Над 50 фенове на Локомотив Пловдив прекъснаха тренировката на Лаута, видя репортер на PlovdivDerby.com. Сред тях имаше, както представители на ултрасите, така и по-умерени фенове. Феновете изразиха своето недоволство от показаното в мача с Пирин. Треньорът Войн Войнов бе критикуван, че той и помощниците му не могат да мотивират играчите. Футболистите пък бяха попитани защо след като всичко им е платено не играят така, че да защитят фланелката на Локо Пд. Те бяха запитани от феновете, какво им липсва и нещо тормозили ги? Критики отнесе и капитана Дани Кики.

Въпреки големия афект във феновете, те запазиха добрия тон и нито играчи, нито треньори бяха обиждани.

“Искаме от вас да не падате по такъв начин. Има загуби и загуби. Никой не иска от вас само победи, но искаме мъжка игра. Демотивирате публиката. Неразбориите в клуба се отразяват на нас. Чуваме от треньора, че еди кой си играч е наш, а след няколко дни четем, че той ще играе в друг отбор. Излагате нас, разберете го! Искаме от вас да покажете сърце. Нищо друго, само покажете сърце за този отбор”, заявиха феновете.

Димитър Везалов бе играчът, който показа мъжество и застана пред своите колеги и взе думата. Феновете изслушаха търпеливо, както има да им каже футболистът. Везалов, Кики и Крумов бяха играчи, които стояха лице в лице с афектираните фенове. В най-външната част на кръга пък бяха помощниците на Войн Войнов, както и чужденците Бедиме и Диао.  също на няколко пъти взе думата и каза мнението си.

Разговорът между феновете, играчите и треньорите продължи близо час.

70 КОМЕНТАРИ

  1. тези фенчета дето не си плащат билетите от 3,00 лв а си ги подават през оградата , и дето крадат топките на отбора ли бяха пак …?? заради тези тъпаци сме на този хал , а главния клоун Крюшо ги слуша …. ще става още по зле ГЛУПАЦИ , идват доста мачове изобщо не ми идва на акъла кой ще играе …??? Лесно се гонят играчи , трудно се прави отбор…!!!

  2. 9
    10

    Ей стар папагал, що се правиш на локомотивец, бе клепар?! Пусна слуха и се скри. Само дето ние локомотивците не пасем трева и няма да си изгоним собственика и да станем като вас заради някакви си слухове. Не те ли е срам, бе помак?!

  3. 13
    9

    стар локомотивецо, всичко това което си написал е доста фантасмагорично:
    1. Крушарски не веднъж е казвал, че ще даде акциите без пари
    2. Ако такъв човек има, то защо не излезе публично? Тогава Крушарски няма да може да “иска висока цена”
    3. Ти този човек лично ли си го виждал и какво ще стане ако това е просто хитър ход да се дестабилизира отбора?

    • 8
      10

      явно “стария локомотивец” заспа… дали от старост дали защото го разкриха… много плоско бе папагали…

  4. 7
    13

    леле докаде я докараха жълтите комплексари!! Явно много им се иска да са локомотивци на горките!!

    • 10
      2

      Вие сте пълни псипхопати. Спрете лепилото на “Соколите”.

    • 3
      1

      Не просто се гаврим с вас ! Гавра която няма да свърши никога !

  5. 10
    4

    Че ти, ако зададеш този въпрос на публиката на влизане на стадиона, той ще остане празен. Сега това, че си чел нещо и си го запомнил, не те прави по-локомотивец от мен. Аз съм бил на 8-9 години тогава. Помня някои работи, но чак пък такива подробности, звучи смешно да ме разпитваш по този начин. Само едно ще ти кажа. Истинското Локо е ЖСК и няма нищо общо със Спорт клуб. И тази гавра с любимия клуб не мога да я приема, защото аз съм трето поколение жепеец. Единствено този, за който питаше, и още 2-3 момчета, бяха реално “локомотивци” в онзи отбор.

