Днес няколко души заяви пред PlovdivDerby.com, че на 1.10.2017 ще се проведе Общо-събрание на Сдружение “ПФК Ботев”, на което ще се разгледа отложената точка 8 от днешния ред, както и че въпросното събрание ще има функциите и Отчетно-изборно, на което ще се разгледат подадените оставки, както и ще се избере нов Управителен Съвет. Според единствения член на УС на Сдружението, който днес не подаде оставка, това не е съвсем сигурно.

Васил Наумов се свърза с нас, след като публикувахме материал, в който разкрихме, защото той не е подал оставка.

“Искам да внеса едно много важно уточнение, по повод статията ви, както и предни такива от днес. Днес аз бях човекът, който води протокола на Общото събрание. За мен не е въобще сигурно, че на 01.10.2017 г. ще се преведе Отчетно-изборно събрание. Лично за мен има 3 причини, които ме навеждат на тази мисъл и пораждат в мен определени съмнения”, заяви Наумов пред PlovdivDerby.com.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Вземете си зала бе бедняци. Като клошари по пейките решавате съдби. Просяци

      • 11
        8

        Буферите няма да ходят по селца и паланки , споко !

        Глад мори коматевския добитък.

  2. 13
    14

    Искам само да напомня на забравилите, че лицата Поли Апостолов и Палио бяха като ляв е десен ташак на селкия близо 10 години. От тук нататък всеки може да си направи изводите какви хора управляват Ботев.

    • Това ли да новите опорни точки на военния дивеч?

  3. 13
    19

    В Пирогов съм , в Пирогов съм… Лоша е връзката, не ви чувам жълти курви

Коментарите са затворени