Локомотив Пловдив е все още това, което е в момента – най-обичаният пловдивски клуб не заради единствената титла, която сме спечелили до сега, не заради звездни селекции, победи над европейски грандове и измислени трофеи! Локомотив е институция, обичана от цял Пловдив, защото е символ на спортсменство, беска непреклонност и непримиримост, вяра, дух и борбеност!

Всички вие, които бяхте част от позорната загуба за клуба и за града ни, сте срам за Локомотив Пловдив! През годините сме имали тежки загуби, падали сме от доста по-слаби отбори, губили сме точки от изпадащи отбори, но винаги сме го правили с гордо вдигнати глави – знаейки, че отборът е дал всичко от себе си! Все пак това е футбол и във футбола има както победи, така и загуби.

Това, което боли от съботната загуба от Пирин, е начинът, по който се случи. И това, че тя е следствие от многото зле работещи хора, интриги и откровена некадърност, които станаха част от нашия клуб в последно време! Показахте, че за вас загубата с пет гола няма никакво значение, показахте тотална липса на идея, на желание, на елементарен срам от хората пропътували половин България, за да ви подкрепят в Благоевград! За това трябва всички да си понесете отговорността!

Г-н Крушарски, Вие вече обявихте, че ще реагирате остро на това унижение и Ви призоваваме този път да го направите повече от твърдо, ако искате този клуб да има някакво позитивно бъдеще и развитие! С хора без морал, без ценности, без компетентност и амбиция не се гради нещо сериозно. Всички фенове на Локомотив Пловдив сме обединени около едно мнение: че в клуба трябва да се изреже гангрената и то да се реже до кокал! Нека не се размива отново отговорността, макар и светъл лъч в клубните дела да е назначението на г-н Кузман Маринков. Нека хората отговорни за некадърната селекция начело със спортното ръководство, особено в лицето на г-н Цветков, безхаберното изпълнително дуо в лицето на Росен Коруев и Румен Руйчев, безидейния треньорския щаб на г-н Войнов и помощниците му, както и бездушните и апатични статисти на терена начело с капитана им, да понесат последствия!
Нека достойното поведение стане закон на Лаута! Нека не правим компромис с любовта на пловдивчани! Нека върнем магията на стадиона! Покажете, че милеете за Локомотив, покажете, че искате да направим нещо голямо в Пловдив! Нека привличането на новия изпълнителен директор не е последното позитивно дело- трябват още дела!

Дела, г-н Крушарски, а не думи!

Napoletani Ultras Plovdiv
Gott Mit Uns
The Usual Suspects
ОТС
Гарата
WWL
East Club
Brigada Plovdiv
Обединени фенове на Локомотив Пловдив

22 КОМЕНТАРИ

  1. Добре де, какви са тези фракции сега с тези чужди имена, не им ли мина модата, Gоt mit uns, East, миист, suspect, муспект. Стига вече с това чуждопоклоничество, давайте на БГ, най – ме изкефиха, Гарата, бригадата, обединениете, какво като са на Български да не би да не звучат яко и нтересно? Крайно време е тази пошлост от начлаото и средата на деветдесетте да я захвърлим, пишете с български имена.

  2. 23
    6

    Феновете на Локомотив станаха истински комсомолци – само пишат декларации, а на Крушо му дреме на шлифера и ги клати както си иска с обещания за светло бъдеще! Гонете го този палячо!

    • 6
      6

      Селчовците от Коматюу никуй не мой ги стигна , по две на ден пускат.
      Последно , колко са оставките и Ачо ще го бъде ли или не?
      Копнеж кога?
      50 милиона кой серсем ще ги плати ?

      Такива ми ти работи сълзят във вашите делЯрациЙ!

    • Елате елате да ви изкривим грозните помашки муцуни

  3. 2
    8

    Заклещил се е в мен , не може да го изкара .

  4. 24
    3

    Свърши ли комсомолското събрание на Лаута?

