Членът в оставка на УС на Сдружение “ПФК Ботев” Божидар Божилов призова през социалната мрежа за среща между феновете на канарчетата, които в момента са на различни позиции и мнения:

“Ще Ви помоля да се спре с взаимните обвинения кой-кой е и за какво се бори ! Факт е, че в момента феновете са толкова разединени и на диаметрално противоположни мнения ,колкото не са били никога ! Това е в следствие на каквато и да е липса на диалог и комуникация … което води точно до това, че сульо и пульо да се изказва и да се прави на много актуален на гърба на Ботев ! За това сме си виновни ние – феновете! Няма абсолютна истина – нищо не е абсолютно черно или абсолютно бяло ….. но докато ние, не седнем на една маса ,и не си кажем кой къде го стяга обувката , то до тогава ще даваме трибуна на всякакви индивиди изпълзели от някъде да търсят популярност и внимание! За това днес разговарях с няколко човека от различните фракции да направим среща в най-кратки срокове, на която чисто по мъжки да си кажем нещата, кой , как ги вижда и да намерим най- правилният и верен път за изход от създалата се ситуация ! Аз лично няма да напиша нито ред, или да дам мнение под какъвто и да е пост, докато тази среща не стане факт !

Само Ботев !

Божидар Божилов”

52 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    Божо да си татуира на челото “Аз обичам Ботев БЕЗПЛАТНО “, тогава да призовава феновете за срещи и обединения.

  2. 6
    5

    Браво на това момче! Каза им го точно в очите на Сульовците и Пульовците от Коматево. Напоследък бяха малко занагляли – за непарични кредитори се мислеха. Държавата бяха тръгнали да мамят!! Сульовци!!!

  3. 4
    4

    Имам чуватвото, че форуюите на Ботев са по-интересни от тези на буферите. Не си гледат в тяхната паница, все коментари тука в темите на Ботев. Една тяхна новина не съм прочел, а тях само нашите ги интересуват…

  4. 13
    8

    Това със Сульо и Пульо ми хареса , въшкаря постави на мястото шепата лепиларчета.

    • 9
      3

      Ти Сульо ли си , или Пульо , че се връзваш на този въшкар или от тези , които се качваха на Курдовия ?

  5. 19
    14

    Дайте му 500 лева и с дюнерджията ще се кротнат веднага.

  6. 22
    14

    Тото-курвите от Лаута викат: “Дръжте неморалните!” Вместо да търсят сметка от комсомолския секретар Крушарски защо няма заплати от май месец, защо отоборът им се разпада – гонят се футболисти, а свестни не идват, защо начело на шайката им са банда професонални алкохолици – те тръгнали да се интересуват какво бил казал Ачо от Италия! Каквото и да каже Ачо, ще ви шибаме здраво. А за вас горчилките тепърва предстоят.

  7. 14
    31

    тотото винаги е било патент на жълтурите. Особено сега!! Винаги обаче са насочвяли прожекторите в обратната посока защото са изкусни манупулатори обучени през комунизма. Там е пълно с партийни секретари. Мача им с Македонска слава още се разследва от УЕФА

    • А бе цървул цигански, кой лежа по арестите по подозрение за уредени мачове и черно тото? За един приятел питам.

      • Никой. Ама разбрах, че скоро ще дойдат на Коматево за да направят първите арести. Кажи на твоя приятел да бяга.

  8. 32
    6

    “- че сульо и пульо да се изказва и да се прави на много актуален на гърба на Ботев !
    -ще даваме трибуна на всякакви индивиди изпълзели от някъде да търсят популярност и внимание!”

    Всичките тези думи ви отслабват като вождове на фракции затова не ги използвайте и то срещу стотици хиляди привърженици.

  9. 16
    7

    Милко Манчев да активизира електората и да купува гласове иначе няма как да стане и да запазим постовете

  10. 25
    16

    Вчера тях да подам оставка, но В Италия съм! В Италия съм!!!…. Пак изклатих Сулио и Пулио!!!

  11. 32
    31

    май ще се окажат прави буферите, че Ачо е знаел резултата от мача с Левски и затова е обещал да подаде оставка …. в понеделник…. А ние се радвахме!!! Всичко е една помия. Сериозно обмислям да спра да ходя на български мачове. там всичко е дирижирано май!!

    • 32
      24

      Миришеш бе пич, ама много. Личи си. Колко трябва да си комплексиран за да се представяш за друг? Ти лично си се представял и за заралия, левскар и…др, а всъщност си локомотивец. 🙂

      • 26
        17

        не преписвай собствените си действия на другите.

    • 18
      9

      Ами ако беше влезнала гредата на Обертан? Сигурно я уцели нарочно?

    • 4
      2

      То и без това на лаута сте средно по 500 сивака на мач.
      Като спреш да ходиш, ще станете 499!
      Важното е че има директори, легенди на заплата и какви ли не заплатаджии! Даже и футболисти не ви трябват! Бонев ще замести Камбуров а бащата на мястото на сирийския бежанец Кики

  12. 19
    43

    Ти знаеш ли, какво щеше да стане, ако бяхте паднали и от Левски? Обаче Ачо е хитър и ви матира с ход на коня.Тоя мач с Левски е уреден отвсякъде.Тото машината ви завъртя с няколко загуби…е дойде момента и да биете, и то Левски на точното време.При вас циркът е пълен…играете си на иди ми-доди ми.

    • 22
      24

      Ава и аз га усетих че мача с Левски беше нареден ва ама си мълча….а пък тоя Божо нека довадя у Стряма до рекътъ да го поизкъпем малко ва да гоейба.