    • 4
      12

      пич, ти си просто един жълт провокатор! Помниш неща, които помни и google а всеизвестни факти не знаеш. Това е като да не знаеш кой е Бонев! Духай супата, разкрит си! А гавра ще викаш на измислената лъжа за 1912… помако

      • 12
        1

        я, пусни в гуугъл какво пише за Димитър Станчев, келеш малък. Заради такива като теб този клуб загива. Вие, дето карахте стари дядовци да ви пеят смотаните лапешки песни.

        • 3
          8

          хаха. а заради такива като теб който искат си изгоним единствения човек който дава пари клуба ще цъфне и върже… И ако обичаш не си отговаряй сам с други никове. Трол мръсен

          • 5
            7

            Ситуацията при нас е доста сложна в момента, но изхода е близо. Има човек, който иска да вземе клуба и има възможностите. Живее в чужбина и безнеса му е там. Човек на Крушарски му е обявил нереално висока цена за акциите. В момента тези футболисти от отбора, които са в течение и знаят какво се случва, го бойкотират и искат да го принудят сам да напусне, защото с него заплати няма, да не говорим за премии. Неговия отговор е признак на безпомощност и лов на вещици. Саморазправа. Взима на пожар ментета, с надеждата да ги контролира, но за мен на 99% се е провалил. И негърчето от Истанбул и този тунизиец са ялови и идея си нямат в какъв филм попадат. До края на сезона ако се задържат ще е чудо. Ултрасите, не скачайте много, защото всичко е премислено. Ще има още такива мачове. От Славия вероятно също ще загубим. Сезонът е отписан. Целта е да се махне Крушарски и да не изпаднем. Длъжен бях да ви го напиша, кой разбрал , разбрал. Само Локо и помнете, светлината в тунела е близо. Другия сезон сме на съвсем друго ниво, организационно и като състав. Човекът е изключително мощен. Живее в Азия, само това мога да кажа.

      • 14
        2

        Един въпрос: Кога е обесен Васил Левски? Ако отговориш правилно, значи не си от циганския отбор. Защото те сгрешиха публично на транспарант.

        • 3
          4

          Виж какво момче . Не се меси там където не ти е работата

        • 3
          8

          а като как стана от стар локомотивец – канар75.. хахах Я надувай на Пеевски кавала, бе дядо

          • 7
            1

            Утре, като стане ясно, че си защитавал един престъпник, ще ми се извиниш ли?

          • 5
            7

            ако стане ясно (на 100%) че Локомотив го чака по-добро бъдеще, ще ти се извиня. Но ако пак почнете да гоните собственика както направихте с Коко и едва не сасипахте отбора, то тогава ти ще ми се извиниш ли?

    • 5
      4

      Интересен ми беше вашия диалог , но да спрем дотук .Капитан им беше Давид Попов , който играеше централен защитник с номер 3 . Но и аз не мога да приема разсъжденията ти за Крушарски . Защото вече изгонихме Коко Динев , коъто даваще пари за Локото и ако изгоним Крушарски ние няма да съществуваме , няма да ни има. Така че ако си локомотивец замълчи , а ако си папагал с теб няма да има смисъл да разговарям.

      • 5
        1

        Само още нещо , тези играчи аз имах удоволствието да ги гледам , на старото игрище на бившето асеновградско шосе.

      • 3
        1

        Добре, наборе. Ти доволен ли си от това, което става в момента? Честно ми кажи.

        • 4
          3

          Имаме добър отбор за българското първенство , който може да играе красив футбол . Но различни интриганти го разлагат. Не съм съгласен да наричаме Крушарски клоун . Той се изразява с много алегории. Не чети интервютата му буквално , а търси подтекса. Явно е , че силите му не му достигат за да издържа отбора така както на нас ни се иска , но това имаме . И вместо да го плюем ние трябва да го подкрепяме , защото друг няма .

  6. 4
    3

    “Стар локомотивец”, за да докажеш, че наистина си такъв, кажи ни кои е Щуката и кой номер е играл? Кой му е бил съотборник?

