Новото попълнение на Ботев Пловдив Густаво Афонсо ще играе с най-големия номер в Ботев Пловдив сред полевите игрчи, показа проверка на PlovdivDerby.com. Кариоката е избрал да носи номер 93 на гърба си. С по-голям номер от него е само Чворович, който носи 99 на гърба си, поправи ни наш читател. Цифрата на фланелката на бразилеца отговаря на годината, в която е роден.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    10

    Г-н Киров имам идея.Мисля,че Галчев би ни свършил повече работа от Меледже.И двамата са малко “рендета”,но за тоя пост трябва да си такъв.А и мисля че Галчев има усет и към паса и не заема място за чужденец.Просто смяна.Също и Дани Младенов.Можем да си го трампим с Тони Тасев????
    Какво мислите по въпроса г-н Киров?Замислете се….

  2. 4
    62

    Не е важен номера. Важното е, че от тоя нищо не става!

    • 32
      2

      Че става, става, ама от Фофана нищо не става. Веж първо вашите. От къде ги намирате тези туристи ли са? Бежанци ли са? Те топка не са виждали. И след всяко разочарование викате край с чужденци и след два дни пак пристига някой световно неизвестен. Иначе ника мнго ти отива.

      • 3
        18

        Сельо,не се бъркай ъдето не ти е работата!Всички жълти олигофрени много обичате да плачете на чужд гроб!Нали я знаеш по на- татък приказката,на коя работа му плачете!Гледайте си цъфналия и вързъл недоразумението Ботявъ2010!

        • 12
          1

          Виж в коя тема пишеш. Кой се бърка в други работи? Ние си гледаме работата, но вие гледате повече нас, а не Локо. Там е цирк след цирк, но вие все с нас се занимавате. Аааа, писна ми, стига сте ни давали наклон. Гледайте си бандата. 🙂

          • 2
            8

            Ти бежълт мухъл ,коментираш кой ставал и кой не ставал от идващите футболисти в Локо!Как смяташ,че няма да ти сипя да ядеш ли не селяк?

  3. 16
    4

    Нещо май грешите…Чворович играе с 99 или вратаря не се брои ?

    • 19
      2

      Направо сме си сгрешили! Брои се Чворович. Наш пропуск. Благодарим за поправката!

    • 2
      7

      Това не е да пишиш глупости във форума?!Не се очаква нещо умно от криви коматевски къртуни!Това е броене , елементарно смятане в 1-и клас!

      • Пише се пишеш слабоумнико! Ебах ти и неграмотния даскал! Да не изброявам и другите правописни грешки, че трябва само с теб да се занимавам. Втори клас стигна ли даскале или и първи ти е достатъчен?

        • Прав си !Съгласен съм с теб!Грешката е техническа,което не е оправдание!Така е,който даскал е стигнал до втори клас.

Коментарите са затворени