Административният директор на Локомотив Пловдив г-н Атанас Узунов пожела да внесе повече яснота около общинската сесия, провела се по-рано през деня. 

Г-н Узунов какво се случи днес на общинската сесия?

-Използвам трибуната на официалния сайт на Локомотив Пловдив за да внеса повече яснота по казуса с г-н Тотев. Информацията, която излезе в някои медии по-рано, не отговаря на истината.

Днес на събранието на общинската сесия от името на Локомотив Пловдив подарихме книгата ”От тук започва любовта”, която е посветена на историята на Локомотив, и с която искахме да покажем, че нашия клуб е част от историята на града ни и неизменна част от новото ни културно наследство.

Г-н Тотев и община Пловдив помагат и са помагали, както на Локомотив Пловдив, така и на всички други отбори в града ни.

Точните му думи бяха:  “Община Пловдив е добронамерена към Локомотив. Тя няма да дели клубовете и ще помага на всеки един по равно.”

20 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Слабо лаеш брат’чед , не се чуваш от Коматево.

  2. 23
    4

    До 3 години Локомотив Пд ще се върне там, където му е мястото: В група.

    • 12
      4

      Крушо ще започне да печели от многомилионни трансфери на футболисти, а Войнов ще дава указания на Роналдо и Меси на новия стадион, където Локомотив ще спечели Междуконтиненталната купа. Всичко това, ама друг път! В най-добрия случай конгресен център за комсомолски събрания на Лаута.

  3. 7
    12

    Сульо и Пульо ги искам тихички

  4. 6
    15

    Рачо ляга и става с мисълта за Локомотив! Рачо живее за Локомотив! Рачо ходи на мачовете на Локомотив! Рачо не може без Локомотив! Рачо обича Локомотив!

  5. 25
    9

    И какво сега, изгонихте Коко, за да кацнете на наклонения на дедо ви Крюшо? Това се казва деградация. Коко разбираше от футбол, Крюшо е пълен дилетант. Коко залагаше хитро отвреме-навреме, при Крюшо всеки втори мач е тото или постановка. Коко плащаше поне на футболистите заплати навреме, при Крюшо заплатата се дава с минимум 3 месеца закъснение. И не на последно място: Коко имаше нюх и вземаше футболисти на безценица, които после продаваше с печалба, Крюшо разтури отбора и пусна масово без една стотинка приход доста прилични за нашите стандарти футболисти. Такава ви е съдбата: ЖОРО ИЛИЕВ ВИ СЪЗДАДЕ, ХРИСТО КРУШАРСКИ ЩЕ ВИ УНИЩОЖИ!

    • 2
      16

      Каква Майна си ти ве , селяндур нещастен?
      Президенти, кметове.. държавници ви спасяваха, но скоро и Господ няма да може!!!

      • 14
        3

        За разлика от теб, не съм пришълец от Кюстендил, нито жител на малцинствен квартал, нито дребен хулиган и търгаш от крайните квартали, каквито са 90% от агитката ви. Аз съм четвърто поколение пловдивчанин, имам къща на центъра, а ти какво имаш, цървул?

    • Ботев1912-2010г.!Ботевъ2010г….всеки момент!

  6. 17
    25

    Жълтури, вместо да злобеете из темите за Локото по-добре коментирайте странните контузии които не спират в жалкия ви отбор! За днеска са само 3! Тошко квазимодото, крум бомбата, и димов рендето!
    Явно ще се поляга на татко домус и ще се пазите за дербито, дето уж не било важно за жълтата сган? Това с Левски било по-важно:::))))

  7. 5
    19

    В общината всички жълтури как помагат на Локомотив точно…Закриха Спартак помощници недни!!!

Коментарите са затворени