Още един член на УС на Сдружение “ПФК Ботев” е подал оставка днес. Това разкри самият той пред PlovdivDerby.com. Става въпрос за Божидар Божилов, който е по известен сред феновете на канарчетата като Божо.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    5

    Смятай какви хора управляват жълтия катун. Неграмотния татуировчик и мазния дюнерджия дето бяха на заплата при Христолов години наред, докато други се бунтуваха тези си получаваха парите, че чак и декларации пишеха като им ги забави с няколко дни. А далаверата с артикулите къде отиде?! А с двете екскурзии от които изчезнаха хиляди левове. И сега пак се намърдаха вътре да влачат, щото двамата нямат 5 лева общо, ама и те шефове се писали. Бахти цирка е тоя сопотски катун нямам думи просто. Заслужавате си съдбата с такива крадци и интересчии начело.

  2. 13
    8

    Божо, Курво некадърна. Да ти еба майката !!!

  3. 12
    9

    Мършата научи че няма пари и си би шута, д’ейба и мишока.

  4. 7
    11

    Сигурно е ебал майка ти отзад и сега се насира, затова го мразиш прост мангал

    • 10
      3

      Или теб те ебе за 2 лева и затова го обичаш , д’ейба и лепиларите от клуб 500 лв.

  5. 7
    10

    Сигурно е ебал майкати отзад и сега се насира, затова го мразиш прост мангал

  6. 15
    10

    Тая курва един от ГМУ му уви една антена от кола около врата и го влачи като куче, оставихме го да живее по милост мършата жълта. Най-долния боклук на света, чак бил в управителния съвет. Какви хора прокопсват сред сганта жълта!

    • 6
      11

      Сигурно е ебал майка ти отзад и сега се на Сиракуза, затова го мразиш прост мангал

  7. 10
    6

    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ СЕЛСКИ ПАЧАВРИ ВИЕ КАК СВЪРШИХТЕ С ПИРИН НА РАКИДЖИЙНИЦАТА ТИХО И ОТВОРЕТЕ ЗАДНИ БУЗИ….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ….. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  8. 12
    9

    Този пък е най-злобният и най-прост фен на футбола в целият свят! Точно от типа мишки, които гърбят знамена фанели и шалове когато са няколко човека и видят сам фен на друг отбор. А като е сам ще те гледа злобно и ще мълчи БАХАХАХАХАХА Божо путката

Коментарите са затворени