    • 33
      15

      Локомотивец говори за тото – безценно. Коко така здраво ви го е набил в главите, че няма избиване. Добре де, ами уредете го това тото и вие да биете. Това с Пирин какво беше? Или наистина сте толкова зле? Пълен цирк сте. Едни буйстват, други напускат, трети не искат да им дават наклон… абе цирк отвсякъде. Не ти ли е интересно защо един истински локомотивец отказа да играе за Локо? Питай го.

      • 9
        15

        тотото винаги е било патент на жълтурите. Особено сега!! Винаги обаче са насочвяли прожекторите в обратната посока защото са изкусни манупулатори обучени през комунизма. Там е пълно с партийни секретари. Мача им с Македонска слава още се разследва от УЕФА

        • То при вад един да беше…. с мед да го намажеш….

    • 3
      4

      ами например играта на Левски беше коренно различна от тази в мача с Лайногорец….

  13. 33
    5

    Който е на хранилка в клуба е някой, а другите са Сульо и Пульо?
    Така ли да го разбираме?

  14. 19
    13

    Ей мишок кой обидаш ти бе. Стари и достойни ботевисти.

  15. 27
    8

    Всеки да носи по 200лв.
    Касиер – Знаете кой!

  16. 19
    10

    Как ги нарече само – Сульо и Пульо! Хаха

  17. 16
    25

    Селчовците взеха да се канят на срещи под стария бряст да цопнат по 2-3 стаканчета от новия първак .

    Да фалират че тяхното не се трае – копнежи , багери , декларации, меледжета , срещи и сълзи.

  18. 45
    19

    Крадеца Божо зове за обеденение. Как да се обеденим с крадец и защиник на Христолов който му буташе 500 лв. да кара феновете да си траят

  19. 13
    29

    елате да си направим срещата на пазара

  20. 41
    17

    Тоя е един от онези, дето взимаха заплата от Хечристолов за да си траят!
    Сега за обединение говори. Всичко е такъв ташак че оправия няма! Крадеца вика, дръжте крадеца.

  21. 21
    47

    Виждате ли ги жълтите, колко са хитри – масови оставки при тях, бяха пред разпад, но хитрите лисици с един ход успяха да тушират напрежението и да си спечелят време! Уредиха мача с Левски…направиха го зрелищно с обрат! Това заля враговете им с положителни емоции и бунтуващите се фенчетата се кротнаха.Защо сега не се говори за оставки? Къде се скриха Ачо сълзата и шайката му? Хитреци бееее…кой напуска лапачката толкова лесно?! Сега ше видите, как всичките тия, дето подадоха оставки ще останат.Феновете им горките лесно се и манипулират щото са глупави и простодушни.

    • 35
      4

      По-скоро ти си много лесен за манипулиране. Чул си нещо, ама нищо не си разбрал. Как пък ние от Ботев все уреждаме мачовете да бием. Уредихме Купата, Суперкупата, мача с Левски… Вие от своя страна така ги уреждате, че все да падате и то зрелищно. Не разбирам – ние ли сме много хитри, или вие сте много прости? Когато подадеш оставка, не значи, че тя ще бъде приета. Палийски не е подавал оставка, просто нямаше физическата възможност. Той заяви, че ако е пречка за някой ще си подаде оставката. Още мача с Левски когато се обади да честити, беше разубеждаван да си подава оставката. Ама какво ли ти обяснявам, пък и какво те интересува Ботев. В момента в Локо е много по-интересно. Едни буйстват, други напускат, трети не искат да им дават наклон… абе цирк отвсякъде. Не ти ли е интересно защо един истински локомотивец отказа да играе за Локо? Питай го.

      • 3
        19

        А моля, моля.. не е само да биете. Паднахте от Пирин и Черно море през тази година., а ЦСКА направо ви изкърти. Знаеш ли какъв беше коефициента за 6 гола…?? през миналите – Монтана 6:0, Любимец… вие сте единствения отбор разследван за черно тото с Македонска Слава….

        • 18
          1

          И така леко между другото станахме носители на Купата и Суперкупата. Вие с нещо да се похвалите?

        • Кой единствен отбор ! Че Славия ви пръсна в пореден мач на черно тото,че и по господарите на ефира ви даваха ама вие сте най долните курви и не го разбирате това все Ботев ви е в устата , а на ония Лошо Куче или по скоро Богданов да не знае много да не му се изсипе цяла трибуна изток пред врата, че тогава няма кой да го спаси мършата !

  22. 38
    15

    Божилов, ти си един от главните виновници за това разединение. И то не от сега. Още по времето на Селския, ти Божилов вземаше едни пари от него в продължение на доста време. И когато ние воювахме с/у него, ти се беше покрил и правеше всичко възможно да стоиш настрана. Така ли беше или лъжа? После усетил промяната се върна и отново на ясла.Малките хлапета можеш да лъжеш, но не и хора които сме от 40 години по стадионите. Такива като теб са вредни за Ботев.Ти не можеш да обединиш никой.Обединител е човек когото уважават всички, а ти не си от тях.

    • 7
      9

      Божилов е ясен. Кажи ти кво направи запомнящо се и значимо. Помнил бил той.

    • 10
      2

      А Милко свинаря къде го забрави – богът слънце, опитният сводник от Изгрев, дето никъде го няма, но е забъркан във всички далавери….

  23. 27
    9

    Разделям ги и ги владея тия, а през това време си взимам каквото мога от Ачо Сълзата.

  24. 29
    16

    Винаги сме отворене за срещи, Божо. Знаеш нашата миза, няма проблеми в името на Ботев, ще се разберем. Казвайте къде ще е кьор софрата и да довадяме.

Коментарите са затворени