Божо призова за среща!

52
3192

Членът в оставка на УС на Сдружение „ПФК Ботев“ Божидар Божилов призова през социалната мрежа за среща между феновете на канарчетата, които в момента са на различни позиции и мнения:

„Ще Ви помоля да се спре с взаимните обвинения кой-кой е и за какво се бори ! Факт е, че в момента феновете са толкова разединени и на диаметрално противоположни мнения ,колкото не са били никога ! Това е в следствие на каквато и да е липса на диалог и комуникация … което води точно до това, че сульо и пульо да се изказва и да се прави на много актуален на гърба на Ботев ! За това сме си виновни ние – феновете! Няма абсолютна истина – нищо не е абсолютно черно или абсолютно бяло ….. но докато ние, не седнем на една маса ,и не си кажем кой къде го стяга обувката , то до тогава ще даваме трибуна на всякакви индивиди изпълзели от някъде да търсят популярност и внимание! За това днес разговарях с няколко човека от различните фракции да направим среща в най-кратки срокове, на която чисто по мъжки да си кажем нещата, кой , как ги вижда и да намерим най- правилният и верен път за изход от създалата се ситуация ! Аз лично няма да напиша нито ред, или да дам мнение под какъвто и да е пост, докато тази среща не стане факт !

Само Ботев !

Божидар Божилов“

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

52 КОМЕНТАРА
 1. 5  1

  Божо да си татуира на челото „Аз обичам Ботев БЕЗПЛАТНО „, тогава да призовава феновете за срещи и обединения.
 2. 6  5

  Браво на това момче! Каза им го точно в очите на Сульовците и Пульовците от Коматево. Напоследък бяха малко занагляли – за непарични кредитори се мислеха. Държавата бяха тръгнали да мамят!! Сульовци!!!
 3. 4  4

  Имам чуватвото, че форуюите на Ботев са по-интересни от тези на буферите. Не си гледат в тяхната паница, все коментари тука в темите на Ботев. Една тяхна новина не съм прочел, а тях само нашите ги интересуват…
 4. 13  8

  Това със Сульо и Пульо ми хареса , въшкаря постави на мястото шепата лепиларчета.
  • 9   3

   Ти Сульо ли си , или Пульо , че се връзваш на този въшкар или от тези , които се качваха на Курдовия ?
 5. 19  14

  Дайте му 500 лева и с дюнерджията ще се кротнат веднага.
 6. 22  14

  Тото-курвите от Лаута викат: „Дръжте неморалните!“ Вместо да търсят сметка от комсомолския секретар Крушарски защо няма заплати от май месец, защо отоборът им се разпада – гонят се футболисти, а свестни не идват, защо начело на шайката им са банда професонални алкохолици – те тръгнали да се интересуват какво бил казал Ачо от Италия! Каквото и да каже Ачо, ще ви шибаме здраво. А за вас горчилките тепърва предстоят.
 7. 14  31

  тотото винаги е било патент на жълтурите. Особено сега!! Винаги обаче са насочвяли прожекторите в обратната посока защото са изкусни манупулатори обучени през комунизма. Там е пълно с партийни секретари. Мача им с Македонска слава още се разследва от УЕФА
  • 1   0

   А бе цървул цигански, кой лежа по арестите по подозрение за уредени мачове и черно тото? За един приятел питам.
   • 0    0

    Никой. Ама разбрах, че скоро ще дойдат на Коматево за да направят първите арести. Кажи на твоя приятел да бяга.
 8. 32  6

  „- че сульо и пульо да се изказва и да се прави на много актуален на гърба на Ботев !
  -ще даваме трибуна на всякакви индивиди изпълзели от някъде да търсят популярност и внимание!“

  Всичките тези думи ви отслабват като вождове на фракции затова не ги използвайте и то срещу стотици хиляди привърженици.
 9. 16  7

  Милко Манчев да активизира електората и да купува гласове иначе няма как да стане и да запазим постовете
 10. 25  16

  Вчера тях да подам оставка, но В Италия съм! В Италия съм!!!…. Пак изклатих Сулио и Пулио!!!
 11. 32  31

  май ще се окажат прави буферите, че Ачо е знаел резултата от мача с Левски и затова е обещал да подаде оставка …. в понеделник…. А ние се радвахме!!! Всичко е една помия. Сериозно обмислям да спра да ходя на български мачове. там всичко е дирижирано май!!
  • 32   24

   Миришеш бе пич, ама много. Личи си. Колко трябва да си комплексиран за да се представяш за друг? Ти лично си се представял и за заралия, левскар и…др, а всъщност си локомотивец. 🙂
   • 26    17

    не преписвай собствените си действия на другите.
  • 18   9

   Ами ако беше влезнала гредата на Обертан? Сигурно я уцели нарочно?
  • 4   2

   То и без това на лаута сте средно по 500 сивака на мач.
   Като спреш да ходиш, ще станете 499!
   Важното е че има директори, легенди на заплата и какви ли не заплатаджии! Даже и футболисти не ви трябват! Бонев ще замести Камбуров а бащата на мястото на сирийския бежанец Кики
 12. 19  43

  Ти знаеш ли, какво щеше да стане, ако бяхте паднали и от Левски? Обаче Ачо е хитър и ви матира с ход на коня.Тоя мач с Левски е уреден отвсякъде.Тото машината ви завъртя с няколко загуби…е дойде момента и да биете, и то Левски на точното време.При вас циркът е пълен…играете си на иди ми-доди ми.
  • 22   24

   Ава и аз га усетих че мача с Левски беше нареден ва ама си мълча….а пък тоя Божо нека довадя у Стряма до рекътъ да го поизкъпем малко ва да гоейба.
  • 33   15

