След заседание на ръководството на ПФК Локомотив Пловдив, което се проведе днес бяха решени част от следните казуси:

Заради непристойно и неуважително поведение, към футболен клуб Локомотив Пловдив по време шампионатния двубой срещу Пирин Благоевград, бе решено да се наложат санкции спрямо футболиста Димитър Велковски. Той ще бъде наказан въз основа не вътрешния правилник на клуба.

По изрично настояване на футболиста Дани Айман Кики след края на двубоя с Пирин Благоевград, същия е изявил желание да не играе повече с екипа на Локомотив Пловдив, поради което ръководството реши да бъде изваден от групата и да води тренировъчен процес индивидуално.

27 КОМЕНТАРИ

  1. Защо никой не попита Дани, защо се отказва? Дание е истински локомотивец и винаги е играл със сърце, а вие знаете само да плюете.

  2. кой ще играе ве овчи …?? не става само да се гони да се правете на мъже , трябва и попълнения . Ама ти си овчи и ззатова май не ги разбираш

    • Нормално, идва мачът на живота на циганите и на някои нервите не им издържат от сега още.

  3. 7
    17

    Ситуацията при нас е доста сложна в момента, но изхода е близо. Има човек, който иска да вземе клуба и има възможностите. Живее в чужбина и безнеса му е там. Човек на Крушарски му е обявил нереално висока цена за акциите. В момента тези футболисти от отбора, които са в течение и знаят какво се случва, го бойкотират и искат да го принудят сам да напусне, защото с него заплати няма, да не говорим за премии. Неговия отговор е признак на безпомощност и лов на вещици. Саморазправа. Взима на пожар ментета, с надеждата да ги контролира, но за мен на 99% се е провалил. И негърчето от Истанбул и този тунизиец са ялови и идея си нямат в какъв филм попадат. До края на сезона ако се задържат ще е чудо. Ултрасите, не скачайте много, защото всичко е премислено. Ще има още такива мачове. От Славия вероятно също ще загубим. Сезонът е отписан. Целта е да се махне Крушарски и да не изпаднем. Длъжен бях да ви го напиша, кой разбрал , разбрал. Само Локо и помнете, светлината в тунела е близо. Другия сезон сме на съвсем друго ниво, организационно и като състав. Човекът е изключително мощен. Живее в Азия, само това мога да кажа.

    • 11
      7

      Спри с глупостите. Стига съчинявай, защото излишно вдигаш напрежението.

      • 7
        3

        Знаеш, че не са глупости, както може би знаеш и, че не става въпрос за руснак/руснаци. Единственото, което никой не знае обаче е защо Крушарски се натиска, а не продава? Особено след като твърденията му са в пълна противоположност на действията. Обяви, че появи ли се човек за акциите, му ги дава. Тук за нукакво даване не говорим, а за изнудване в селски стил. Скоро феновете ни ще научат цялата истина….

  4. 2
    4

    Да се връщат пак Адвокатите, те са много кадърни и богати и ще ОПРАВЯТ ЛОКОМОТИВ

    • тогава и 8 месеца не взимаха пари …. от тях по срамен период няма , цялата работа беше да ги видят колко са отворени по телевизията , те и тяхните смешни подръжници

  5. 15
    2

    Тъжно е да гледам как 50 лумпени и лъжецът Крушарски доубиват любимия клуб. Натам вървим. Изгонихте един отбор нелоши футболисти, сега и Кики, а насреща – нищо. С този палячо Крушарски ни очаква съдбата на Локо Сф и Славия. След десетилетия в кома, нямаше кой да се израдва на бронзовите им медали и на титлата през 1996 г. Не знам дали няма да е по-добре да изгоним този комунистически търтей и да започнам от зоните, вместо бавно да умираме и след 20 години на никой да не му пука за Локомотив Пд.

  6. 26
    6

    А някой попита ли Кики защо не иска да играе за Локо?

  7. 23
    6

    Отбора на Пловдив
    ХААХАХАХАХАХААААААААААААААХХАХХАХХАА
    Очаквайте скоро и в – Най-смешните Животни и Хора на планетата !!!
    Само лаете против Ботев по принцип , а не се виждате колко сте ми жалки , айде марш в Кюстендил да се помолите да видите някоя друга купа че витрината си е все така празна откакто го има жалкото ви съществуване !

  8. 25
    4

    Кога ще изгоните и някой некадърен директор?

  9. 33
    13

    За да се оправят нещата, след Кики трябва да се изгони и Марчев. Това са хора приближени до “легендата” и според мен, те мътят водата в отбора. Почти съм сигурен, че Свиленградския има пръст в нежеланието за игра на въпросните двама.

    • 8
      8

      тъп си като гъз ….трябваше все някои да ти го каже , заради такива палячовци като теб следват супер срамни мачове . само гледай и се наслаждавай на ТЪПОТИИТЕ и ПОРАЗИИТЕ който правят неадекватните директорчета + лизачи като теб жалко фенче

      • 6
        3

        Ти пък големия фен да назначаваш и гониш куписи оркеатър и диражирай но има един проблем трябват манги

      • 5
        4

        Жалкото фенче е два пъти по голям от теб на години. Говорим за футболистите, а не за директори. Ясно е, че има и директори за гонене.

  10. 20
    12

    ами кой ще играе ве льольовци , идват мачове с Славия , Ботиф , Септември , Берое …. лесно се гонят футболисти , ама няма кой да доиде в тоя цирк , създаден от най големия клоун Крюшо

Коментарите са затворени