  5. 25
    5

    Снощи Веско Марчев празнува в Спирит победата на Жалтити до 5:00 сутринта, въртя маанета и гюбеци, вие чакате да бием някой си! Няма как! И не виждам драма, Славия са ни вкарвали и по 9! А така също с горно вдигнати глави през 1999 се наведохме насред Пловдив и на Добруджа и на Шумен само и само жалтити да изпаднат, и то след като ги бяхме били в дербито, даже пътувахме и до Добрич да видим как Добруджа ляга на Шумен ама не стана, не се оказаха курви като нас, играха и спасиха жалтити! За обръщалката от 0:2 до 5:2 за Славия също можем да кажем, че беше с гордо вдигната глава защитавайки честта на букмейкърите! Аллах акбар и Саде Локо!

  6. 17
    5

    Както вече заяви нашият нов директор Кузи Маринков, важното е, че Локомотив преговаря с няколко големи световни компании. Радвайте се бе, братя мюмюни! Паричните потоци идват.
    Може пък и да е поредната партенка на нашия лъжлив комсомолски секретар манипулатор, но пък мечтите са безплатни за всички. 🙂

  7. 19
    2

    АххахахахааХАХАХАХААХААХАХААХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААААХАХАХАХАХАХААХАХАХААХХАХААААХАХАХААХАХАХХААХХАХАХАХААХХАХАХААХААХАХАХАХ
    ДА ТОЧНО ТАКА .ТОЧНО ТОВА СТЕ ВИЕ
    КОМПЛЕКСИ ДО ПРИПАДЪК !!!!
    МНОГО СТЕ ПРАВИ ЛИЧИ ВИ ОТ ВСЯКА НАПИСАНА ДУМИЧКА
    ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ ГНИЕТЕ ВЪВ СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ !!!!!
    ХСХАХАХАХАХААХХАХХАХАХАХААААХХАХАХАХХАХАХАХАХАААХАХАХААХАХАХАХАХАХААХАХААХХАХАХ
    НЯМА ПО ЖАЛКИ МАНГАЛИ .

  8. 21
    1

    Още декларации искаме, беси, още! Вие можете, помним времена, когато по две на ден пускахте. Давайте, цигани.

  9. 23
    1

    Вай, Аллах… Защо ще му режат кокала на бате Зума…?

  10. 21
    3

    За какво обвинявате футболистите…за това че месеци наред играеха без заплати ,играеха и мълчаха.Вместо да им благодарите вие ги хулите.Сами виждате никой не иска да играе на Лаута.Радвайте се че тези момчета останаха.Се
    га идва някакъв от Истанбул и се оказва че щял да бъде с най висока заплата.Как ли се чувстват тези които са още тук

  11. 8
    27

    Щото статията е за Локомотив, а не за на майка ти…

  12. 12
    32

    Жълтите кюмюри изпълзяха от дупките си. Нищо, че катуна им се разпада, банда 500лв. и Ачо Сълзата ги окрадаха, Самуилов им заяви в прав текст, че не му трябват просяци, а Копнежа изгнива с всеки изминал ден. А вие си се радвайте на това, че Локото са паднали и че сте взели случайна победа на левски. Жалкари!

  13. 24
    5

    Крушарски просто няма мангизи това е истината бавене на заплати за премиите да не говорим даже по зле ще става та ние дори куцо пиле не можахме да вземем това не е било никога в Б група някога отбора беше 10 класи над тези смръдльовци

  14. 31
    18

    Локомотив Пловдив е все още това, което е в момента – най-обичаният пловдивски клуб не заради единствената титла, която сме спечелили до сега, не заради звездни селекции, победи над европейски грандове и измислени трофеи!

    AXAAXAXXAXXAXXAXXAXXAXAXXAXAXXAXAXAX

  15. 34
    5

    Боже!Тъпи ли сте или наивни?!!Може би и двете заедно сте?!!!Точно от най-големият палячо да очаквате нещо?!!Пластмасата по ще свърши някаква работа по въпроса…С овчото си поведение и вие феновете сте виновни за това трагично положение на Локомотив!

  16. 33
    14

    Ако може кокала да не е свински,защото не ядем такова месо…пък и нямам апетит след тея 5 македонски наденици

Коментарите са затворени