Фенклубът на Локомотив наистина е обсъждал възможното приемане на кмета Иван Тотев в редиците си. През годините на своето управление, г-н Тотев нееднократно е помагал на любимия ни клуб. Ние, локомотивците, сме признателни хора и като такива винаги ще помним неговите жестове.

Длъжни сме обаче да заявим, че във Фенклуб Локомотив Пловдив не е взимано решение за покана към г-н Тотев за членство, както побърза да обяви официалният сайт на клуба. Оставяме на клубното ръководство да реши, как да санкционира служителя си, наредил на пресслужбата да напише невярната информация.

Подчертаваме, че с настоящата декларация не търсим конфронтация с кмета на Пловдив и не омаловажаваме неговите усилия за развитието на спорта в града. Към г-н Тотев оставаме с най-добри чувства.

28 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    3

    Всичко е ясно.Крушарски ви го слага анално,не сте доволни и сега ще лапате на Тотев.Няма проблем,щом това ви прави щастливи.Все пак сте ниПУТвластните никомУЙ.

  2. 3
    10

    Жълтите просяци и минетчии ги искаме тихички, че на който им обещае два лева и клякат послушно. Не се посрамиха да станат отбора на ДПС развявайки парцали с лика на Хр. Ботев. Да не говорим за любовните изляяния към Иренчето Кръстева, букетите за Гриша Ганчев, минетите за всякакви президенти и кметове и моментната любовна драма с Киро Гела.

  3. 11
    2

    НЕПОДВЛАСТНИ НИКОМУ…. хахахаха дейба и гнусната сган

  4. 15
    2

    И какво сега, изгонихте Коко, за да кацнете на наклонения на дедо ви Крюшо? Това се казва деградация. Коко разбираше от футбол, Крюшо е пълен дилетант. Коко залагаше хитро отвреме-навреме, при Крюшо всеки втори мач е тото или постановка. Коко плащаше поне на футболистите заплати навреме, при Крюшо заплатата се дава с минимум 3 месеца закъснение. И не на последно място: Коко имаше нюх и вземаше футболисти на безценица, които после продаваше с печалба, Крюшо разтури отбора и пусна масово без една стотинка приход доста прилични за нашите стандарти футболисти. Такава ви е съдбата: ЖОРО ИЛИЕВ ВИ СЪЗДАДЕ, ХРИСТО КРУШАРСКИ ЩЕ ВИ УНИЩОЖИ!

  5. 2
    8

    Педал жълт,от Жоро педераста ли си научил похватите в мъжката любов,А?!

  6. 5
    9

    АА ГОСПОДИН ГАНЧЕВ ЕЛАТЕ В БОТЕВЪ2010 НИЕ КЕ СИ КУПИМ ВАЗИЛИНЬ:))

  7. 21
    5

    Столипиновски гейове, яки свирки връткате. Само така. Внимавайте с наклона пендели.

    • 4
      9

      Изгрев бойс:Отвратително ЖЪЛТО безинтелектоално,безморално,циганско-мюсолмански гето ,коментира Градския отборЛОКО!,,Кой е циганин ,бе крива тикви,като вие сте обединили 50000 Столипиновски мангали във футболен фен клуб,А?

      • БезинтелектОално и неграмотно цигане си ти.
        Ех ако можеше да прочетеш, какво неграмотно съчинение си изсрал. Срам си дори за ромската общност, към която неизменно принадлежиш!

  8. 20
    15

    ТА КОИ КАЗВАТЕ БЯХА НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ ДУХАЧИ ?

    До Нова Медийна Българска Група

    Уважаема госпожо Кръстева,

    Обръщаме се към Вас тъй като следващите дни са съдбоносни за нашият любим ПФК Ботев Пловдив.Единствено във ваше лице виждаме спасение от нов позорен престой в “Б” футболната група, както и възможност за достойно и бляскаво бъдеще. Надяваме се и вярваме,че не сте се отказали от покупката на отбора и Ви призоваваме да направите нужните постъпки за финализиране на така желаната от всички пловдивчани сделка!!!

    • 14
      16

      а да знаеш само как просят…. Копнежа та Копнежа… НЯКОЙ да им го построй….

      • 13
        11

        то само това да беше с мед да го намажеш. Пък на Гришата кви свирки въртяха… ум да ти заиде… сега на Киро Гела…. цяла купа им подари човека. Говори се, че напъват и за ББ….

        • 9
          10

          АА ГОСПОДИН ГАНЧЕВ ЕЛАТЕ В БОТЕВЪ2010 НИЕ КЕ СИ КУПИМ ВАЗИЛИНЬ:))

        • 4
          6

          Ами ако не си забелязал, ти си в наша тема… а не обратко, Сульо

        • 5
          5

          Вие жълти изроди ,всички сте обратни начело с вашия вожд Жоро педала,а и носите жълт цвят,олицетворява педерастлъка!

    • 10
      9

      Браво бе дупликат , веднъж да мислиш правилно, не като жълта курва.

  9. 16
    8

    НЯМА ПО ЖАЛКА ЛИЦЕМЕРНА ПАПЛАЧ !!!!
    АХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАААХАХХАХА,,ЖАЛКИ !!!
    ЖАЛКИ!!!

Коментарите са затворени