    • 7
      1

      Димитър Станчев. Колко пъти да отговарям? Отговорите ми биват изтрити. Съотборници на Димитър Станчев: Иван Василев- Пандишина, Момчил Георгиев, Атанас Николо -Чинията, Христо Андонов -Пейтака. Началото на 50-те, когато бях малко момче. Доволен ли си, дечко?

        • А аз да те питам кои са единствените “железничари” в отбора от 1952 г?
          Защитник беше. Не помня номера. Май, трети.

          • 3
            3

            Тогава е нямало точни номера. играл е номер 2 защото е бил десен бек. Кой е бил капитанна отбора по това време?

      • 2
        1

        ще те призная , че си локомотивец , ако ми кажеш кой им беше капитана на отбора

  7. стар локомотивец, за да докажеш, че наистина си такъв би ли ни казал кои е Щуката и какво е истинското му име. Някой негов съотборник можеш ли да кажеш също?

    • 2
      1

      Димитър Станчев. Съотборници: Атанас Николов- Чинията, Христо Андонов-Пейтака. Началото на 50-те. Когато бях малко момче. Доволен ли си, дечко?

  8. 6
    2

    Подарени купи,стрямалии ероли и тям подобни,кой сега се разпада.
    Хахаха
    На статиите за Ботев само цигански коментари имаше.
    Честито
    Хак да ви е

  9. 10
    18

    Ти стар “Локомотивецо”,къде беше до сега за да дадеш акъл?На колко мача си ходил последните години?Колко средства даде когато феновете издържахме отбора?Сигурно неможеш да си спомниш,защото ти не си Локомотивец!Разъсждения на коматевски селяк не ми се слушат ,и най-добре не влизай във форума!

    • 5
      15

      точно в 10-ката … на “стария локомотивец” 🙂

    • 8
      2

      Ходил съм на мачове на локото, когато ти още не си бил в ташаците на баща си. Не ви харесва истината, но е такава. С този клоун вървим към самозакриване. Само, че бавно и с агония. Аз, за разлика от много хишещи тук, като ходя на мач, си плащам билета за централната трибуна.

      • 3
        1

        защо не отговаряш на въпроса – ти какво предлагаш?!

  10. 7
    13

    Само адмирации за момчетата, които бяха днес. Локо до смърт!

  11. 2
    1

    жАлтитИ са виновнЯ …

  12. 4
    2

    а вие това 1912 от къде си го измислихте? Аз си мислих, че е 1219

    • 3
      3

      да. и ти ли ги видя вчера?! Гъст дим беше покрил игрището в Коматево… в съседната къща си варяли компотите…. и той горкия тръгнал да ми говори за селяни…

      • 4
        3

        Ми то в Коматево живеят предимно буфери дебил 😀 Та в неделя вечер направиха зимнината и в понеделник от нивата на тренировката

        • 3
          4

          ами то в целия град живеят предимно локомотивци. Вие сте по селата предимно.

          • 3
            1

            Видял си ти град 😀 Ходи виж Кичука,Кършияка огромна част от Тракия и Смирненски както и Мараша (едва ли знаеш тва са квартали в Пловдив) за теб сигурно Пловдив се изчерпва с Столипиново Аджиасана и Шекера и Гагарин

  13. 24
    8

    Момче, може да съм ти баща. Виж Гигов ккаво направи с колегите от София и тогава пиши глупости. С този “собственик” нищо хубаво не ни чака. Само бавна агония.

    • 7
      13

      а ти какво предлагаш? Да се закрием сами, така ли?

    • 4
      19

      освен това с този “собственик” миналата година щяхме да играем в ЛЕ …. ако Лудогорец не ви бяха подарили купата…

      • 19
        3

        Щяхте. “Тате ще ми купи велосипед, ама друг път”. Гледал ли си го този филм? Гледай го. А ние ще ядем пуканки на първия ред.

        • 2
          15

          ооо то понеже вие като играхте та цъфнахте и вързахте. пак сте си последни в класирането… а за цирковете при вас дори не ми се започва да пиша…

          • 4
            1

            Милион и половина приходи – викаш – кофти работа. Изходящи трансфери за още милион – също. При нас пари има. Може да не са много, но за заплати има. Вие му мислете.

