсун селянки, всичките жълти гризачи серете сега , утре пак ще сте си по мишите бърлоги !

  22. 47
    6

    Буфери, по-грозен футбол не съм гледал. И още веднъж – да ви е честит Пламен Николов – феърплея!

  23. 41
    6

    Викахте , че Крум Стоянов е троянски кон в нашия състав па то се оказа, че върши перфектна работа. Е сега обаче разбрахте какво е значението на троянски кон ЕВАЛА НА ПЛАМЕН НИКОЛОВ !

  24. 22
    21

    Да ти еба майката войнов ,подавай оставка, мишко мръсна. Заедно с другата мишка-колев мумията вън!

  25. 41
    6

    Браво на простите ултраси ! За пореден път ебават майката на всичко ! Сега за да не останем по-назад от жълтите, трябваше и ние да се изцепим. Повече гъзът ми няма да стъпи на мач заради ето такива изцепки. Ама докато не почнат да глобяват хората вместо клуба, няма да се оправим ! И последно да попитам, кой тъпанар позволи Славия да излезнат с титулярният си екип ???

Коментарите са затворени