5 са оставките, които са хвърлени днес. За три от тях PlovdivDerby.com ви информира първи. Апостол Апостолов, Борис Гиздаков и Теодор Бочев от УС на Сдружението са хвърлили такива. Такава заяви, че ще подаде и Ангел Палийски. По-късно стана ясно, че оставка е подал и още един от членовете на УС на Сдружението Божидар Божилов.

Апостолов и Бочев отговориха пространно на всички въпроси, които репортерът на PlovdivDerby.com им зададе. Те обявиха, че на 1.10.2017 ще има ново Общо събрание на Сдружението, което ще бъде и отчетно-изборно.

Апостол Апостолов заяви, че бизнесменът Георги Самуилов не е променил намеренията си спрямо Ботев, които е изразил още преди време. Той желае да придобие акциите на клуба, но чак когато те не са обвързани с риск. Също така Самуилов е готов да помогне за довършването на стадион Христо Ботев, като един от вариантите е промяна на концесията.

Вижте всички отговори на двамата членове на УС на Сдружението в оставка:

 

23 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    6

    Искам само да напомня назабравилите, че лицата Поли Апостолов и Палио бяха като ляв е десен ташак на селкия близо 10 години. От тук нататък всеки може да си направи изводите какви хора управляват Ботев.

  2. 5
    4

    Как така всеки казва как тези не са добри и че трябва да се търсят правилните хора.А някой има ли предложения за такива,намерени ли са,кажете някое име.

  3. 10
    5

    От казаното в интервюто се разбират няколко неща. Първото е липса на програма за развитието на клуба. Трябва от това да се започне. Какъв клуб искаме да бъде Ботев и възможно ли е това в нашата Българска действителност? Защото се говореше за клуб собственост на феновете и за Самуилов, който ще придобие акциите на клуба. На мен ми се струва, че тези 2 тези са в конфликт! Може би сега Самуилов ще “подреди” къщата и след това ще бъдат пуснати акции в продажба. Съгласен ли е с това Самуилов? След като се отговори на горните въпроси, трябва да се напишат съответните мерки, действия и т.н. за да се постигне целта. Трябва да се определят хората, които ще работят по отделните направления (срещу заплащане) и кои ще помагат на доброволни начала. Тук се каза, че Самуилов е поискал да се преструктурира капитала на дружеството, но явно това не е свършено. Задаваме си въпроса: има ли конкретен човек, който да е отговорен за това. Този човек разписал ли е какво точно трябва да се направи, в какви срокове, от кой зависи, потърсил ли е помощ и т.н. Кой е този човек? Потърсена ли му е отговорност? Да не би да е някой, дето се бие в гърдите, че без него не може да съществува клуба? Мъгла, липса на прозрачност се нарича това. Следващо: тук се каза, че Самуилов осигурява 85 да 100% от финансирането на клуба. В същото време някои хора всеки ден тръбят, че осигуряват клуба. В същото време се разпродават най-важните играчи на отбора. В същото време, така хваления колектив се разпада! Къде е истината? Истината е, че в клуба няма създадена СИСТЕМА, по която да функционира клуба! Тази система трябва да позволява всеки един човек да бъде заменим, а не като си замини този, или онзи да настъпва ПОТОП! Тези дребни душички, които движат нещата, така, че те да са незаменими, трябва час по-скоро да бъдат изметени! Според мен клуба се саботира, не се прави това, което иска Самуилов, защото това е изгодно на статуквото. Ако влезе Самуилов в клуба като собственик, той ще създаде структура, ще въведе система и няма да има място за човека-клуб и разни търтеи, които само лапат и не познават длъжностната си характеристика! За съжаление Ботев изживя много сътресения, мина през различни етапи, цяло чудо е, че успя да спечели 2 купи, но все още не е на правия път! Според мен, ако се мине през още няколко такива дебати, ако ежедневно се поставят щекотливите въпроси, ако упорито се търси ПРОЗРАЧНОСТТА, Ботев ще тръгне уверено напред и нагоре. Троянските коне трябва да се чистят и трябва да се търсят ПРАВИЛНИТЕ хора, колкото и трудно да се намират в нашето съвремие! Успехи и само Ботев!

  4. 7
    15

    Ко искате от мен ва? По честен от мен сте нямали от как сте създадени 2010г!

  5. 23
    44

    Вчера цял ден се кефиха и бесуваха. Днеска отбора им се разпада и нямат ръководско. Всичко подава оставка. Те обаче продължават да плюят по Локо и да повтарят 5-0. Довечера след мача им като загубят пак ще повтарят 5-0 . Ей това са злобни комплексирани селяни майна! Хахаха повече омраза и комплекси няма нито една друга публик в България! Честито селяни

    • 32
      14

      ми ти какво правиш бе малумник,прочети си първите 3 изречения ,комплексар…берое като играе с ботев е битката за тракия, а локомотив като играе с тях,има по 500 човека на стадиона!Ботев е отбора на пловдив ,а ти може да пренощуваш във форгона фен-шоп пред сгъваемото скеле на великите беси и понеделник сутрин да се разцивриш пред сирииския сирак и гей дружинката…

    • Eм не загубихме,даже бихме.Ся кво,пак ли жалтити са ви проблем?

  6. 9
    9

    Това роднините да могат веднага след записване в Сдружението да имат право да гласуват, а другите да чакат 3 години е типична “шуробаджанащина”. Много нови хора са се появило на събранието и им се развали “рахата”.

  7. 22
    9

    много говорене,преструктуриране, концесий и нищо след нищо! от три години едно голямо нищо…ми да си подават оставиките и да дойде нов човек…писна ми от малумните им петиции и писма…

  8. 13
    13

    Кой от кой по-голям крадец събрани да се лъжат едни други.

  9. 10
    32

    КВО СТАНА ЖЪЛТУРЦИ..РАЗПАДА ЗАПОЧНА …ЗАКРИВАТЕ СЕ И СЕ ЗАПЪТВАТЕ КЪМ ЗОНИТЕЕ….
    КОГА УВЕЛИЧАВАТЕ УСТАВНИЯ КАПИТАЛ С НЕПАРИЧНИ СРЕДСТВА ИДИОТ:))КОГА СТАРТИРА ГУМНЕЖЪ:))
    ДНЕС ЩЕ ВИ ШИБАТ ГОВЕДА И СТЕ ИЗПАДАЩИ…

    • 26
      6

      Абе 5:0 падате от пирин,каде си тръгнал да говориш…ще ви видим след 2 кръга , да няма нови 5 парцала

  10. 7
    1

    Видеото е 23 минути и малко по-бавно се качва, ще помолим за търпение

  11. 27
    29

    Иван Йотков кога ще си подаде оставката? Всички останали по високите етажи показват лоялност (без значение до колко ще им се приемат оставките), а този боклук крадлив се е покрил като мишка? Колко пъти ще застава в Ботев и ще краде като луд? Два пъти го гонят за кражби и той продължава да се дърпа и отново краде.

    • 19
      10

      Да, мирише разпраният ти цигански анал, прясно напомпен с 5 македонски наденици

  12. 24
    13

    А Божо и кликата от клуб 500 оставки кога ?

Коментарите са затворени