          • 9
            2

            Щяхте да играете ако бяхте били Дунав в Пловдив, ама им легнахте щото сте тото курви!

          • 3
            2

            дааа. всяка загуба на Локомотив е тото… хахах Благодаря, че знаеш колко сме силни

  14. 14
    9

    Феновете нахлуха, Кики си би камшика,
    останалите гей бандити се наежиха, Крушо ги разтървава по телефона, а Муса бил щастлив, че е тук, без да подозира още какъв курт-капан му сервира съдбата с този трансфер.
    Нека сапунката продължи безкрай, искрено ни забавлявате…

    GRAZZIE MANGALI! 😀

    • 5
      9

      като со говорим за циркове да те питам: Палийски подаде ли оставката в понеделник? Или просто знаеше как ще завърши “мача” с Леевски и затова обеща да го направи в понеделник?

  15. 16
    13

    Тъжно е да гледам как 50 лумпени и лъжецът Крушарски доубиват любимия клуб. Натам вървим. Изгонихте един отбор нелоши футболисти, сега и Кики, а насреща – нищо. С този палячо Крушарски ни очаква съдбата на Локо Сф и Славия. След десетилетия в кома, нямаше кой да се израдва на бронзовите им медали и на титлата през 1996 г. Не знам дали няма да е по-добре да изгоним този комунистически търтей и да започнам от зоните, вместо бавно да умираме и след 20 години на никой да не му пука за Локомотив Пд.

    • 4
      11

      ами ако е вярно, че си стра локомотивец и ако започнем от зоните, майна, ти може и да не дочакаш да се върнем в А група. А и как точно си представяш това да стане без пари??!! Или викаш, на теб пари не са ти нужни. Теб те хранят още мама и тате! Ама защо ли ми се струва, че ти не си никакъв “стар локомотивец”, си един стар йълт провокатор. Вий майна, гонете си президентите при вас, а ние сме хора отговорни, които сами си изкарват прехраната в живота. Никой не ни е дал така даром едни 50 млн и от никой не искаме да ни даде едни други 30 млн за да си построим стадион въпреки, че и стадиончето в Коматево ви е е полупразно….

    • 13
      2

      имаме повече директори отколкото футболисти !

  16. 17
    18

    абе то хубаво да изгоним този, да изгоним онзи… ама кой да играе?! Тази година селекцията е направо ужасна! Разбирам, че се разчиташе на онзи предател Камбуров, но толкова ли не можеше поне вратар да се намери, защитата да се заздрави и в центъра да се намери някой биткаджия?! Ето Галчев е свободен например…

      • 4
        13

        що, бе Панчо?! Да не би вие да го вземете?

  17. 8
    10

    Помака взел да дава акъл как се приемат загуби??? Точно вие, които знаем, какво се случва при вас след загубата.

  18. 7
    22

    а сега си вземи и 6 Ариани и седни на пейка в Борисовата градина…

  19. 31
    7

    тези фенчета дето не си плащат билетите от 3,00 лв а си ги подават през оградата , и дето крадат топките на отбора ли бяха пак …?? заради тези тъпаци сме на този хал , а главния клоун Крюшо ги слуша …. ще става още по зле ГЛУПАЦИ , идват доста мачове изобщо не ми идва на акъла кой ще играе …??? Лесно се гонят играчи , трудно се прави отбор…!!!

  20. 15
    41

    Ще ви закрият. Малко ви остана с тези 50 милиона задължения

    • 12
      2

      Ако ги имаше тези задължения досега да са на закрили.Като с цскаТе фалираха изапочнаха от в група а трябваше от зоните да започнат.А Ботев го търпят толкова време.Пълни глупости.

  21. 25
    7

    Говорих със Хасан Клошарски,придобивам акциите ви и ще поканя Гочоолу за треньор.Саде Локу

Коментарите са затворени