Home Без категория Рефан България подаде ръка за възраждането на още една голяма футболна школа!

    Рефан България подаде ръка за възраждането на още една голяма футболна школа!

    1127
    0

    Българската компания за парфюмерия и козметикаРефан” подаде ръка на още една голяма българска школа – тази на Хебър Пазарджик. Момчетата от академията, дала на България десетки известни футболисти, днес се сдобиха с чисто нова екипировка, осигурена от новия спонсор. Представянето бе направено на специална пресконференция, организирана от футболния клуб.

    От този сезон в ДЮШ на Хебър ще играят над 250 деца, които са разпределени в 12 отбора при 8 набора (младша , деца,при набор 2006 и 2009 от школата ще имат по два тима). По-големите футболисти от школата – старша, младша и деца ще се състезават към софийска област, две гарнитури са на местно ниво, а набор 2005 и по-малките до 2010, ще мерят сили с пловдивските тимове.

    Забележително е, че само преди година децата школата на Хебър са били само около 60, а сега са с 200 повече. „Рефан България ще бъде официален спонсор на ДЮШ на Хебър за следващите две години. Използвам възможността искрено да им благодаря. Надявам се да продължим да работим заедно и занапред” , посочи директорът на детската школа Спас Спасов.

    Веднага след официалния брифинг на терена на стадион „Георги Бенковски” четири отбора от ДЮШ представиха новите екипи. Това бяха формациите – младша, набори 2004, 2005 и 2007 години. Освен екипировка от козметичната компания осигуриха и подаръци за всички подрастващи футболисти, техните треньори, както и за ръководителите в клуба.

    Фирма Рефан, която през тази година спечели безапелационно класацията “Любима марка на българския потребител”, както и първите места в категориите “Българска марка”, и “Козметика“, подпомага школите и на футболните Берое, Локомотив Пд и Пълдин Пд. През годините много футболни школи от цяла България са усетели подкрепата на Рефан. Наскоро компанията за парфюмерия и козметика изненада шампионския набор на Ботев Пловдив, родени 2002-а година с подаръци от хитовата серия Gold. Звездите на тима и герои от финала с Лудогорец Станислав Шопов и Иво Казаков получиха ваучери за голям магазин за техника, отново осигурени от Рефан.