Организацията на локомотивците в чужбина World Wide Locos зарадва с подаръци всички деца в детско-юношеската школа на Локомотив по случай предстоящия 15-ти септември. “Черно-белите” фенове, живеещи извън родината, събраха средства, за да могат да изненадат всички гарнитури в школата с по две специално изработени тетрадки с локомотивски мотиви.

Първите деца, които получиха подаръци в навечерието на първия учебен ден, бяха част от малчуганите от набор 2009. Малките футболисти не скриха своето вълнение и благодариха за подаръка. Тетрадките бяха раздадени от трима от членовете на World Wide Locos, които дойдоха специално за тренировката на децата.

От името на всички привърженици на Локомотив бе пожелана успешна учебна година на нашите възпитаници и успех с черно-бялата фланелка!

4 КОМЕНТАРИ

  1. Отново за първи път в България!
    beroe.bg/2017/09/15/beroe-school-2017/

  2. 3
    4

    Че феновете на афедето нямат култура е всеизвестно и доказано с техния избор. Атака срещу деца е криминално деяние. Прибавяме ме го към кражба от държавата в особено големи размери. Прокурор?

  3. 4
    2

    Тоя гнусен жълт помак живее за да храни буферите. Жалко тъпо копеле без живот. Поне в теми свързани с деца не си изливай жалката душица

Коментарите са затворени