   Локомотивец говори за тото – безценно. Коко така здраво ви го е набил в главите, че няма избиване. Добре де, ами уредете го това тото и вие да биете. Това с Пирин какво беше? Или наистина сте толкова зле? Пълен цирк сте. Едни буйстват, други напускат, трети не искат да им дават наклон… абе цирк отвсякъде. Не ти ли е интересно защо един истински локомотивец отказа да играе за Локо? Питай го.
   • 9    15

    тотото винаги е било патент на жълтурите. Особено сега!! Винаги обаче са насочвяли прожекторите в обратната посока защото са изкусни манупулатори обучени през комунизма. Там е пълно с партийни секретари. Мача им с Македонска слава още се разследва от УЕФА
    • 3     0

     То при вад един да беше…. с мед да го намажеш….
  • 3   4

   ами например играта на Левски беше коренно различна от тази в мача с Лайногорец….
 13. 33  5

  Който е на хранилка в клуба е някой, а другите са Сульо и Пульо?
  Така ли да го разбираме?
 14. 19  13

  Ей мишок кой обидаш ти бе. Стари и достойни ботевисти.
 15. 27  8

  Всеки да носи по 200лв.
  Касиер – Знаете кой!
 16. 19  10

  Как ги нарече само – Сульо и Пульо! Хаха
 17. 16  25

  Селчовците взеха да се канят на срещи под стария бряст да цопнат по 2-3 стаканчета от новия първак .

  Да фалират че тяхното не се трае – копнежи , багери , декларации, меледжета , срещи и сълзи.
 18. 45  19

  Крадеца Божо зове за обеденение. Как да се обеденим с крадец и защиник на Христолов който му буташе 500 лв. да кара феновете да си траят
 19. 13  29

  елате да си направим срещата на пазара
 20. 41  17

  Тоя е един от онези, дето взимаха заплата от Хечристолов за да си траят!
  Сега за обединение говори. Всичко е такъв ташак че оправия няма! Крадеца вика, дръжте крадеца.
 21. 21  47

  Виждате ли ги жълтите, колко са хитри – масови оставки при тях, бяха пред разпад, но хитрите лисици с един ход успяха да тушират напрежението и да си спечелят време! Уредиха мача с Левски…направиха го зрелищно с обрат! Това заля враговете им с положителни емоции и бунтуващите се фенчетата се кротнаха.Защо сега не се говори за оставки? Къде се скриха Ачо сълзата и шайката му? Хитреци бееее…кой напуска лапачката толкова лесно?! Сега ше видите, как всичките тия, дето подадоха оставки ще останат.Феновете им горките лесно се и манипулират щото са глупави и простодушни.
  • 35   4

   По-скоро ти си много лесен за манипулиране. Чул си нещо, ама нищо не си разбрал. Как пък ние от Ботев все уреждаме мачовете да бием. Уредихме Купата, Суперкупата, мача с Левски… Вие от своя страна така ги уреждате, че все да падате и то зрелищно. Не разбирам – ние ли сме много хитри, или вие сте много прости? Когато подадеш оставка, не значи, че тя ще бъде приета. Палийски не е подавал оставка, просто нямаше физическата възможност. Той заяви, че ако е пречка за някой ще си подаде оставката. Още мача с Левски когато се обади да честити, беше разубеждаван да си подава оставката. Ама какво ли ти обяснявам, пък и какво те интересува Ботев. В момента в Локо е много по-интересно. Едни буйстват, други напускат, трети не искат да им дават наклон… абе цирк отвсякъде. Не ти ли е интересно защо един истински локомотивец отказа да играе за Локо? Питай го.
   • 3    19

    А моля, моля.. не е само да биете. Паднахте от Пирин и Черно море през тази година., а ЦСКА направо ви изкърти. Знаеш ли какъв беше коефициента за 6 гола…?? през миналите – Монтана 6:0, Любимец… вие сте единствения отбор разследван за черно тото с Македонска Слава….
    • 18     1

     И така леко между другото станахме носители на Купата и Суперкупата. Вие с нещо да се похвалите?
    • 0     0

     Кой единствен отбор ! Че Славия ви пръсна в пореден мач на черно тото,че и по господарите на ефира ви даваха ама вие сте най долните курви и не го разбирате това все Ботев ви е в устата , а на ония Лошо Куче или по скоро Богданов да не знае много да не му се изсипе цяла трибуна изток пред врата, че тогава няма кой да го спаси мършата !
 22. 38  15

  Божилов, ти си един от главните виновници за това разединение. И то не от сега. Още по времето на Селския, ти Божилов вземаше едни пари от него в продължение на доста време. И когато ние воювахме с/у него, ти се беше покрил и правеше всичко възможно да стоиш настрана. Така ли беше или лъжа? После усетил промяната се върна и отново на ясла.Малките хлапета можеш да лъжеш, но не и хора които сме от 40 години по стадионите. Такива като теб са вредни за Ботев.Ти не можеш да обединиш никой.Обединител е човек когото уважават всички, а ти не си от тях.
  • 7   9

   Божилов е ясен. Кажи ти кво направи запомнящо се и значимо. Помнил бил той.
  • 10   2

   А Милко свинаря къде го забрави – богът слънце, опитният сводник от Изгрев, дето никъде го няма, но е забъркан във всички далавери….
 23. 27  9

  Разделям ги и ги владея тия, а през това време си взимам каквото мога от Ачо Сълзата.
 24. 29  16

  Винаги сме отворене за срещи, Божо. Знаеш нашата миза, няма проблеми в името на Ботев, ще се разберем. Казвайте къде ще е кьор софрата и да довадяме.

Comments are closed.