Днес четирима от петимата членове на УС на Сдружение “ПФК Ботев” подадоха оставки. Това са председателят му Апостол Апостолов и членовете Божидар Божилов, Теодор Бочев, и Борис Гиздаков.

PlovdivDerby.com се свърза с петия член на УС на Сдружението Васил Наумов, който заяви, че няма намерение да подава оставка и се мотивира за това си решение.

“Ако 5 от 5 от УС подадат оставки, това ще навее на мисълта, че Сдружението не е функционирало правилно и има нещо гнило. Всеки има своите различни мотиви да подаде своята оставка. Моят мотив да не го направя, е че аз съм убеден, че Сдружението си е вършило правилно работата и в действията ни няма нищо, от което да се срамуваме или да бягаме. Аз съм в УС на това Сдружение от първия му ден. Това че днес не подавам оставка не означава, че ще остана в УС. Както вече е ясно ще има отчетно-изборно събрание, на което ще бъде избрано ново ръководство. Аз оставам до тогава като член на УС с ясното съзнание и убеденост в правилните ни действия до този момент”, заяви Наумов пред PlovdivDerby.com.

Васил Наумов освен, че остана единственият, който не хвърли оставка в УС на Сдружение “ПФК Ботев”, май ще остане и единственият член на Борда на директорите на Ботев Пловдив, който няма да е в оставка. Днес освен като член на УС на Сдружението Борис Гиздаков е заявил, че хвърля оставка и като член на БД на Ботев Пловдив, разкриха пред PlovdivDerby.com участвали в Общото събрание. Ако Ангел Палийсkи подаде оставка, както анонсира днес, то ще се окаже, че от тричленката в Борда на директорите единствено Наумов ще е такъв, който не е в оставка.

 

13 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Дюнерджията още е гладен и не пуска кокала

  2. 7
    1

    Явно един управляващ Васко Мамата е достатъчен да ударим говедата.

  3. 7
    7

    Единия от двамата шефове на бригада 500лева. Чуден водач са си намерили глупаците. Като ги храних години наред мълчаха. Сега свърши хранилката и катуна се разпада.

    • 10
      3

      Ако някой плюе точно по Васко или е буфер или е много заблуден или е долен интригант.

  4. 9
    4

    Сдружението останало само с един “ЧЛЕН”……. Не виждам нищо не логично и чудно в това. Вие по колко членове имате? Питам, тези които се учудват от единия член на Сдружението?

  5. 7
    12

    Ха ха ха , мухльвци като Срямнарийска бултра и 1912 вие сте тъпи тикви. Най вероятно сте от кликата на Стафунския , но тъпанарчета малки работата няма да стане. А 1912 ти си тъп селки пъпчив гъз , човека със синята риза е назначен лично от спонсора ни Самуилов, така че глупако той ще е там докато и спонсорът ни е там. Сега иди при бабати да ти избърши сополите. А ако си мислите че Божо и Васил ще си тръгнат , много се лъжите , най много да има пак счупени муцуни——

  6. 17
    15

    Срамота е клуб като БОТЕВ да бъде управляван от дюнерджия и татуировчик , какъв управленски опит имат тези двама некадърници , особенно тоя тюлен мамата , шурей на кривия ?!

    • 7
      12

      Глупак 1912 , много си смел тук. Ела да го кажеш в очите бе пъчив келеш ……..

      • 11
        5

        Хаха кво става бе , нещо те засърбя дебелия гъз а ?! Бати селяка прост ходи си продавай дюнерите мекотело

  7. 14
    7

    той просто ще бъде изхвърлен от клуба от новото ръководство!

  8. 19
    11

    Ти като не си крадец, а да вземеш да издържаш отбора,и да построиш стадиона

  9. 24
    22

    А крадеца със синята риза на снимката защо не подава оставка?

Коментарите са затворени