Новият в Ботев взе най-големия номер сред полевите играчи!

14
3043

Новото попълнение на Ботев Пловдив Густаво Афонсо ще играе с най-големия номер в Ботев Пловдив сред полевите игрчи, показа проверка на PlovdivDerby.com. Кариоката е избрал да носи номер 93 на гърба си. С по-голям номер от него е само Чворович, който носи 99 на гърба си, поправи ни наш читател. Цифрата на фланелката на бразилеца отговаря на годината, в която е роден.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

SHARE

14 КОМЕНТАРА
 1. 2  10

  Г-н Киров имам идея.Мисля,че Галчев би ни свършил повече работа от Меледже.И двамата са малко „рендета“,но за тоя пост трябва да си такъв.А и мисля че Галчев има усет и към паса и не заема място за чужденец.Просто смяна.Също и Дани Младенов.Можем да си го трампим с Тони Тасев????
  Какво мислите по въпроса г-н Киров?Замислете се….
 2. 4  62

  Не е важен номера. Важното е, че от тоя нищо не става!
  • 32   2

   Че става, става, ама от Фофана нищо не става. Веж първо вашите. От къде ги намирате тези туристи ли са? Бежанци ли са? Те топка не са виждали. И след всяко разочарование викате край с чужденци и след два дни пак пристига някой световно неизвестен. Иначе ника мнго ти отива.
   • 3    18

    Сельо,не се бъркай ъдето не ти е работата!Всички жълти олигофрени много обичате да плачете на чужд гроб!Нали я знаеш по на- татък приказката,на коя работа му плачете!Гледайте си цъфналия и вързъл недоразумението Ботявъ2010!
    • 12     1

     Виж в коя тема пишеш. Кой се бърка в други работи? Ние си гледаме работата, но вие гледате повече нас, а не Локо. Там е цирк след цирк, но вие все с нас се занимавате. Аааа, писна ми, стига сте ни давали наклон. Гледайте си бандата. 🙂
     • 2      8

      Ти бежълт мухъл ,коментираш кой ставал и кой не ставал от идващите футболисти в Локо!Как смяташ,че няма да ти сипя да ядеш ли не селяк?
 3. 16  4

  Нещо май грешите…Чворович играе с 99 или вратаря не се брои ?
  • 19   2

   Направо сме си сгрешили! Брои се Чворович. Наш пропуск. Благодарим за поправката!
  • 2   7

   Това не е да пишиш глупости във форума?!Не се очаква нещо умно от криви коматевски къртуни!Това е броене , елементарно смятане в 1-и клас!
   • 3    0

    Пише се пишеш слабоумнико! Ебах ти и неграмотния даскал! Да не изброявам и другите правописни грешки, че трябва само с теб да се занимавам. Втори клас стигна ли даскале или и първи ти е достатъчен?
    • 1     0

     Прав си !Съгласен съм с теб!Грешката е техническа,което не е оправдание!Така е,който даскал е стигнал до втори клас.

Comments are closed.